İlgi göstermek hata mı ?

Kesinlikle. Kadınlar sevgiyle ilgiyle bambaşka bir güzelleşir çoğunlukla ama erkekler değil. Örneğin eşimle şükürler olsun gayet saygı sevgi dolu bir evliliğimiz var ama bir gün boyunca fazla ilgi göstersem tavrı değişiyor, Bunu çözdüğüm için bigün en sevdiği yemeği yapıp ilgi gösterdikten sonra elime bir kitap alıp köşeme çekilirim, ilgiye devam edeyim diye önümden geçer, iltifat eder falan ama gülümseyip kitaba geri dönerim. Dengeyi bulmak mesele sanırım ama gerçekten kaçan kadın hep kıymetli.

Yaa çok güzel, siz dengeyi bulmuşsunuz çok iyi
Engin bilgilerinize ihtiyacım var
Sevgiliyken nasıl kurabiliyordunuz dengeyi

Oyun ile alakası yok.
Önce okuyun .
Okudum
İlgisiz gibi davranmaya çalışmak oyun bence sonuçta ilgilisin
Bunu yapmaya çalışıcaksın
Bir adam senle ilgilenmiyorsa ilgilenmiyordur bazen istemedikleri için ilgimizden bunaldığunı düşünüyoruz bence öyle değil

Bence ne erkeğe ne kadına fazla ilgi gösterilmemeli . Her kim olursa olsun herkes kaybetme korkusunu yaşayıp ona göre davranmalı.

Her erkek şımarmaz.
Düzgün erkek için de sağlam bir turnusol görevi görür bu durum.
O sebeple siz doğal olun ilgilenin, ilgiden kaçan erkek yaramaz erkektir zaten, doğru bir seçenek değildir zaman kaybetmemiş olursunuz yanlış kişiyle.

Yaa çok güzel, siz dengeyi bulmuşsunuz çok iyi
Engin bilgilerinize ihtiyacım var
Sevgiliyken nasıl kurabiliyordunuz dengeyi
Sevgiliyken aslında ben onu beğenmiş istemiştim önce ama hiç belli etmedim :) Hep peşimden koşturdum ama asla saygısızlık etmedim. Sürekli bi kaçma halindeydim ama sevdiğimi dile getirirdim. Hep çok ağır davranırdım, hiç kahkaha atmazdım mesela o yüzden çok güldüğüm şeyler hala aklındadır. Az ve öz olan şeyler sanırım daha net hatırlanıyor. Bugün olmuş söyler eşim, ben seni ne zorluklarla kazandım diye. Sordum mesela çokmu bıktın diye, yok hoşuma gidiyor böyle zor kadın olman, zoru başarmak daha güzel falan der. Ayrıca doğallığı kaybetmek olmuyor bu, gayet tatlı aşk oyunu oynuyoruz. Ki zaten sevmeyen, kapris çekmek istemeyen erkek baştan çekmiyor belli ediyor kendini.

Ya bana bu durum o kadar saçma geliyor ki ,ama biz insanlarda var bu bence,sadece sevgili anlamında değil.
Bize çok değer veren arkadaşlarımızı bazen sallamıyoruz kabul edelim,ya da herkes durduk yere annesini ,kardeşini mutlaka terslemiştir(tabi kötü bir kişilik değilse tikkatt!!).Niye ??Gerçekten kaybetme korkusu olmayınca "Aman nasılsa kızmaz" modunda oluyoruz.
Halbuki ne kadar yanlış,benim karakterimde çok aşırı ilgi göstermek yok ,ama rol yapmak ,ilişkide taktikler oluşturmak çok yanlış geliyor bana amma velakin bunu yapmazsak da olmuyor gerçekten.Ne desem bilemedim,herkes yazmış zaten

Her erkek fazla ilgi karşısında şımarır mı ?
Şımaran bir erkeğe nasıl ders verilir ??
Simarir.Net!!!Biraz havasi zor indirilir.Ama sevmeyi birakarak lanet ederek indirebilirsin.Cunku aptal degiliz biz.Ilgiden simaracaksa aptal degiliz.

Benim de bunla ilgili bir konum var yeni .Son konum bkz

Evet ben de şımarmayanı görmedim ama ne yapıyım.Ben galiba herkese fazla değer veriyorum

Peki biz evliler olarak nasil 2 ileri 1 geri yapalim. Var mi? Taktik

Valla evli olmadığım için nasıl bir taktik yapılır bilemiyorum ama erkeklerin beyinleri aynı olduğu için aynı şekilde dengesizi oynamak lazım:)
Kaçan kovalanır taktiği her zaman işe yaramıştır. Bir süre ilgili davranıp sonra bi anda ilgisiz soğuk yapıcaksın, arkadaşlarınla vakit geçir mesela, eşinle haftasonu planı yapma. Özgür takılmayı iste arada.
Noluyoruz bi der bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…