İlgilenen ama aramayan erkek?

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
Selam kızlar
Kurstan tanıyorum kendisini. Kursta benimle ilgileniyor konuşuyor. O elektriği alıyorum, gözlerinin içi parlıyor benimle konuşurken. Tanımaya çalışıyor. Sohbet edecek konular buluyor. Dersin ortasında bile konuşuyor gözlerimin içine baka baka. Gel gelelim bu adam benimle kurs dışında iletişim kurmaya çalışmıyor
İkileme düştüm beni tanımak istiyor mu istemiyor mu ? Kendini geri çekip bekliyor mu yoksa umursamıyor mu ? Umursamıyorsa niye bahanelerle samimiyet kuruyor ortamda. Samimiyet kurmak istiyorsa niye kurs olmadıkça bir bahaneyle bana ulaşmıyor havadan nem kapacak toy biri de değilim ki ben yanlış anlıyorum desem.
Sizin bu sorulara verebileceğiniz cevaplar var mı ? En azından siz olsanız ne düşünürdünüz ?

kurs dışındaki zamanlarda telini kurcalayan bi sevgilisi vardır belki.
kursta da hazır o yokken senle gönül eğlendiriyodur.
felaket teorisini yazar ve gider ivo....
(gülen şeytan emojisi)

kurs dışındaki zamanlarda telini kurcalayan bi sevgilisi vardır belki.
kursta da hazır o yokken senle gönül eğlendiriyodur.
felaket teorisini yazar ve gider ivo....
(gülen şeytan emojisi)
Ciddi ve cool bir insanım pek eğlendiğini söyleyemem.. ama yine de bir kadını etkilemeye çalışmaktan geçici hazlar duyan bir adi olabilir tabi o ayrı.

Ciddi ve cool bir insanım pek eğlendiğini söyleyemem.. ama yine de bir kadını etkilemeye çalışmaktan geçici hazlar duyan bir adi olabilir tabi o ayrı.

ciddi ve cool... waaoww
oğlak burcumusun bebeyim

Anlam yuklemeyiniz, flortozdur, arkadaşlığı seviyordur. O kadar.
siz baya etkilenmissiniz, siz neden aramiyorsunuz?

Anlam yuklemeyiniz, flortozdur, arkadaşlığı seviyordur. O kadar.
siz baya etkilenmissiniz, siz neden aramiyorsunuz?
evet ben ciddiye aldım ve etkilendim, aslında bir hamle yaptım devamında onun adım atması gerekiyordu. zira ısrarcı olmanın anlamı yok.. niyeti olan bir çaba gösterir çünkü. aslında sorumun cevabını biliyorum da kabullenmek zor geliyor sanırım.

Dershanelere manita bulmak için giden zibidilerden biri işte. Flört etmek istiyor ama ciddi düşünmüyor egosunu tatmin edecek. Veya aklındaki hayat planına göre siz uygun görünmüyorsunuz fakat biraz oyalanmaktan ne zarar gelir diye düşünüyor olabilir.

Yeterince ilgilenmiyor.

Arkadaş edinmek istiyordur sadece. Kurs dışında aramıyorsa ilgisi yoktur bence.
Yok yahu ne kadar iyi niyetli bir yorum. Erkek bunlar boşa atmazlar oltayı. Kursta bile bi aksiyon olsun maksat. Yani bu adam belliki boynundan bağlı birine ama gözleri dönüyor. Başı bağlıdır onun.

kötü davranmam, sadece yaptığı kurları karşılamam olur biter. Arkadaşlık adı altında flörtleşmek istemiyorum.

Aynen böyle diyordum yani demek istedim :)

En nefret ettiğim şey adı konmamış ilişki, hem zaman ziyanı hem sinir bozucu.....normal davran flört etme daha tepkisini ölç.

Hemen olumsuz düşünmeye gerek yok aslında. Siz ciddi ve cool bir yapınız olduğundan bahsetmişsiniz. Belki bu yüzden sizinle kurs dışında konuşmaktan çekiniyor olabilir. Yapışkan gibi gözükmek istemeyebilir. Biraz gizemli takılıp dikkatinizi çekmek istiyor gibi geldi bana. Hemen kestirip atmayın. Tabi arkadaşların dediği diğer ihtimaller de aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Yok yahu ne kadar iyi niyetli bir yorum. Erkek bunlar boşa atmazlar oltayı. Kursta bile bi aksiyon olsun maksat. Yani bu adam belliki boynundan bağlı birine ama gözleri dönüyor. Başı bağlıdır onun.
Yalnız olduğunu biliyorum, arkadaşları takılıyor kursta ''sap x'' diye. ciddi bir ilişkisi yok ama ötesini bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…