- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
Yaa çok güzel, siz dengeyi bulmuşsunuz çok iyiKesinlikle. Kadınlar sevgiyle ilgiyle bambaşka bir güzelleşir çoğunlukla ama erkekler değil. Örneğin eşimle şükürler olsun gayet saygı sevgi dolu bir evliliğimiz var ama bir gün boyunca fazla ilgi göstersem tavrı değişiyor, Bunu çözdüğüm için bigün en sevdiği yemeği yapıp ilgi gösterdikten sonra elime bir kitap alıp köşeme çekilirim, ilgiye devam edeyim diye önümden geçer, iltifat eder falan ama gülümseyip kitaba geri dönerim. Dengeyi bulmak mesele sanırım ama gerçekten kaçan kadın hep kıymetli.
Oyun ile alakası yok.Şu oyunları bırakın doğal olun
Sizi siz olduğunuz için sevsinler
Oyun yapıp adam kafalayanlar sonunda patlıyor bir yerde
Önemli olan kendin olmak
OkudumOyun ile alakası yok.
Önce okuyun .
Sevgiliyken aslında ben onu beğenmiş istemiştim önce ama hiç belli etmedim :) Hep peşimden koşturdum ama asla saygısızlık etmedim. Sürekli bi kaçma halindeydim ama sevdiğimi dile getirirdim. Hep çok ağır davranırdım, hiç kahkaha atmazdım mesela o yüzden çok güldüğüm şeyler hala aklındadır. Az ve öz olan şeyler sanırım daha net hatırlanıyor. Bugün olmuş söyler eşim, ben seni ne zorluklarla kazandım diye. Sordum mesela çokmu bıktın diye, yok hoşuma gidiyor böyle zor kadın olman, zoru başarmak daha güzel falan der. Ayrıca doğallığı kaybetmek olmuyor bu, gayet tatlı aşk oyunu oynuyoruz. Ki zaten sevmeyen, kapris çekmek istemeyen erkek baştan çekmiyor belli ediyor kendini.Yaa çok güzel, siz dengeyi bulmuşsunuz çok iyi
Engin bilgilerinize ihtiyacım var
Sevgiliyken nasıl kurabiliyordunuz dengeyi
Kendi zaaflarimizin arkasına saklanarak fazla ilginin arkasına saklanirsak erkek değil ben olsam bende kacarimHer erkek fazla ilgi karşısında şımarır mı ?
Şımaran bir erkeğe nasıl ders verilir ??
Simarir.Net!!!Biraz havasi zor indirilir.Ama sevmeyi birakarak lanet ederek indirebilirsin.Cunku aptal degiliz biz.Ilgiden simaracaksa aptal degiliz.Her erkek fazla ilgi karşısında şımarır mı ?
Şımaran bir erkeğe nasıl ders verilir ??
Sevgiliyken aslında ben onu beğenmiş istemiştim önce ama hiç belli etmedim :) Hep peşimden koşturdum ama asla saygısızlık etmedim. Sürekli bi kaçma halindeydim ama sevdiğimi dile getirirdim. Hep çok ağır davranırdım, hiç kahkaha atmazdım mesela o yüzden çok güldüğüm şeyler hala aklındadır. Az ve öz olan şeyler sanırım daha net hatırlanıyor. Bugün olmuş söyler eşim, ben seni ne zorluklarla kazandım diye. Sordum mesela çokmu bıktın diye, yok hoşuma gidiyor böyle zor kadın olman, zoru başarmak daha güzel falan der. Ayrıca doğallığı kaybetmek olmuyor bu, gayet tatlı aşk oyunu oynuyoruz. Ki zaten sevmeyen, kapris çekmek istemeyen erkek baştan çekmiyor belli ediyor kendini.
Değil mi yaa .O kaybetme korkusu ne kadar da çok önemliymişBence ne erkeğe ne kadına fazla ilgi gösterilmemeli . Her kim olursa olsun herkes kaybetme korkusunu yaşayıp ona göre davranmalı.
Peki biz evliler olarak nasil 2 ileri 1 geri yapalim. Var mi? TaktikMesela bi gün ilk ona sen mesaj at, diğer günler sessiz kal. Hiç onunla ilgilenme kendi hayatına odaklan. Buluşma teklifi ediyorsa kabul etme işim var de geç, sonraki teklifini kabul et. Dengesizi oyna yani.
Çok üzerine düşme, o da merak eder seni daha çok. Onun da çünkü sen böyle yaptıkça dengesi şaşacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?