• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginç fobileriniz var mı?

Üstüne gitmelisin.
Aynı durum bende de vardı ama üstüne gittim. Gitmek zorunda kaldım. Sunum yapmak zorundaydım.
Yendim diyemem ama bayılma tehlikesi geçirmiyorum en azından artık :1:
bir kere yaptım sunum sesim falan gitti.ne yaptım ne söyledim hiç hatırlamıyorum. birde ingilizce bir sunumdu düşün artık halimi :(
benimde yenmem lazım çünkü ingilizce öğretmenliğinde okuyorum :50:
Destek almayı düşünmedin mi hiç?

evet baya zor olsa gerek....ama eminim ki çoğumuzda vardır ...yani bir topluluğa karşı konuş deseler kaçımız becerebilir?

ben beceremem eminim...ama sanırım bunu atlatman kolay olabilir yardımla...

faydası olacağına inanmadım aslında.yani bir uzman benim içimdeki o korkuyu nasıl söküp alacak benim rahatça konuşmamı sağlayacak ki. :26:

EsmerKraliçe adamların işi bu değil mi ...sonuçta belki bir yöntemi vardır...ne desem bilemedim...ama bence bir ilgilen
belli mi olur..:44:

aslında teredütlü verdim ..
beğenmeyip ağlarsın neme lazım :1::1::1:

sebebin olmayayım:27:

Ay ne güldüm akşam akşam :9: Aslında azıcık gözlerim dolmuştu ama çaktırmayayım dedimmm :1: Offf Allah sevgilicağızıma şimdiden sabır versinnn :27:

EsmerKraliçe adamların işi bu değil mi ...sonuçta belki bir yöntemi vardır...ne desem bilemedim...ama bence bir ilgilen
belli mi olur..:44:
aslında haklısınız en azından bir denemek lazım
kendi başıma üstesinden gelebileceğime inanmıyorum çünkü :50:

Merhaba bayanlar,
güzel bir konu olmuş.
Ben karanlıktan korkmam, ama karanlıkta kesinlikle tuvalete gidemem :52:
Kapalı yer fobim yok, karanlık korkum da yok ama karanlıksa kesinlikle gidemiyorum wcye :26:

Merhaba bayanlar,
güzel bir konu olmuş.
Ben karanlıktan korkmam, ama karanlıkta kesinlikle tuvalete gidemem :52:
Kapalı yer fobim yok, karanlık korkum da yok ama karanlıksa kesinlikle gidemiyorum wcye :26:

karanlıkta dururum ama adım atmam diyosun...bu da değişik....:9:

ne olacak halimiz böyle...

ben bi kaç kere asansörde kaldım
sonra otobüste tıklım tıklım gidiyoduk ve nefesim kesildi resmen kalbim nasıl çarpıyor..ama sanırım bu fobi değil..kim olsa sanırım öyle olurdu...otobüs bile yan yan gidiyo gibime geliyordu:27::27::27:

bu arada konumu beğendin için tşk ediyorum:16:

Son düzenleme:
ağaçlık ormanlık yerlerde asla çimlere uzanamam. kulağıma böcek girecek diye ödüm patlar. ama yani böcek ısıracak filan diye değil, kulağıma girecek diye. kulağım çok önemli :9:

bir de ölü balıktan ödüm kopar. yani benim için balık temizlemek=ölmeden mezara girmek.

bir de aklıma geldi,fillerin garip seslerinden çok korkuyorum.fil belgeseli filan izleyemem asla.

Son düzenleme:
İlginç mi bilemem ama örümcekten ödüm kopar gördüğüm yerde basarım çığlığı ağladığım bile oldu

Ben de evde tek başımaysam girmem banyoya. Mecbur kalırsam sizin hesap apar topar alırım duşumu :18:
Yanlızsam kesinlikle namaz da kılamam.
Demire birşey sürtülmesinden nefret ederim
Sandalye gıcırtısından hani sandalyenin yere sürtülmesinden çıkan sesten de huylanırım
Bir de tarih tek sayıysa o gün pek bir işe karışmam. mesela 1.2.2013 ( sayıların toplamı tek sayı :1: ) ama 2013 ün toplamı çift sayı. Bu yıldan umutluyum :9:

Son düzenleme:
karanlıktan çok korkarım bende..
bir de banyoda saçımı şampuanlarken arkamdan bişey dokuncak gibi hissederim bu baya ileri dereceye ulaştı, kalp atışlarımı duyar oldum.
bir çok kez de bu yüzden gözlerimi yaktım.

Ben de evde tek başımaysam girmem banyoya. Mecbur kalırsam sizin hesap apar topar alırım duşumu :18:
Yanlızsam kesinlikle namaz da kılamam.
Demire birşey sürtülmesinden nefret ederim
Sandalye gıcırtısından hani sandalyenin yere sürtülmesinden çıkan sesten de huylanırım
Bir de tarih tek sayıysa o gün pek bir işe karışmam. mesela 1.2.2013 ( sayıların toplamı tek sayı :1: ) ama 2013 ün toplamı çift sayı. Bu yıldan umutluyum :9:

ilginçç...tek sayılar uğursuzmuymmuş?.....

karanlıktan çok korkarım bende..
bir de banyoda saçımı şampuanlarken arkamdan bişey dokuncak gibi hissederim bu baya ileri dereceye ulaştı, kalp atışlarımı duyar oldum.
bir çok kez de bu yüzden gözlerimi yaktım.
onu bende ara ara hissederim...

Back
X