ilginç fobileriniz var mı?

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.695
798
mesela ben evde kimse yokken duşa girmem...

öyle garip bir çekinme işte

şu an birileri eve gelsin de duşa giriyim diye bekliyorum

Yok yok ben de anormalim Neden bilmiyorum ama ben de yalnızken giremiyorum, çok girmek zorunda kalırsam da önce televizyonun sesini epey bi açıyorum, öyle duş alabiliyorum

aa ciddimisin bi ben öyleyim sanıyordum...

hoş kimseye de söylemedim şuana kadar...

ben tv sesi açmam da eğer girmek zorunda kalırsam

nasıl yıkandığımdan haberim yok ...araba yıkar gibi herhalde 2 saniyede tamam

Valla öyle araba yıkar gibi, yıldırım hızıyla Niyeyse korkuyorum, bi tedirgin oluyorum, tv'yi de açıyorum ki ses olsun yalnız hissetmeyeyim kendimi diye, bi ikimiz anormaliz sanırım

Duyduğum en ilginç fobi öpüşme fobisiydi. Biri söylemişti böyle bir fobisi olduğunu. Benim fobim yok bildiğim kadarıyla.

vhalla ben aslında kk dan çok daha ilginç şeyler bekliyorum ...bakalım..

Duyduğum en ilginç fobi öpüşme fobisiydi. Biri söylemişti böyle bir fobisi olduğunu. Benim fobim yok bildiğim kadarıyla.
bende yemek yerken yorulduğundan yemek yiyemeyeni gördüm...

2 tur atıp gelip devam ediyordu yemeğine...

yemek yiycek kadar sabrı yoktu yani...

mesela ben evde kimse yokken duşa girmem...

öyle garip bir çekinme işte

şu an birileri eve gelsin de duşa giriyim diye bekliyorum

Aynen ben de, asla yalnızken ve gece giremem duşa.
Bi de karanlıktan hastalık derecesinde korkuyorum.
Krize giriyorum karanlıkta kalınca.

Aynen ben de, asla yalnızken ve gece giremem duşa.
Bi de karanlıktan hastalık derecesinde korkuyorum.
Krize giriyorum karanlıkta kalınca.
cidden yanlız değilmişim ya....

karanlıktan arada korkarım ruh halime göre yani...

acaba bu duş korkumuz nerden?:26:

cidden yanlız değilmişim ya....

karanlıktan arada korkarım ruh halime göre yani...

acaba bu duş korkumuz nerden?:26:

Ya ben uhrevi varlıkların banyolarda gezindiğini duymuştum.
Bi kaç kez banyo hikayeleri de duydum çok büyük talihsizlik oldu bu benim için.
Her an bişey çıkıp ruhumu ele geçirecekmiş gibi hissediyorum

Karanlık fobim için haklı sebeplerim var ama anlatmaya korkuyorum

aslında evet banyo olayı aynı sebeten bende de oluyor...

oturup adam akıllı düşününce başka sebebim yok...

canım eğer çok korkunç ve kendini kötü hissedeceksen anlatma sanırım anladım ben...

Ya aslında çok korkunç sayılmaz ama esrarengiz sonuçta.
Gece uyandığımda hiç bir ışık kaynağından gelmeyen hilal şeklinde bi ışık görmüştüm odamın kapısında. Uyku sersemiyim tabi, doğruldum usulca, ışık da yukarı doğru çıktı. Tekrar yatma pozisyonu aldım ışık da ilk gördüğüm yere indi. Acaba dedim biyerden mi yansıyor. Kafamı çevirmeden gözümle baktım sağa sola. Sonra bi baktım ışık kaybolmuş. Korktum haliyle. Dua falan okudum ama işte kaldı bende o korku. Tabi daha önce bi kez de benzer bişey yaşamıştım. Arkadaşımın yurduna gittim misafir olarak. Sabaha karşı uyandım. Tam karşımdaki dolapta dikdörtgen şekilde bir karanlık gördüm. Küçük dikdörtgen bir ayna boyutunda. Odayı daha önce görmediğim için dolaba yapıştırdıkları bişeydir dedim. Hava da alacakaranlık, zaten uykuluyum. Önemsemedim ve uyudum. Sabah uyandığımda ise ben şok! Orda hiç bişey yok. Sordum hemen kızlara burda ne vardı diye. Hiç bişey dediler. E korktum haliyle

Bende evde tekken tuvaletin kapısını açık bırakır işimi öyle hallederim

Karıncadan tutun kelebeğe sineğe kadar her türlü böcek çeşidinden korkarım :2:

Hava karardıktan sonra tek başıma dışarıda olmaktanda biraz ürküyorummm

Daha aklıma bir şey gelirse yazarım

ayh...bunları anlattın aklıma geçen gece geldi...uyumak üzereydim gece lambasını söndürdüm sonra duvarda biri yürüyor ...kapkaranlık bir adam ama maymun vücüduna benziyordu ...gece lambasını yakmak için kalktım ama lambaya gidene kadar bi sürü süret gördüm çarpıyordum onlara sanki üstüme üstüme geliyolardı tabi fiziken bişey hissetmedim ...:18::18:

sende de yok yok

Okumadım okumadım :18:
Okudum ve çok korktum :18: Ya ben çok tırsıyorum böyle şeylerden. En sonunda sokak lambası alacağım odama gece lambası niyetine

Fobi mi diyelim, takıntı mı, ya da ürperme mi bilemedim.. :)
Ama o kadar çok var ki..

Islak elle, kuru beze dokunamam.. :)
İki tahtayı birbirini sürtemem.. :)
Böceklerin hepsinden korkarım, benim üzerimde geziyorlar gibi geliyor... :)
Ama hayatımda Allah'tan sonra en çok korktuğum şey kuştur.. Evet kuş. :)
Serçeden tut, akbabaya kadar hepsinden korkarım. :) Buna kafesteki kuş da dahildir.. :) Kafese bile yaklaşamam.. :)
İstiklalin başında misalen, yanımda düşmanım olsa koluna yapışır kafamı eğerim, bir çeşit hastalık tabi benimki.. Bayıldığım bile oluyor, eğer kuşu farkedemediysem ve yakından görürsem, küt gidiyorum..

Hatta lisede bu kuştan korkma ile ilgili başıma çok şey geldi, çantama kuş koymuş şakacı arkadaşlarım korkuyorum diye, ben dokununca, gittim tabi direk , kolum molum kırıldı dengesiz düşmüşüm, tövbeler olsun daha arkadaşlarım kuş lafı etmedi.

Anaam, ne garip hatun çıktım ben.

vhalla...şu bez olayı bende de oluyo nadiren ama...
kuşa dokunamıyosun demekki...peki bebeklere dokunabiliyomusun..?öyle bir arkadaşım vardı kuşa küçük bebeğe kediye köpeğe dokunamıyordu
yani şöyle yumuşak narin ve puflu olan hiç bişeye tahmulu yoktu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…