İlgi göstermeyi bilmeyen eş

Pipet

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
3.338
3.939
698
Eşimle kavga ettik, bana ilgi göstermiyorsun ilgini sevgini belli et dedim. Tamam söyle ne istersen yapayım, seni mutlu etmek beni de mutlu eder diyor. Şimdi benden ne yapması gerektiğiyle ilgili cevap bekliyor. Adama nasıl ilgi gösterilir ben mi öğreteceğim. Ne diyeyim şimdi ben buna. Akıl bekliyorum çünkü benim beynim durdu.

Ben de öyleyim...
2.5 yıllık evliyiz oysa..
Kendimi hiçbir şey hak etmeyen biri gibi hissediyorum,berbat bir duygu..
Güzel mesajları,beni merak edip özlediği için aramaları o kadar eskide kaldı ki.. hatırlamıyorum en son ne zaman oldu..
Bir arada iken de elinde telefon ya oyun oynar,ya sahibindende takılır,ya da tiktok ta video izler..
Birlikte paylaşımımız bile kalmadı :KK43:
Çok söyledim,çok söylendim,çok tartıştık.. ben hiçbir sonuç elde edemedim yine aynı.. benim dememle yapması beni mutlu etmiyor zaten,ki ben demeden de yapmıyor,demek ki içinden gelmiyor. Çok üzülüyorum.. çaresi varsa ben de isterim :KK43:

Ben de öyleyim...
2.5 yıllık evliyiz oysa..
Kendimi hiçbir şey hak etmeyen biri gibi hissediyorum,berbat bir duygu..
Güzel mesajları,beni merak edip özlediği için aramaları o kadar eskide kaldı ki.. hatırlamıyorum en son ne zaman oldu..
Bir arada iken de elinde telefon ya oyun oynar,ya sahibindende takılır,ya da tiktok ta video izler..
Birlikte paylaşımımız bile kalmadı :KK43:
Çok söyledim,çok söylendim,çok tartıştık.. ben hiçbir sonuç elde edemedim yine aynı.. benim dememle yapması beni mutlu etmiyor zaten,ki ben demeden de yapmıyor,demek ki içinden gelmiyor. Çok üzülüyorum.. çaresi varsa ben de isterim :KK43:

Ben çare bulamadım ki ben 10 yıllık evliyim, ona göre de ben ruhsuz sıkıcıymışım. O canlandıracakmışta benim ruhsuzluğum ona da geçmiş. Son olarak kıyameti koparttım kendine bak bi ilgi göster de ondan sonra talep et diye. Söyle ne yapayım diyor şimdi de.

Ben çare bulamadım ki ben 10 yıllık evliyim, ona göre de ben ruhsuz sıkıcıymışım. O canlandıracakmışta benim ruhsuzluğum ona da geçmiş. Son olarak kıyameti koparttım kendine bak bi ilgi göster de ondan sonra talep et diye. Söyle ne yapayım diyor şimdi de.
Senin demenle yapması seni mutlu etmez ki zaten..
Ansızın güzel bir söz,seni özledim de aradım diye çalan bir telefon duymakla, eğreti duran mesajlar veya zoraki aramalar bir olur mu hiç..
Ben artık bıraktım söylenmeyi..
Onun elinde telefon mu var veya konuşmuyor mu ben de aynen onun gibi davranıyorum...
İş başka yerlere varacağı zaman olan yakınlaşması o kadar sinirimi bozuyor ki.. o zaman benim olduğumu fark etmesi..
Ben artık beklentimi sıfırladım gibi bir şey ona dair..
İçimi soğutuyor bir davranışları,belki de iyi yapıyor bilmiyorum :(

Duygular programlamayla olacak bir şey değil ne diyeceksin adama bana seni seviyorum de bana şu iltifatları et ? Bazıları içinden sever, ağzına seni seviyorumu sakız yapanları da gördük..

Duygular programlamayla olacak bir şey değil ne diyeceksin adama bana seni seviyorum de bana şu iltifatları et ? Bazıları içinden sever, ağzına seni seviyorumu sakız yapanları da gördük..
Günlük liste vereceğim artık. Sırasıyla yap diye.

Günlük liste vereceğim artık. Sırasıyla yap diye.
Ya kısasa kısas yapsana. Sana nasıl davranıyorsa öyle davran nasıl hissettiriyordu öyle hissettir. Mesela ben öyleyim sevgi görürsem gösteririm. Görmezsem eşimin nabzına göre hareket ederim. Çatlasam da o bana bir adım gelmeden ben gitmem..

Ya kısasa kısas yapsana. Sana nasıl davranıyorsa öyle davran nasıl hissettiriyordu öyle hissettir. Mesela ben öyleyim sevgi görürsem gösteririm. Görmezsem eşimin nabzına göre hareket ederim. Çatlasam da o bana bir adım gelmeden ben gitmem..

Bizdeki kısır döngü oldu artık, ikimizinde birbirimize ilgi gösterdiği yok. Eşim talep eder benden ben yapmam. Sende ilgi göster derim. O nedenle soruyor ne yapayım diye.

Ben eşime bunu da yapıyorum bir iki söyleniyo sonra hiç takmıyo bile..
Yine telefonuyla aşk yaşamaya devam..
Böylesine nasıl davranılır peki?

Back
X