İlginç arkadaş

Bikahvee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
134
34
98
35
Arkadaşlar yakın bir arkadaşımı gözlemledim bir süredir tuhaf tuhaf derken durum şu sabah uyandım bi baktım eline küçük bir ayna almış alt dudağındaki kabuğu koparıyor sonra onu yiyor akan kanları yalıyor hatta daha da kan çıkması için sıkıyor işin garibi de bından zevk alıyor kaç kez yaparken gördüm yapma diyorum zevk alıyorum diyor bu normal değil bence siz ne düşünüyorsunuz

neeeeeeeeeeeeeeey midem ayağa kalktı şuan

yanında sarımsak taşı ne olur ne olmaz

Normal olmadığını sende yazmışsın biz ne diyelim ki ? Doktora gitsin. iyi değil arkadaşın

arkadaşını psikoloğa gitmesi için yönlendir
muhtemelen kendini üzen şeyleri kendine zarar vererek atlatmaya çalışıyor

Kanamanın durması ve mikrop kapmaması için tükürükle ıslatmayı duydum ama bilerek sıkıp kanı emmek nedir ya?
Acaba demir eksikligi mi var kanını emiyor.

arkadaşın aciilen piskolojik yardım alması lazım.
bu konuyu sen açabilirsin ona mesela, bu yaptığının doğru olmadığını güzellikle anlatabilirsin..
ne çeşit insanlar var yahuuu

Bilmiyorum kızlar çözemedim bi türlü :/
üzüldüm ben kıza ya
konuşmayı denesen
yani şöyle havadan sudan konuşur gibi bi derdi mi var bi anlamaya çalışsan?
ya ben de benzerini yapardım bişe beni üzdüğünde duygularımı belli edemeyen bi insan olduğum için sinirimi, mutsuzluğumu kaşlarımı yolarak çıkarırdım yani kaş yolmaktan kastım batıklar olur ya ya da yeni çıkmaya başlayan ufak ufak kaşlar onları çıkarmaya çalışırdım ama ne yara yapardım işin kötüsü bu beni rahatlatırdı
şükürler olsun atlattım en azından çok çok aza indirdim inşallah tamamen bitireceğim ama bunun farkına vardıktan sonra artık içime atmıyorum hiçbişeyi o yüzden toparlandım
o yüzden diyorum belki içine attığı, konuşsa rahatlayacağı bişeler vardır diye

Eğer ki kilo alırsam, dönüp bu başlığı tekrar okicam ve ideal kiloma ulaşana dek okumaya devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…