Doğuma Hazırlık İlginç bir rüya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zeynep tuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
163
44
98
Kizlar dun gece ruyamda doktora gitmisim ultrasona bakılıyor sonra doktor bak bakalim diyor bende bakinca bebek bacak arasını acmis baya ve pipi görüyorum. 11+4 um suan. Sizce bilincaltimin bir oyunu mu. Halbuki hic dusunmeden uyumustum ama haliyle merak var tabi

Erkek bebek mı ıstıyorsun . Yada cevrendekıler erkek olacak falan tarzında bırseyler mı soyluyor ?
Valla canım hamıle kaldım kalalı 10 15 aksıyon fantastık fılm olacak kadar degısık ruyalar gordum . :) normal ama . Belkı senınkıde bu ruyalar gıbıdır :) benım cevrem esım annem kardeslerım esımın aılesı erkek deyıp duruyor . Halbukı cok severım erkek bebısı ama ıste herkes oyle dıyınce sankı kız olsa sevmıyecekler gıbı gelıyor . Ona ragmen gormedım ben erkek bebısle ılgılı bırsey . Kız bebısle ılgılı bırsey de gormedım :) ben harıc herkes gordu ama Masallah.

Yok canim bir oglum var kiz istiyorum ben. Ama ne hikmetse kiz istiyorum diye erkek olacakmis gibime geliyo belkide rüyamda boyle çıktı bilemiyorum artik

Benimde bir oğlum var. Rüyamda defalarca kız olacağını gördüm ama 2.oğlum geliyor :))

ayyy keske bende de oyle olsa . Artık erkek dıye dıye benımde kafama kazıdılar erkegı . Bende Allah ım nasıp ederse kız ıstıyorum ısmı bıle hazır :)

Angel sen baya baya cinsiyetle yatip cinsiyetle kalkiyosun.
Ruyalarinda baska bisey gorsen tuaf olur.
Bilinc alti canm

Kizlar dun gece ruyamda doktora gitmisim ultrasona bakılıyor sonra doktor bak bakalim diyor bende bakinca bebek bacak arasını acmis baya ve pipi görüyorum. 11+4 um suan. Sizce bilincaltimin bir oyunu mu. Halbuki hic dusunmeden uyumustum ama haliyle merak var tabi
Cok. Ilginc bende Aynı sekilde rüyayı gördum canım sasirdim .tersi çıkar dediler ama gerçektende oğlum olacakmis

Dün de ben gördüm abuk sabuk bi rüya. Karnımdan karnımı yırtarak sıyrıldı cıktı, çok küçüksün biraz daha karnımda dur dedim epey bi cebelleştim doktora karnımı diktirene kadar. Cinsiyetine bakalım dedim annem (vefat etti) kız ben baktım dedi son derece abuk bi rüyaydı yani.

Back
X