İlgi göstermek hata mı ?

Erkek değil,insan.
Ama mesele kişilik meselesi,karakteri kaldıramıyorsa şımarır.Karakteri ilgiyi kaldıramayan ve şımaran insan da bencil ve düşüncesiz hale gelir. Bence bu tahammülü zor bir durum;bencillik ve düşüncesizlik.

Şimdi ilgiyi çekin diyeceğim ama anladığım kadarıyla bir ilişkiniz var ve bunu sürdürmek istiyorsunuz hani nereye kadar ilgiyi çekeceksiniz? Yani çok etmen var,yeterli bilgi vermemişsiniz. Yaşı kaç,çalışıyor mu,nasıl bir hayatı var...
Duruma göre düzelir duruma göre düzelmez en ufak ilgide böyle gider çünkü

Ay büyük konuşmuş olmayayım da lise-1'deki olan erkek arkadaşım dışında hiçbir erkek olmadı, olunca da güle güle diyesim geliyor. İlgisizlik ve bir yerlerin kalkıklığı insanlarda en tahammül edemediğim şey, otomatik beni soğutuyor.

Sorun aşırı ilgi görmesi

Her erkek bence kesinlikle ilgi karsısında sımarıyor, kıcı bası dagıtıyor yani. Bu zamana kadar hep karsı tarafı doya doya sevmek isteyen ve hesap kitap yapamayan biri oldum. Cevremdekiler devamlı bak karsı tarafı bu kadar sımartma biraz kaybetme korkusu olsun dedi,dinlemedim. Sonra bi baktım ki cok sevince gidiyorlar Simdi karsımda kim olursa olsun askımdan ölsem dahi sımartamıyorum. Çok ilgi gösterdiyseniz ilginizi biraz geri cekin cünkü gercekten kacan kovalanıyormus. Cok sacma ama maalesef ki öyle. Askınızdan ölseniz de tavrınızı koyun eminim ki karsı taraf ' ne oluyor yahu!?' diyerek kıymet bilecektir.

Ben de öyleyim gerçekten, sevdim mi içimde tutamıyorum sevgimi.Yere göğe sığdıramıyorum hayatımdaki insanı ama gördüm ki bu bana zarar veriyor.Ben de düşünüyordum ki bu sevgimin karşısında daha çok sevilirim diye.Sanırım yanılmışım.Ama aksini nasıl yapacağım bilmiyorum

Ilgi gostermek hatadir ama onemli olan bir hatayi ikinci kez yapmamaktir.

Simartilan sahsiyete ders "sen kimsin ki oglum" tarzindaki davranis bicimiyle verilebilir.

Tukenmisten hap tavsiyeler saygiyla sunar.

Mesela bi gün ilk ona sen mesaj at, diğer günler sessiz kal. Hiç onunla ilgilenme kendi hayatına odaklan. Buluşma teklifi ediyorsa kabul etme işim var de geç, sonraki teklifini kabul et. Dengesizi oyna yani.
Çok üzerine düşme, o da merak eder seni daha çok. Onun da çünkü sen böyle yaptıkça dengesi şaşacak..

Fazla ilgi gostermek muthis bir hata. Fazla ilgiden sekillere girmeyen erkege rastlamadim hic. Varsa yeryuzunde boyle bir erkek, ne mutlu boyle bir adamla birlikte olan kadina. :)

Bi anlasa

Kişisine gore değişir sanırım. Kimi insan ilgi karşısında şımarır, kimisi boğulur. Ben sevgi arsiziyimdir mesela cok cok sevilmek ve cok cok sevmek isterim. Eşimle yapis yapis bir iliskimiz oldu hep, ikimiz de ne bunaldik, ne şımardık.
Ben icimden gelen sevgiyi, aman acaba şımarır mı diye icimde tutamam. Hesap yaparak iliski yaşanmaz. Bakiyorsun şımardı, arsızlaştı, bitirirsin gider. Kaçayim da kovalasin demek hic bana gore degil

Ben de sevdim mi sevgi içimden taşar ama bu sevgi karşısında değişmeyen insan görmedim Kimde hata anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…