Kimsenin seni el üstünde tutma mecburiyeti yok be evlat..
Yaşarsın evlat:)Yaşıycak mıyım doktor :'(
Amaan sıradan düşünceleri ve duyguları olan bi insan olsam yeter banaYaşarsın evlat:)
Popüler olmanın ilk ve tek kuralı marjinal olmakta, o ışık var mı sende:)
Yoo gayet de ergen yaşı. Ben de 21 yaşındayım, önceden sizin gibi ergen değilim derdim ama düşününce 16 17 yaştan uzak değiliz.Ergen de değilim ki 20 yaşındayım .
O bile yok mu yani sıradan düşünce ve duygu,bak karamsarlaştım ama verdiğin örnek çok uçuktu heyecanlanıp umutlanmıştımAmaan sıradan düşünceleri ve duyguları olan bi insan olsam yeter bana
Dilimi dirseğime değdirebiliyorum olur mu marjinal olarak
lise zamanında bende de durum buydu 5 kişilik arkadas grubunun en sessiziydim ve bnmle ilgilensinler isterdim :))
şimdi ben onların derdine sorununa koşuyorum fikir veriyorum genelde bana soruyolar nasl yapmalıyım diye. bence böylesi daha iyi
zamanlaBu duruma nasıl gelebilirim kurtulayım artık şu ölü toprağımdan
Tabiki yok sadece kuruntu işte . Küçükken çok ilgi toplayan bir çocuktum . Tek çocuk tek torun . Sandım ki hep öyle kalıcam . Olmayıncada böyle saçmalıklar patladı
Kendi içimde nasıl çözerim bunu ?
ay 10 yillik arkadasim ben evlenirken bu sekilde yapti. İsteme gunu erkek tarafinin arkasindan oturup agladi, bana niye nişanlinin sana baktigi gibi bakan biri yok dedi. O gunden beri 10 yili sildim, lazim degilortak arkadaslarimiz bana dogru duzgun hak bile vermedi
evet ve baska yaptigi-soyledigi seyler de var. İnsan kendine yapilmayinca umursamiyor herhalde... En kotu gunumde yanimda olan kisiler, en mutlu gunumu kaldiramadi ya bir yasima daha girmistim.vermezse vermesinler. ayıp diye bişey var
o arkadaşınızın aklından geçebilir o düşünce ama bu kadar rahatça söylemesi çok abes
konu sahibi, hobi edin. çok ciddiyim. ve sosyal medyayı aktif kullanıyorsan uzak durmaya çalış, en azından ara ver. kendine güvenin yok.
ayrıca yanlışını bildiğin halde bile bile yapmak da çok çirkin bişey
Ya resme kahkaha attım hahaahhahaDışarıdan bir göz olarak kendinize bakmaya çalışın, nasıl bir görüntü sergiliyorsunuz?
Arkadaşlarının yanında somurtan, dikkat çekmek için kaşı gözü oynayan, sessizce, iki kişi diyalog halindeyken şöyle bakışlar atan biri.
Eki Görüntüle 2103827
Bu.
Yani dışarıdan ezik gibi değil de, gayet itici bir görüntü canlandı gözümde. Sorunlu bir görüntü.
Aklınıza bu fotoyu getirin ve huyunuzu değiştirmek için düşündüğünüzün tam tersini düşünmeye çalışın.
vermezse vermesinler. ayıp diye bişey var
o arkadaşınızın aklından geçebilir o düşünce ama bu kadar rahatça söylemesi çok abes
konu sahibi, hobi edin. çok ciddiyim. ve sosyal medyayı aktif kullanıyorsan uzak durmaya çalış, en azından ara ver. kendine güvenin yok.
ayrıca yanlışını bildiğin halde bile bile yapmak da çok çirkin bişey
arkadaslarinın kiminle ilgilendigiyle degil kendinle ilgilenerek...Selam kızlar direk mevzuya giricem . Arkadaşlarımın ilgisinin hep üzerimde olmasını istiyorum . Biz genelde 4 kişi takılırız . Diğer ikisi öbür arkadaşımla daha fazla ilgilenince moralim bozuluyor . Sanki hep onu önemsiyorlar gibi ben ezikmişim gibi hissediyorum . İstiyorum ki ilgi odağı hep ben olayım . Bencilce ama bu saçma düşüncemi nasıl değiştirebilirim . Gruptaki sessiz kişi dışarıdan ezik ya da istenmeyen biri gibi mi gözüküyor ? Ergen de değilim ki 20 yaşındayım . Özgüven eksikliği diyip geçmeyin nolur . Nasıl aşarım bu egoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?