Ilginc bi soru belki ama lütfen bi bakin

Sakınn yapma derim ben şuan 2 yıllık evliyim eşim nişanlıyken bunu çok istediğini ve yapmak istediğini söyledi. Bende düşünceler içinde kaldım ve sonradan keşke diyeceğim şeyler yapmayacağım dedim şimdi evlendim. Evlenmeyi bekle nefsine hakim ol derim ben. Ozaman ne kadar istersen yaparsın :1:

hatırladımda lisedeyken bir arkadaş vardı çok hoş dış görünüşü sade normal ama kaşar ve çok zeki sevgili olduğu kişilerin sayısını tutamamştr kendisi ve her sevgilisi ile sevişir anal oral herşeyi yapar ama asla kızlığa dokundurmam salakmıyım ben evlenmeyi düşündüğüm erkek bu çevreden olamayacağı için hiçbirzaman diğerlerini bilmeyecek kanıtlanmayacak derdi ve evleneceği kişide onu namuslu sanacak bu böyledir bizim düz beyinli erkekler kızlık bozulmamşsa namuslu sanıolar

dehşete kapıldım, :52:çok kızdım ,:47:bu tür yaratıklar çok değerli oluyorlar (nedense),
evlendikleri erkeklerde kendilerince düşünüyorlarki ,bu devirde böle(namuslu)temiz,saf bir kızı nerden bulacaktım.ııııııyyy miğde bulandırıcı, tiksindirici ve daha fazlası,en kötüsü de ,yalanlarla başlayan evlilikler zamanımızda çok fazla ,allah kızlarımıza kadınlarımıza hidayet versin ,allah korkusu olmayınca, sınırsızlık hüküm sürüyor zihinlerde rabbim sonumuzu hayır etsin,

bir yandan da şöyle düşünmemek elde değil (tecrübe ediniyorlar ve eşlerini nasıl mutlu edeceklerini çok iyi biliyorlar)
ve kocalarının biricik kıymetli ,el üstünde tutulan ,eşleri oluyorlar,
benim gibi kör cahil olarak evlenen(sırf sevişmeyi bilmiyor diye) zavallı kızlar da hakaretler,aşağılanmalar,aldatılmalar,belki şiddete maruz kalarak çok çileler çekiyorlar ama

ya sonra
erkek kuyruğunu kıstırıp ,kuzu kuzu geri dönüyor , kadın mecbur bırakılıyor, çevre baskısı,maddiyat,çocuklar,vb sebeplerden kabul ettiriliyor,fakat ne çare, sevgi, saygı ,güven ,büyük ölçude tükenmiştir ve yıpranmış zoraki(çocuklar hatırına) devam eden evlilikler ,
herkes birbirini suçluyor ,suçlu kim ,masum kim ,hiç bilinmiyor tek ümit mahşerde ilahi adaletin yerini bulacağını haklının haksızın ortaya çıkacağını bilmek rabbim doğru yolundan ayırmasın bütün müslümanları...

ben nişanlıyken dayanamamış biri olarak :1: kesinlikle karşılıyım. gerdek gecesinin bile bi anlamı yoktu. evlendikten sonra herkesin yaşadığı o heyecanı biz yaşayamadık. evlenmeden önce de gizli saklı çabucak ve özensizdi

bence herşey zamanında güzel. şimdiki aklım olsa yapmam :33:

Göster ama elletme bacım:1::33:
Senin libidonda tavan yapmış sanırım aslında çok normal güldüğüme bakma
Bir kadının 27 yaşına kadar normal fizyolojide çoktan cinsellik yaşaması gerekir.
14 yaşında regl olup kadın oluyoruz ve 27 yaşına kadar tık yok:68:
Modern çağın getirisi olan baba beni okula gönder 25 yaşına kadar okuyimm sonra koca bulmak için uğraşıyim derken biz zavallı İslami terbiyeyle büyümüş kızlar cinselliği erteliyoruz.
Sonfra da gelsin vajinismuslar gitsin soğukluklar.
İslami inanışa göre kızlar 16-17 dedi mi evlenir niye zina yapmasın.Allah vaermiş içimize şehveti.
Ama bize 30 yaşına kadar evlenme dememiş.
İki tabağın eksik olsun bacım bence biran önce evlen ya da başka zengin bir adam bul bir an önce seviş:69::68:

