ilgi manyagi

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
hep bir erkegin ilgisine ihtiyac duyuyorum, eger yoksa hayattan soguyorum, eger benim ilgilendigim biri varsa ve ilgi gostermiyorsa takinti yapip sacma sapan uzuluyorum, ta ki o ilgiyi vericek yeni birini bulana kadar, ozguven meselesi mi bu? nasil duzelicek? bi arkadasim tek basina zaman gecirmelisin dedi, ama karsi cinsin ilgisi olunca hayat daha eglenceli geliyor, boyle hisseden var mi, ne yapmam lazim?

Şımarıklıktan daha derin şeyler yatıyor olabilir altında.
Çocukluğuna bi inmek lazım, şimdi burdan nasıl yapsak.
Abin var mı? Bence yok
Baban size fiziksel veya kafasal olarak uzakta olabilir mi?

baban yok mu?

Sen surekli pof poflanmak istiyorsun simartilmak vazgecilmez oldugunu hissetmek.ama gercek dunya boyle degil canm kimse bulunmaz hint kumasida degil.adam bir yapar iki yapar sonra vazgecer.onlar sana ilgi gosterince sende ayni ilgiyi gosteriyormusn yoksa kendini prenses zannedip havalara mi ucuyosun merak ettim.ozguvenin eksik aslinda senin illa disaridan hosnut edilmeyi bekliyorsun

25 yasindayim, bikac ay oncesine kadar uzun sureli bi iliski yasadim, ama bittikten beri durum boyle. Iliskimden once boyle bi sorun yoktu ki, anlamadim, cok aptalca ama o ilginin verdigi heyecan buyuleyici bende :(

25 yasindayim, bikac ay oncesine kadar uzun sureli bi iliski yasadim, ama bittikten beri durum boyle. Iliskimden once boyle bi sorun yoktu ki, anlamadim, cok aptalca ama o ilginin verdigi heyecan buyuleyici bende :KK43:
Büyüyünce geçer diyecektim ama büyümüşsün kız sen :KK53:
Lise ve üniversitenin ilk yıllarında bende de vardı buna benzer bişey tam aynı olmasa da. Okulda hoşlandığım biri olunca uça uça gidiyordum okula, o yüzden hep birilerinden hoşlanmaya çalışırdım zorla. Sonra o kişinin ilgisi bana dönünce sıkılır uzaklaşırdım. Çok kişinin canını yakmışımdır bu sebepten :oops:

Boşlukta olduğun için böyle hissediyorsun bence. Zamanla geçecektir.

Büyüyünce geçer diyecektim ama büyümüşsün kız sen :KK53:
Lise ve üniversitenin ilk yıllarında bende de vardı buna benzer bişey tam aynı olmasa da. Okulda hoşlandığım biri olunca uça uça gidiyordum okula, o yüzden hep birilerinden hoşlanmaya çalışırdım zorla. Sonra o kişinin ilgisi bana dönünce sıkılır uzaklaşırdım. Çok kişinin canını yakmışımdır bu sebepten :oops:

Boşlukta olduğun için böyle hissediyorsun bence. Zamanla geçecektir.

aynen oyle, birinden hoslaninca onu gormesemde mutlu mutlu yapiyorum yaptiklarimi, daha cici giyinip, daha bakimli oluyorum. ama 2 gun sonra yeni birisi ilgi gostersin, bi oncekini hemen unutup sallamamaya basliyorum, en kotu durumda ilgi gormeyip bosta kalmak :S ama boyle yasanmaz ki, kendi kendime de mutlu olmak istiyorum, erkekleri sallamayip yine hersey guzel olsun :KK53:

aynen oyle, birinden hoslaninca onu gormesemde mutlu mutlu yapiyorum yaptiklarimi, daha cici giyinip, daha bakimli oluyorum. ama 2 gun sonra yeni birisi ilgi gostersin, bi oncekini hemen unutup sallamamaya basliyorum, en kotu durumda ilgi gormeyip bosta kalmak :S ama boyle yasanmaz ki, kendi kendime de mutlu olmak istiyorum, erkekleri sallamayip yine hersey guzel olsun :KK53:
Böyle motive oluyorsan devam etsin bir süre. Sana zararı yoksa mesele yok bence..

Tüm bunlar özgüven eksikliğinden oluyor. Birileri seni pohpohlamazsa sana ilgi göstermezse kendini değersiz hissediyorsun. Kendini geliştir, kendine kısa ve uzun dönemli hedefler koy. Bir amacın olsun. Boşluktan kendine sarmışsın.

yok yok ben de senin gibiydim, ve hep karşıdan gelirdi ilgi bana da o kadar alışıyosun ki bu duruma..
evlendim mumla bile aradım yok bulamadım:KK69:

ya aslinda buna benzer bi konuda ben acacaktim ama millet beni topa tutar diye cekindim.
Bende bi erkekden ilgi gormek istiyorum ve sanirim sebebide hic birzaman ne babamdan ne abimden nede bosanmis oldugum esimden dogruduzgun ilgi gormedim. bir erkek tarafindan dinlenip sevilmek istiyorum
acaba senin icinde gecerlimi bu? belki baba abi veya baska bi erkekden sevgi eksikligi oldugundandir

Tüm bunlar özgüven eksikliğinden oluyor. Birileri seni pohpohlamazsa sana ilgi göstermezse kendini değersiz hissediyorsun. Kendini geliştir, kendine kısa ve uzun dönemli hedefler koy. Bir amacın olsun. Boşluktan kendine sarmışsın.
vlh dogru demissin ya! :KK9:

Back
X