o kadar vahim yaniKursta vakit geçirecek birini arıyor.
Ciddi ve cool bir insanım pek eğlendiğini söyleyemem.. ama yine de bir kadını etkilemeye çalışmaktan geçici hazlar duyan bir adi olabilir tabi o ayrı.kurs dışındaki zamanlarda telini kurcalayan bi sevgilisi vardır belki.
kursta da hazır o yokken senle gönül eğlendiriyodur.
felaket teorisini yazar ve gider ivo....
(gülen şeytan emojisi)
Ciddi ve cool bir insanım pek eğlendiğini söyleyemem.. ama yine de bir kadını etkilemeye çalışmaktan geçici hazlar duyan bir adi olabilir tabi o ayrı.
evet ben ciddiye aldım ve etkilendim, aslında bir hamle yaptım devamında onun adım atması gerekiyordu. zira ısrarcı olmanın anlamı yok.. niyeti olan bir çaba gösterir çünkü. aslında sorumun cevabını biliyorum da kabullenmek zor geliyor sanırım.Anlam yuklemeyiniz, flortozdur, arkadaşlığı seviyordur. O kadar.
siz baya etkilenmissiniz, siz neden aramiyorsunuz?
Selam kızlar
Kurstan tanıyorum kendisini. Kursta benimle ilgileniyor konuşuyor. O elektriği alıyorum, gözlerinin içi parlıyor benimle konuşurken. Tanımaya çalışıyor. Sohbet edecek konular buluyor. Dersin ortasında bile konuşuyor gözlerimin içine baka baka. Gel gelelim bu adam benimle kurs dışında iletişim kurmaya çalışmıyor
İkileme düştüm beni tanımak istiyor mu istemiyor mu ? Kendini geri çekip bekliyor mu yoksa umursamıyor mu ? Umursamıyorsa niye bahanelerle samimiyet kuruyor ortamda. Samimiyet kurmak istiyorsa niye kurs olmadıkça bir bahaneyle bana ulaşmıyorhavadan nem kapacak toy biri de değilim ki ben yanlış anlıyorum desem.
Sizin bu sorulara verebileceğiniz cevaplar var mı ? En azından siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Nasıl yani cherrycim?Soğuk davran bir bak bence ne b.k yiyor.
Bence öyle. Ama senin ona kötü davranmana gerek yok bence. Kursta bir arkadaş işte.o kadar vahim yani
o zaman ona göre davranayım da görsün
kötü davranmam, sadece yaptığı kurları karşılamam olur biter. Arkadaşlık adı altında flörtleşmek istemiyorum.Bence öyle. Ama senin ona kötü davranmana gerek yok bence. Kursta bir arkadaş işte.
Aynen öyle.kötü davranmam, sadece yaptığı kurları karşılamam olur biter. Arkadaşlık adı altında flörtleşmek istemiyorum.
Yok yahu ne kadar iyi niyetli bir yorum. Erkek bunlar boşa atmazlar oltayı. Kursta bile bi aksiyon olsun maksat. Yani bu adam belliki boynundan bağlı birine ama gözleri dönüyor. Başı bağlıdır onun.Arkadaş edinmek istiyordur sadece. Kurs dışında aramıyorsa ilgisi yoktur bence.
kötü davranmam, sadece yaptığı kurları karşılamam olur biter. Arkadaşlık adı altında flörtleşmek istemiyorum.
Yalnız olduğunu biliyorum, arkadaşları takılıyor kursta ''sap x'' diye. ciddi bir ilişkisi yok ama ötesini bilemem.Yok yahu ne kadar iyi niyetli bir yorum. Erkek bunlar boşa atmazlar oltayı. Kursta bile bi aksiyon olsun maksat. Yani bu adam belliki boynundan bağlı birine ama gözleri dönüyor. Başı bağlıdır onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?