Çok haklısın. Eğitim iş güç uygun eş bulma derken kalıyoruz böyle rahibeler gibi. Ben de aynı durumdayım ve bu durumdan nefret ediyorum. Yani uygun eşimi bulana dek biriyle yatmayacak olmak moral bozucu. Ben 30 umu da geçtim üstelik.

Evleneceğim adam bekaret arar diye değil de bu işi yapabilecek kadar normal gelen birini bulamadığım için olmadı. Ama insanın içini acıtan bir şey bu. Bu yüzden konu sahibini çok iyi anlıyorum. Karmaşasında da haklı.

Üstüne çok fazla gidilince o da toplum baskısından ay ben sevişmiyorum sevişmek nedir onu bile bilmiyoruma getirmiş lafı.

Gerçekten karmaşık bir sorun bu. Bunu yaşamaya değer bir erkek bulamamak da cabası!!!

Benim 6 yıllık ilişkim olsaydı beraber olurdum.

Cinsellik en büyük haktır. Pişman olmak istemiyorsan da korun ! Başkalarına sorarsan bunu her kafadan ses çıkar. İradenle hareket et.
Birde sorunun cevabı evet cinsellik çok güzeldir. :23:

bu çok kişisel bir soru..
Kimine göre normal kimine göre Anormal..
Bizim cevaplarımıza göre hareket etmemelisin..
hayat Çok kısa..İçinden geldiği gibi davranmak lazım.
Sana bir şarkı armağan ediyorum:27:

Düşelim cennetten yeryüzü yalanına
Girelim sarhoşken şu aşkın koynuna
Gireceksek girelim gel kız günaha
Öleceksek ölelim şimdi şuracıkta :23:

ayrıca bunu yaşamayanlar geri kafalı yaşayanlar ileri kafalı..
çok saçma bir düşünce..
Cinsellik Bir zeka göstergesi değildir.

öpüşme dokunma kısaca sevişme olduysa , birleşmede olabilir bu saatten sonra.:12:

sonuçta geleneklere bağlıyım vs diosun ama sevişme bu gruba dahil değilmi? önemli olan kızlık zarımı sadece hani diğer organlarımızın bekareti nerde ozaman:26:

anladığım kadarıyla olası bi ayrılık durumu seni ürkütüyor, ama tek bişe hariç diğerlerini yaşamışsın:68: namus bacak arasında değildir, rahatlıkla sevişebiliosan bence birlikte olmakta buna eş değer. sonuçta birbirini seven 2 tarafında karşılıklı istek duyması gayet doğal, heleki 6 yılda :9:

ben evlilik öncesi birlikteliğe karşı değilim, tabi doğru insanla doğru zamanla, her insanla herzaman değil:52:

aynen katılıyorum her şeyin bir vakti zamanı var...

kusura bakmayın ama, 6 yıl olmuş ne zamanı? 6 yıldır yatmaktan korkan bir erkek -ki ona erkek denmez, bir çocukla- beraber olmanın ne anlama geldiğini bi düşünün derim size de sizin gibi düşünenlere de.
hani erkekler hep şey derler ya, "ben seni öyle çok seviyorum ki sana kıyamıyorum :(((("
işte o yalan. sorumluluktan kaçmaktan başka bir şey değildir bu. hele 6 yıllık bi ilişki söz konusuysa. bazı şeyleri oturtmuş olmanız, bazı şeyleri yaşayacak olgunluğa gelmiş olmanız gerek 27 yaşındaki bi bayan söz konusuysa ne vakti zamanı?

ayrıca istemeyen de iradesine hakim olabilir. zorla tecavüz edecek değil ya.

hehe bu sorunun cevabı kiminle yaptığına göre değişir. Bazen muhteşem,bazen zaman kaybı olabilir...

