- Konu Sahibi Kova hatunu
-
kendi yediğin zeytine bile mi?bende zeytin cekırdegıne dokunamam tıksınıırım gorunce mıdem bulanır hıc bır hayvanı elleyemem tırsarım
aslında korkularımızın üstüne gidebilsek...yapamazmıyız ki...:26:Kuşa dokunamamak değil, yanından dahi geçemiyorum.. :))
Dokundum işte, düştüm kaldım.
Hayatımda 1 kez dokundum zaten.. :))
Bebeklere dokunuyorum, köpeğim kedim var, beraber uyuyorum onlarla.. :)
Ama kuş..
Ah o kuş..
Küçüklükten kalma bir sendrom sanırım.
Hatırlamadığım bir yaşımda; sanırım 1-2 falan, amcamın muhabbet kuşu burnumu ısırmış, yara falan olmuş.
Annem ondan diyor ama ben o zamanı hatırlamadığım için değildir diyorum.
aslında korkularımızın üstüne gidebilsek...yapamazmıyız ki...:26:
işte bunu hiç duymadımBen de peruk saçtan çok korkarım üniversitede kapalı kızlar peruk takıyordu yanıma gelecekler diye aklım oynardı
anlıyorum..tabi bu duş olayına benzemez...Ben yapamam sanırım..
Çok başka bir durum canım, kalbim falan duruyor, Allah kimseye korku vermesin, nasıl kötü..
Yarın öbür gün bir evladım olursa, sevdireceğim tüm hayvanları, korkmasın hiç.
bende yemek yerken yorulduğundan yemek yiyemeyeni gördüm...
2 tur atıp gelip devam ediyordu yemeğine...
yemek yiycek kadar sabrı yoktu yani...
Olmamı dolu varÖncelikle iğneden aşırı derecede korkarım, doktora gitmek istemem.Kediden, kuştan,köpekten çok korkarım.Peynirin ne poşetine ne tabağına parmağımın ucuyla bile dokunamam hatta yeni peynir yemiş olan birinden uzak dururum kendi ailemde dahil olmak üzere..Yükseklik korkum var offf ne sorunlu kızım
işte bunu hiç duymadımnapcaklar ki peruklular sana...
niye öyle?
toplum önünde konuşma korkum var
herkes toplum önünde konuşmaktan korkar ama benimki hat safhada
dizlerim titriyor kalbim deli gibi çarpıyor sesim çıkmıyor bayılcak gibi oluyorum. sırf sunum yapmaktan korktuğum için ilk dönem en kolay dersten kaldım
allahım bana yardım etsin
dizlerim titriyor kalbim deli gibi çarpıyor sesim çıkmıyor bayılcak gibi oluyorum. sırf sunum yapmaktan korktuğum için ilk dönem en kolay dersten kaldım
sende de yok yok....
bende bi duş olayı vardı bide geçen hafta ayağımın üstünden fare geçtianlık şoktan sonraa kendime yeni bir fobi ilan ettim
FARE.....
Ahahahahaaaa ne güldümmben olsam ağlardım bütün günnn dolmadan taş çıktı diye iki saat hüngür hüngür ağlamış bi kızım
ciddi olamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?