ilgili oldugunu dusunen ilgisiz koca

lilacwitch

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
64
13
18
34
esimle surekli tartisiyorum dahha uc aylik evliyim ama aramizda hic birsey olmadi (cinsellik). bundan once 6 yillik sevgiliydik ama uzaktydik. esim isten eve evden ise giden biri eve gelince surekli telde oyun oynuyor. arada kafasini cevirip seni seviyorum der yine oynar elinden hic bi is gelmez civi cakmak gibi zaten rica ettim yapmadi. ben surekli bunalip bu hareketlerinden tepkisiz ve duyarsiz hallerinden rahatsiz oldugumu soyluyrm ama kavga cikaran huzur vermeyen oluyorum. bi gun evde yoktum eve geldim kapiyi caldim acmadi sonra anahtarimla actim yine oyun oynuyordu. kizdim bagirdim daha 5 dk oldu seni aramam gerekmez vs dedi. artik iskence gibi geliyor oyunkolikligi sabrimi tuketti.

oturup konuştunuz mu? ne diyor?

gece yatağa beraber girip uyumuyir musunuz? yoksa yine kara kedi(telefon) yine aranızda mı?

esimle surekli tartisiyorum dahha uc aylik evliyim ama aramizda hic birsey olmadi (cinsellik). bundan once 6 yillik sevgiliydik ama uzaktydik. esim isten eve evden ise giden biri eve gelince surekli telde oyun oynuyor. arada kafasini cevirip seni seviyorum der yine oynar elinden hic bi is gelmez civi cakmak gibi zaten rica ettim yapmadi. ben surekli bunalip bu hareketlerinden tepkisiz ve duyarsiz hallerinden rahatsiz oldugumu soyluyrm ama kavga cikaran huzur vermeyen oluyorum. bi gun evde yoktum eve geldim kapiyi caldim acmadi sonra anahtarimla actim yine oyun oynuyordu. kizdim bagirdim daha 5 dk oldu seni aramam gerekmez vs dedi. artik iskence gibi geliyor oyunkolikligi sabrimi tuketti.
Kapı açmamakla ilgili kavga ettiniz sanmıştım ,
Niye 5 dk önce konuştuk seni aramam gerekmez dedi ki?
Atladığınız yerler mi var acep?

evet vajinusmus var. ama bu oldugu icinde cok fazla yakin değiliz. o yüzden hep yanımda gibi olup elinde sürekli tel.

Bi sinir krizine bakar. Telefonu alıp kır bakalım bi daha alabiliyor mu eline. 3 aylik evlilikte bu nedir ? Benim esimde geçenlerde bi oyuna takmışti. 1 uyardim 2 uyardim 3uncu olursa o telefonu paramparça ederim dedim ki yaparım. Şimdi eline bile almıyor. Daha çok yenisiniz. Hiç dibinden ayrılmamasi lazım. O telefonla oynarken sen ne yapiyosun ?

evet vajinusmus var. ama bu oldugu icinde cok fazla yakin değiliz. o yüzden hep yanımda gibi olup elinde sürekli tel.
Bununla ilgili tedavi oluyor musunuz ? ciddi bir sorun. Çok yakın bir arkadaşımın 4 yıldır bu sorunu var tedavi oldu ama hala problemler yaşıyor. Siz ne durumdasınız ? Eşinizle ilgili sıkıntılar birazda bundan kaynaklı olabilir. Çünkü cinselliği tattıktan sonra gerçekten ait olma( duygusal anlamda tabi ki) duygusunu tadıyor, evli olduğunuzu anlıyorsunuz. Yani en azından benim için öyleydi.

Bununla ilgili tedavi oluyor musunuz ? ciddi bir sorun. Çok yakın bir arkadaşımın 4 yıldır bu sorunu var tedavi oldu ama hala problemler yaşıyor. Siz ne durumdasınız ? Eşinizle ilgili sıkıntılar birazda bundan kaynaklı olabilir. Çünkü cinselliği tattıktan sonra gerçekten ait olma( duygusal anlamda tabi ki) duygusunu tadıyor, evli olduğunuzu anlıyorsunuz. Yani en azından benim için öyleydi.[/QU nasil atlatti arkadasiniz bu problemi acaba

Ayyy en nefret ettigim sey bizim evde yasak telefon umarim en kisa zamanda duzelir bu durumunuz gercekten cok ainir bozucu acaba ayni seyi sen yapsan ne tepki verir beyfendi:sopa:

Back
X