Uzmandan yardım almayı denedın mı ?Saçma bir durum olduğunun farkındayum çözüm arıyorum .
Dışarıdan bir göz olarak kendinize bakmaya çalışın, nasıl bir görüntü sergiliyorsunuz?
Arkadaşlarının yanında somurtan, dikkat çekmek için kaşı gözü oynayan, sessizce, iki kişi diyalog halindeyken şöyle bakışlar atan biri.
Eki Görüntüle 2103827
Bu.
Yani dışarıdan ezik gibi değil de, gayet itici bir görüntü canlandı gözümde. Sorunlu bir görüntü.
ay 10 yillik arkadasim ben evlenirken bu sekilde yapti. İsteme gunu erkek tarafinin arkasindan oturup agladi, bana niye nişanlinin sana baktigi gibi bakan biri yok dedi. O gunden beri 10 yili sildim, lazim degilDışarıdan bir göz olarak kendinize bakmaya çalışın, nasıl bir görüntü sergiliyorsunuz?
Arkadaşlarının yanında somurtan, dikkat çekmek için kaşı gözü oynayan, sessizce, iki kişi diyalog halindeyken şöyle bakışlar atan biri.
Eki Görüntüle 2103827
Bu.
Yani dışarıdan ezik gibi değil de, gayet itici bir görüntü canlandı gözümde. Sorunlu bir görüntü.
Aklınıza bu fotoyu getirin ve huyunuzu değiştirmek için düşündüğünüzün tam tersini düşünmeye çalışın.
Selam kızlar direk mevzuya giricem . Arkadaşlarımın ilgisinin hep üzerimde olmasını istiyorum . Biz genelde 4 kişi takılırız . Diğer ikisi öbür arkadaşımla daha fazla ilgilenince moralim bozuluyor . Sanki hep onu önemsiyorlar gibi ben ezikmişim gibi hissediyorum . İstiyorum ki ilgi odağı hep ben olayım . Bencilce ama bu saçma düşüncemi nasıl değiştirebilirim . Gruptaki sessiz kişi dışarıdan ezik ya da istenmeyen biri gibi mi gözüküyor ? Ergen de değilim ki 20 yaşındayım . Özgüven eksikliği diyip geçmeyin nolur . Nasıl aşarım bu egoyu
Ay hayırr Böyle değilim . Ama sanki peşlerinde kuyruk gibi hissediyorum . Aslında birbirimizi seviyoruz çekememezlik vs yok . Kendi kuruntum böyle . İkisi aralarında konuşunca ben istenmeyen biri gibi hissediyorum bazen
İyi bari egolu oldunuzu kabul etmişssiniz.
ay bunlar ufak tefek cinayetler merve etkisi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?