• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilgi istegi

Rainy kimseden bir şey bekleme kendi kendine yetmeyi öğren , bir sevgilim var evet çok seviyorum ama yarın veya ileride ne olacağı belli değil bu yüzden kendini sevmekle başla kendine iyi gelecek şeyler yap her zaman bir sevgili veya eş sana iyi gelmeyedebilir bir şeylerle tek başına yetinmeyi bilmelisin tek sen değil hepimiz için böyle

Kizlar artik iliski istemiyorum. Erkeklerden sogudum artik. Ama ilgiye ihtiyacim var ve kimse bakmiyor size bakiyorlar mi?
Bence bunun nedeni sosyal medyada herkesin hayatının mükemmel gözüküyor olması olabilir. Sizde duygusal bir boşluk anında sosyal medyadaki mükemmel hayatları görünce iyice yalnız hissedip ilgiye ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ama gün gelir sizinle ilgilenen biri çıkarsa ona bağımlı hale getirir bu durum. Bu nedenle kendi kendinize mutlu ve huzurlu olmanın yollarını arayın derim. Siz öyle pozitif biri olun ki insanlar sizin hayatınıza girmek istesin. Yani kendinize yatırım yapın

sana en başından beri diyoruuuuum kendi değerini bir erkeğin ilgi ve sevgisiyle koyamazsınnnnn diğer türlü berbat bir adam gelir karşına ama sana çok ilgi gösterir çok değerli hissettirir bağlanırsın sonra daha büyük sıkıntı yaşarsın bu dediğimi unutma

sana en başından beri diyoruuuuum kendi değerini bir erkeğin ilgi ve sevgisiyle koyamazsınnnnn diğer türlü berbat bir adam gelir karşına ama sana çok ilgi gösterir çok değerli hissettirir bağlanırsın sonra daha büyük sıkıntı yaşarsın bu dediğimi unutma
Evet canim. Insallah sikinti yasamam

Back
X