- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
Bu siralar ilgiye ihtiyacim var. Esimden göremiyorum. Hastaymis doktora git diyorum. Ertesi gun gecti diyor . Sonra yine ayni. Bu adam doktorlari neden sevmiyor ya. Sanki ne yapacak doktor diyor . Sanirim eski ilgilerini ozluyorum. Beni sevdigini soylesende, neden eski ilgin yok. Arti yonlerin cok fazla. Ama eskisi gibi ustume titremen kayb oldu. Dun aksam askim karina saril dedim hic ses etmeden yattin. Eskiden aciklama bari yapiyordun. Bu neyin nesi. Konusuyorum duzeliyorsun sonra yine ayni. Isten gelince kizimiza sariliyor. Bende kapida hih deyince kizimimi kiskandin diyor gulerek . Sanki bilerek yapiyor gibi herseyi. Sanki bana ilgisiz davranmak istiyor gibi hissediyorum. Bende soguk davraninca pesimde pervane oluyor ilgimi gormek icin butun sebeklikleri yapiyor. Ben geri eskisi gibi öpmelere sevmelere baslayinca yine fabrika ayarlarina donuyor. Eskiden dort dortluktu. Ben eskisi gibi olmani istiyorum. Neleri yanlis yapiyorum. Bilmiyorum. Esime bir mektup yazmak istiyorum ne yazacagimida bilmiyorum. Demin mesaj attim. Senden uzaklasiyorum , kopuk bir ailemi olalim dedim. Cvp: nasil askim. Oldu. Nasil davranayim ilgisini cekmek icin. Ve hanfi cumlelerle kendimi ona anlatmaliyim. Yada sessizmi kalayim. Cogu zaman bu ise yariyor. Ama kalici cozumu yokmu bunun...