Rüya Yorumları İlginç bir rüya ...

Kahvess

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2016
5
0
16
Arkadaşlar selam ;
Bu sabah öyle bir rüya gördüm ki, ne alaka dedim kendimce :) eski yıllarda bir han gibi bi yerdeyim. İçerde oturmuş sohbet eden bir kaç sufi eski 'yıllarda kendini dine adayan'adamlar vardı. Çember kurmuş oturuyorlardı.ancak tam ortada top şeklinde bi cisim kendi ekseninde dönüyordu.dünyanın merkezi diyorlardı. İçeri bir ressam girdi elinde bir kuş resmiyle inanılmaz güzeldi. Sufilerden biri dediki bu kuşu çizmek için önce kuşu görmen lazım bu kuş 38 yıldır ortada görünmüyor dedi. İçeri aniden mevlana girdi. Tabi yüzünü görmedim ama herkes ayağa kalktı. Mevlana sufiye dönüp o kuş 38 yıldır benim bahçemde konaklar dedi. Ve uyandım hayatım boyunca böle güzel rüya görmedim. Sizce yorumu nedir?!

rüya güzelmiş ama bir anlamı olduğunu sanmıyorum, okuduğun, dinlediğin, izlediğin bişeylerden etkilenmiş olabilirsin

hayırlara vesile olsun.ne güzel bir rüya.hayatınızda güzel şeyler olucaktır inş :)

okurken tuhaf oldum hayır olsun ama güzel sanki rüyanız

Öncelikle 38 size ne ifade ediyor?plaka,yaş...

Olabilir bilinç altı derim 1 ay önce okuduğum kitaptan etkilendim. Ancak uzun zamandır rüya görmüyordum bi anda ve her ayrıntısını hatırlamam çok ilginç oldu. Normalde gördüğüm rüyaları pek hatırlamam.

Yeni üye oldum ama rüyayı anlatmak içimden geldi her fikir yorum değerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…