- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
bende yemek yerken yorulduğundan yemek yiyemeyeni gördüm...Duyduğum en ilginç fobi öpüşme fobisiydi. Biri söylemişti böyle bir fobisi olduğunu. Benim fobim yok bildiğim kadarıyla.
mesela ben evde kimse yokken duşa girmem...
öyle garip bir çekinme işte
şu an birileri eve gelsin de duşa giriyim diye bekliyorum
cidden yanlız değilmişim ya....Aynen ben de, asla yalnızken ve gece giremem duşa.
Bi de karanlıktan hastalık derecesinde korkuyorum.
Krize giriyorum karanlıkta kalınca.
cidden yanlız değilmişim ya....
karanlıktan arada korkarım ruh halime göre yani...
acaba bu duş korkumuz nerden?:26:
Ya ben uhrevi varlıkların banyolarda gezindiğini duymuştum.
Bi kaç kez banyo hikayeleri de duydum çok büyük talihsizlik oldu bu benim için.
Her an bişey çıkıp ruhumu ele geçirecekmiş gibi hissediyorum
Karanlık fobim için haklı sebeplerim var ama anlatmaya korkuyorum
aslında evet banyo olayı aynı sebeten bende de oluyor...
oturup adam akıllı düşününce başka sebebim yok...
canım eğer çok korkunç ve kendini kötü hissedeceksen anlatma sanırım anladım ben...
ayh...bunları anlattın aklıma geçen gece geldi...uyumak üzereydim gece lambasını söndürdüm sonra duvarda biri yürüyor ...kapkaranlık bir adam ama maymun vücüduna benziyordu ...gece lambasını yakmak için kalktım ama lambaya gidene kadar bi sürü süret gördüm çarpıyordum onlara sanki üstüme üstüme geliyolardı tabi fiziken bişey hissetmedim ...:18::18:Ya aslında çok korkunç sayılmaz ama esrarengiz sonuçta.
Gece uyandığımda hiç bir ışık kaynağından gelmeyen hilal şeklinde bi ışık görmüştüm odamın kapısında. Uyku sersemiyim tabi, doğruldum usulca, ışık da yukarı doğru çıktı. Tekrar yatma pozisyonu aldım ışık da ilk gördüğüm yere indi. Acaba dedim biyerden mi yansıyor. Kafamı çevirmeden gözümle baktım sağa sola. Sonra bi baktım ışık kaybolmuş. Korktum haliyle. Dua falan okudum ama işte kaldı bende o korku. Tabi daha önce bi kez de benzer bişey yaşamıştım. Arkadaşımın yurduna gittim misafir olarak. Sabaha karşı uyandım. Tam karşımdaki dolapta dikdörtgen şekilde bir karanlık gördüm. Küçük dikdörtgen bir ayna boyutunda. Odayı daha önce görmediğim için dolaba yapıştırdıkları bişeydir dedim. Hava da alacakaranlık, zaten uykuluyum. Önemsemedim ve uyudum. Sabah uyandığımda ise ben şok! Orda hiç bişey yok. Sordum hemen kızlara burda ne vardı diye. Hiç bişey dediler. E korktum haliyle
Bende evde tekken tuvaletin kapısını açık bırakır işimi öyle hallederim
Karıncadan tutun kelebeğe sineğe kadar her türlü böcek çeşidinden korkarım :2:
Hava karardıktan sonra tek başıma dışarıda olmaktanda biraz ürküyorummm
Daha aklıma bir şey gelirse yazarım
ayh...bunları anlattın aklıma geçen gece geldi...uyumak üzereydim gece lambasını söndürdüm sonra duvarda biri yürüyor ...kapkaranlık bir adam ama maymun vücüduna benziyordu ...gece lambasını yakmak için kalktım ama lambaya gidene kadar bi sürü süret gördüm çarpıyordum onlara sanki üstüme üstüme geliyolardı tabi fiziken bişey hissetmedim ...:18::18:
sende de yok yok
Okumadım okumadım :18:
Okudum ve çok korktum :18: Ya ben çok tırsıyorum böyle şeylerden. En sonunda sokak lambası alacağım odama gece lambası niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?