İlgi İstiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ergen de değilim ki 20 yaşındayım .
Yoo gayet de ergen yaşı. Ben de 21 yaşındayım, önceden sizin gibi ergen değilim derdim ama düşününce 16 17 yaştan uzak değiliz.
Sorununuza gelince psikolojik destek alabilirsiniz, kendi içinizde bir problem bu. İlerki hayatınızda da zorlanırsınız

lise zamanında bende de durum buydu 5 kişilik arkadas grubunun en sessiziydim ve bnmle ilgilensinler isterdim :))

şimdi ben onların derdine sorununa koşuyorum fikir veriyorum genelde bana soruyolar nasl yapmalıyım diye. bence böylesi daha iyi

Amaan sıradan düşünceleri ve duyguları olan bi insan olsam yeter bana

Dilimi dirseğime değdirebiliyorum olur mu marjinal olarak
O bile yok mu yani sıradan düşünce ve duygu,bak karamsarlaştım ama verdiğin örnek çok uçuktu heyecanlanıp umutlanmıştım

Bu duruma nasıl gelebilirim kurtulayım artık şu ölü toprağımdan

Bu duruma nasıl gelebilirim kurtulayım artık şu ölü toprağımdan
zamanla kendine başka ilgilenicek şeyler bul sonucta bi tek o arkadasların yok hayatta sevgilin olsun ailenle ilgilen kurslara katıl eğitim seminerlere katıl faydalı olacagını düşündüğün herşeyi dene zarar gelmez

Tabiki yok sadece kuruntu işte . Küçükken çok ilgi toplayan bir çocuktum . Tek çocuk tek torun . Sandım ki hep öyle kalıcam . Olmayıncada böyle saçmalıklar patladı

Madem böyle hissediyorsun kendine bir uğraş bul bence..
Yoksa kendini daha çok üzersin.

Okuldan fırsat bulursam bir hobi edinmek istiyorum aslındq dediğiniz gibi faydalı olabilir

Kendi içimde nasıl çözerim bunu ?

Sürekli ilgi çekmeye çalışmak yerine diğer arkadaşlarınla ilgilen. Söylediklerini gerçekten dinle, bazen lafı alıp onlara yönlendir 'sen ne düşünüyorsun' vs. Gibi. Bunu bilinçli bir şekilde yapınca daha iyi hissedeceksin çünkü 'ben saksı değilim en çok beni dinleyeceksiniz' yarışından çıktığın için ortada kazanman gereken bir seyirci varmış gibi hissetmeyeceksin.

bazıları bazılarının çözümcü yanını severler,bazıları esprili olanları,bazıları,havalı veya bonkör olanları,bzıları sırdaş iyi dert dinleyenleri,bazıları yanlarında iyi hissttiği sevecen,bazıları çılgın olanları severler..yani kendinde bulunan eksik yönlerini ihtiyaçlarını karşılayan insanları seçerler ve bu kişiler mıknatıs gibi birbirlerini çekerler ,birşey yapmanıza gerek kalmaz..kendin gibi ol,bir gruba dahil olmaya çalışma,rahat ol..o bazıları gelip seni bulurlar zaten ,,illaki o grup içinde olmak zorundamısın bilmiyorum gerçi..öne çıkmak için yarış içine girersen sen kaybedersin seni ötekileştirirler,,

Fazla kasıntıyım .dışarıdan bana bakan insanların hakkımda ne düşündüğünü çok önemsiyorum . Bu yüzden kendim gibi olamıyorum . Sanki hep birileri beni izliyo bu yüzden hareketlerim kısıtlı ya

vermezse vermesinler. ayıp diye bişey var
o arkadaşınızın aklından geçebilir o düşünce ama bu kadar rahatça söylemesi çok abes

konu sahibi, hobi edin. çok ciddiyim. ve sosyal medyayı aktif kullanıyorsan uzak durmaya çalış, en azından ara ver. kendine güvenin yok.
ayrıca yanlışını bildiğin halde bile bile yapmak da çok çirkin bişey

evet ve baska yaptigi-soyledigi seyler de var. İnsan kendine yapilmayinca umursamiyor herhalde... En kotu gunumde yanimda olan kisiler, en mutlu gunumu kaldiramadi ya bir yasima daha girmistim.

Ya resme kahkaha attım hahaahhaha
Konu sahibi arkadaşım,kasma kendini yavaş yavaş alıştır böyle olmaya,mesela istemediğin şeylere arada katılma,kimseden bir şey bekleme,kimseyi pek fazla takma,böyle böyle kendini bulabilirsin,yerinde ve doğru konuşmaktan çekinme

Yahu bile bile yapmak ne demek elimde değil istemdışı his bunlar . Hoşuma gitmiyo demek ki gelmişim buraya konu açmışım .

arkadaslarinın kiminle ilgilendigiyle degil kendinle ilgilenerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…