6 yıldır değil 14 yıldır bekliyorsunuz aslında :) "aynen iade" damgasıyla mezara girmeyi mi bekliyorsunuz yoksa 6 yıldır başka kadınlarla birlikte olan erkek arkadaşınızla evlenmeyi mi?

kusura bakmayın ama, 6 yıl olmuş ne zamanı? 6 yıldır yatmaktan korkan bir erkek -ki ona erkek denmez, bir çocukla- beraber olmanın ne anlama geldiğini bi düşünün derim size de sizin gibi düşünenlere de.
hani erkekler hep şey derler ya, "ben seni öyle çok seviyorum ki sana kıyamıyorum :(((("
işte o yalan. sorumluluktan kaçmaktan başka bir şey değildir bu. hele 6 yıllık bi ilişki söz konusuysa. bazı şeyleri oturtmuş olmanız, bazı şeyleri yaşayacak olgunluğa gelmiş olmanız gerek 27 yaşındaki bi bayan söz konusuysa ne vakti zamanı?

ayrıca istemeyen de iradesine hakim olabilir. zorla tecavüz edecek değil ya.

arkadaşım ne alaka yani sen ne dediğinin farkındamısın ne yerine oturmuş allah allah git zina yap diyorsun resmen.bence bilmediğin konular hakkında böyle konuşmaman daha iyi burada bir sürü insan okuyor bu yazdıklarını kimseyi yanlış yönlendirmeye hakkın yok.
tövbe allahım ayrıca ben sana yazmadım ki onu.konu sahibine yazmıştım sen mi sordun yoksa bu soruyu

Vazgeçtim yapma güzelim yapma sakın. Öpüşmek bile istemediğin insanla sevişme derim. Mekanik bir boşalmadan öteye gitmesi zor çünkü. Bayan için de erkek için de geçerli bu. Zaman zaman insan ona da ihityaç duyabilir ama başlarda bunu yapmak sonrasını etkileyebilir. İlkinin şehvet duyduğun insanla olması sonraki birleşmelerinin kalitesini artırır. Boşverebilen unutabilen biriysen gene problem değil ama gözünde büyüttüğün de aşikar. O yüzden öpüşmeyi lütfettiğin insana sevişmeyi lütfetme derim.

Sanırım ben de geri kafalıyım canım...
Herşeyi evlilik öncesi yaşayacaksak evliliğin anlamı ya da özel bir tarafı kalmıyor...
Kaldı ki cinselliği evlilik öncesi yaşayınca erkekler o bayandan sıkılıyor ve evlenmekten zaten vazgeçiyor...
nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? bir erkek, bir kadınla cinselliği evlenmeden önce yaşadığında soğuyor ama evlendikten sonra yaşadığında soğumuyor. gerçekten çok merak ettim o zaman benim annemle babam nasıl 20 yıl evli kaldılar? neden babam annemle evlendi her şeyi evlenmeden önce yaşamalarına rağmen? bir erkek, bir kadınagerçekten aşıksa, onu o olduğu için seviyorsa ve özgüveni varsa böyle şeyleri çokta takmaz, kadını birey olarak görür ve önceki hayatına saygı duyar ama kadını sadecemeta olarak görüyorsa eğer onun için bir et parçası, aşık olduğu kadından daha değerlidir.

Konu kişisel tartışmalara sebep olmaktan öteye gidemiyor, konu sahibide en son yorumunu 31-08-2011 16:09'da verip bir daha uğramamış, bu sebeple kendisi tekrar açılmasını talep edene kadar topik yorumlara kapatılmıştır...

Back
X