hatırladımda lisedeyken bir arkadaş vardı çok hoş dış görünüşü sade normal ama kaşar ve çok zeki sevgili olduğu kişilerin sayısını tutamamştr kendisi ve her sevgilisi ile sevişir anal oral herşeyi yapar ama asla kızlığa dokundurmam salakmıyım ben evlenmeyi düşündüğüm erkek bu çevreden olamayacağı için hiçbirzaman diğerlerini bilmeyecek kanıtlanmayacak derdi ve evleneceği kişide onu namuslu sanacak bu böyledir bizim düz beyinli erkekler kızlık bozulmamşsa namuslu sanıolar
dehşete kapıldım,

çok kızdım ,

bu tür yaratıklar çok değerli oluyorlar (nedense),
evlendikleri erkeklerde kendilerince düşünüyorlarki ,bu devirde böle(namuslu)temiz,saf bir kızı nerden bulacaktım.ııııııyyy miğde bulandırıcı, tiksindirici ve daha fazlası,en kötüsü de ,yalanlarla başlayan evlilikler zamanımızda çok fazla ,allah kızlarımıza kadınlarımıza hidayet versin ,allah korkusu olmayınca, sınırsızlık hüküm sürüyor zihinlerde rabbim sonumuzu hayır etsin,
bir yandan da şöyle düşünmemek elde değil (tecrübe ediniyorlar ve eşlerini nasıl mutlu edeceklerini çok iyi biliyorlar)
ve kocalarının biricik kıymetli ,el üstünde tutulan ,eşleri oluyorlar,
benim gibi kör cahil olarak evlenen(sırf sevişmeyi bilmiyor diye) zavallı kızlar da hakaretler,aşağılanmalar,aldatılmalar,belki şiddete maruz kalarak çok çileler çekiyorlar ama
ya sonra
erkek kuyruğunu kıstırıp ,kuzu kuzu geri dönüyor , kadın mecbur bırakılıyor, çevre baskısı,maddiyat,çocuklar,vb sebeplerden kabul ettiriliyor,fakat ne çare, sevgi, saygı ,güven ,büyük ölçude tükenmiştir ve yıpranmış zoraki(çocuklar hatırına) devam eden evlilikler ,
herkes birbirini suçluyor ,suçlu kim ,masum kim ,hiç bilinmiyor tek ümit mahşerde ilahi adaletin yerini bulacağını haklının haksızın ortaya çıkacağını bilmek rabbim doğru yolundan ayırmasın bütün müslümanları...