Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliyim bebeyim tercihim de erkeklerKizlar artik iliski istemiyorum. Erkeklerden sogudum artik. Ama ilgiye ihtiyacim var ve kimse bakmiyor size bakiyorlar mi?
Kedi sev.Kizlar artik iliski istemiyorum. Erkeklerden sogudum artik. Ama ilgiye ihtiyacim var ve kimse bakmiyor size bakiyorlar mi?
HahaKız rainyy, kocamı tekmeleyip yataktan yuvarlıyorum çok sırnaşınca, ne ilgisi ne erkeği ayol bu sıcakta?
Ne zamandir yazmiyordun canim konularima :)Kendine o ilgiyi sevgiyi kendin vereceksin tatlım. Başkasından beklememelisin.
KuğumKız rainyy, kocamı tekmeleyip yataktan yuvarlıyorum çok sırnaşınca, ne ilgisi ne erkeği ayol bu sıcakta?
Bence bunun nedeni sosyal medyada herkesin hayatının mükemmel gözüküyor olması olabilir. Sizde duygusal bir boşluk anında sosyal medyadaki mükemmel hayatları görünce iyice yalnız hissedip ilgiye ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ama gün gelir sizinle ilgilenen biri çıkarsa ona bağımlı hale getirir bu durum. Bu nedenle kendi kendinize mutlu ve huzurlu olmanın yollarını arayın derim. Siz öyle pozitif biri olun ki insanlar sizin hayatınıza girmek istesin. Yani kendinize yatırım yapınKizlar artik iliski istemiyorum. Erkeklerden sogudum artik. Ama ilgiye ihtiyacim var ve kimse bakmiyor size bakiyorlar mi?
Yan bakınca bakıyorlarKizlar artik iliski istemiyorum. Erkeklerden sogudum artik. Ama ilgiye ihtiyacim var ve kimse bakmiyor size bakiyorlar mi?
Rainnyy sanıyor ki evliyiz diye 24 saat yapış yapişizKız rainyy, kocamı tekmeleyip yataktan yuvarlıyorum çok sırnaşınca, ne ilgisi ne erkeği ayol bu sıcakta?
Yok canim sevgilim yoktu. Konustugum oldu sade eYan bakınca bakıyorlarSenin daha yeni sevgilin yokmuydu ? Acelen ne.
Evet canim. Insallah sikinti yasamamsana en başından beri diyoruuuuum kendi değerini bir erkeğin ilgi ve sevgisiyle koyamazsınnnnn diğer türlü berbat bir adam gelir karşına ama sana çok ilgi gösterir çok değerli hissettirir bağlanırsın sonra daha büyük sıkıntı yaşarsın bu dediğimi unutma
Canim benle kimse ilgilenmiyor. Sikinti oradaBekarken daha iyi 5i 10u ilgileniyor evliyken kötü 1 kişiye talimkıymetini bil