İlgili doktor nedir? nasıl olmalıı🤔

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
323
İstanbul
Arkadaşlar iyi doktor nedir size göre.Bi türlü emin olamıyorum doktorumdan.öneri.üzerine bu doktora basvurdum ve devam ediyorum.Yani tecrübeli birine benziyor ama sanki muayene kısa sürüyor.ultrasonda bebeğin baş gövde ölçümü yapıyo bi sıkıntın varmı soruyo hop bittii.Mesela bi kaç sıkıntı yasadım gebeliğimle ilgili aynı sorunları yasayan baska kişilerin doktorları hemen yönlendirmiş şununyap böyle yap benimki fazlamı polyana ne anlamadım

Bu tamamen içinize sinmesiyle alakalı. Belli ki sizin icinize sinmemiş baska doktorlar deneyin.

İçinize sinmesi önemli . Benim gebeliğim mucizeydi lekelenmelere bu çok sağlıksız falan filan dedi yani olumsuz yaklaştı o an haşa bişey olsa zaten Allah'tan sonra doktora bırakırsın ama yinede iyi şeyler duymak istiyorum o durumda. diğer doktorlar dolu diye onu seçmiştim ki iyi ki öyle olmuş eşimde bende 9 ay bunla asla geçmez dedik ve değiştirdim . zaten bı sıkıntı görmezse iki dk suruyo özel ölçümler yapılmazsa . Onun dışında ben doktoruma yedi yirmi dört ulusabildim bı sıkıntı gördüğünde de o beni aradı biseyler soruyodu . Gel gör ki şüpheli bı yaklaşım hissetseyedim zaten değiştirdim yada ekstra başkasına görünürdum.

göz temasi kurmalı. Sorularınızı dinlemeli.
Hatta sorunuzu sormadan olabilecekleri iletmeli ki ilgili olduğunu anlayabilelim.

kimi hekim hızlıdır mmuayene atıyorum 10 dk sürerken onda 2 dk sürüyordur bu kötü olduğu anlamına gelmez.

ama yaklaşımı ve konuşması önemli...

Benim değiştirdiğim Dr un haddi hesabı yok sormasak birşey söyleyip aydinlatmiyorlardı ee ilk hamilelik bizde he tamam iyide diyoduk ama Drum izindeyken Baska bir Dr geçtim hayran kaldım herşeyi açıkladı bak surda bu var burda bu var ayrıntılı şekilde, canımın içi hoşgeldin canımın içi hosgittin böyle dr bence erkek drlar daha iyi tecrübem bu yönde tabii kişiye göre değişir ama kadınlar çok soğuktu benim gittikleri numara bile vermiyorlar biri verdi iki soru sordum önemliydi mesai içi değil dedi şaka gibi..tabi hemen bıraktım

Yani yaşım 37 üçüncü gebeliğim.Haliyle yüksek riskli çıktı ikili testim.o dörtlüyü önerdi burda okuyorum doktor ileri tas olunca direk nift testi öneriyomuş filan.Yada geçen hafta detaylı ya girdim perinatalog bebeğin kalbinde parlaklık gördü.ama burda okuyorum kişilerin kendi doktorları görüp söylemiş parlaklığı.benim perinatalog gördüde dedi.Diyorum acaba iyi bakmıyormu ultrasonda.Anlayamıyorum

Kurum önemi de var cihaz yeni mi eski mi

Bir yakınım her sene usg çekinir bu sene farklı hastanede çekildi ve 2 senelik tahmin edilen kitle göründü cihazın önemi çok büyük böyle konular da .

Doktor neyi ne kadar görebileceğini elinde kini bilir ona göre yönlendirir zaten .

Perinatolog mecbur cihazı güncel olmalı işini iyi yapabilmesi o sonucu verebilmesi için.

Oda olabilir ya da hekiminizin dikkatinden kaçmış olabilir ..hekiminizle ilk anda elektriği aldiniz aldiniz yoksa tutmuyor bir daha o karar da sizin tabii ki.

Kendi doktorum ben kalpte parlaklık varmış diyince baktı ve gördüde.Bende diyorum daha önceden göremezmiydi iyi vakmadımı ki acaba.o yüzden böyle şüphelendim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…