- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
shanna harbi harbi kupayı hak etti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kere yaptım sunum sesim falan gitti.ne yaptım ne söyledim hiç hatırlamıyorum. birde ingilizce bir sunumdu düşün artık halimiÜstüne gitmelisin.
Aynı durum bende de vardı ama üstüne gittim. Gitmek zorunda kaldım. Sunum yapmak zorundaydım.
Yendim diyemem ama bayılma tehlikesi geçirmiyorum en azından artık![]()
Destek almayı düşünmedin mi hiç?
evet baya zor olsa gerek....ama eminim ki çoğumuzda vardır ...yani bir topluluğa karşı konuş deseler kaçımız becerebilir?
ben beceremem eminim...ama sanırım bunu atlatman kolay olabilir yardımla...
Palyaçooo![]()
shanna harbi harbi kupayı hak etti![]()
Hahahaa teşekkür ederimmm bu kupaya layık görüldüğüm içinnn![]()
çok şirin onlar ya ...
dur bakim amerikan filmelirnden mi etkilendin![]()
aslında teredütlü verdim ..
beğenmeyip ağlarsın neme lazım
sebebin olmayayım![]()
aslında haklısınız en azından bir denemek lazımEsmerKraliçe adamların işi bu değil mi ...sonuçta belki bir yöntemi vardır...ne desem bilemedim...ama bence bir ilgilen
belli mi olur..:44:
Ay ne güldüm akşam akşamAslında azıcık gözlerim dolmuştu ama çaktırmayayım dedimmm
Offf Allah sevgilicağızıma şimdiden sabır versinnn
![]()
Merhaba bayanlar,
güzel bir konu olmuş.
Ben karanlıktan korkmam, ama karanlıkta kesinlikle tuvalete gidemem
Kapalı yer fobim yok, karanlık korkum da yok ama karanlıksa kesinlikle gidemiyorum wcye :26:
Ben de evde tek başımaysam girmem banyoya. Mecbur kalırsam sizin hesap apar topar alırım duşumu :18:
Yanlızsam kesinlikle namaz da kılamam.
Demire birşey sürtülmesinden nefret ederim
Sandalye gıcırtısından hani sandalyenin yere sürtülmesinden çıkan sesten de huylanırım
Bir de tarih tek sayıysa o gün pek bir işe karışmam. mesela 1.2.2013 ( sayıların toplamı tek sayı) ama 2013 ün toplamı çift sayı. Bu yıldan umutluyum
![]()
onu bende ara ara hissederim...karanlıktan çok korkarım bende..
bir de banyoda saçımı şampuanlarken arkamdan bişey dokuncak gibi hissederim bu baya ileri dereceye ulaştı, kalp atışlarımı duyar oldum.
bir çok kez de bu yüzden gözlerimi yaktım.