• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginç fobileriniz var mı?

Kuşa dokunamamak değil, yanından dahi geçemiyorum.. :))
Dokundum işte, düştüm kaldım.
Hayatımda 1 kez dokundum zaten.. :))

Bebeklere dokunuyorum, köpeğim kedim var, beraber uyuyorum onlarla.. :)
Ama kuş..
Ah o kuş..
Küçüklükten kalma bir sendrom sanırım.
Hatırlamadığım bir yaşımda; sanırım 1-2 falan, amcamın muhabbet kuşu burnumu ısırmış, yara falan olmuş.
Annem ondan diyor ama ben o zamanı hatırlamadığım için değildir diyorum. :1::1:

Kuşa dokunamamak değil, yanından dahi geçemiyorum.. :))
Dokundum işte, düştüm kaldım.
Hayatımda 1 kez dokundum zaten.. :))

Bebeklere dokunuyorum, köpeğim kedim var, beraber uyuyorum onlarla.. :)
Ama kuş..
Ah o kuş..
Küçüklükten kalma bir sendrom sanırım.
Hatırlamadığım bir yaşımda; sanırım 1-2 falan, amcamın muhabbet kuşu burnumu ısırmış, yara falan olmuş.
Annem ondan diyor ama ben o zamanı hatırlamadığım için değildir diyorum. :1::1:
aslında korkularımızın üstüne gidebilsek...yapamazmıyız ki...:26:

Ben de peruk saçtan çok korkarım üniversitede kapalı kızlar peruk takıyordu yanıma gelecekler diye aklım oynardı:50:

aslında korkularımızın üstüne gidebilsek...yapamazmıyız ki...:26:

Ben yapamam sanırım..:50:
Çok başka bir durum canım, kalbim falan duruyor, Allah kimseye korku vermesin, nasıl kötü..

Yarın öbür gün bir evladım olursa, sevdireceğim tüm hayvanları, korkmasın hiç. :50:

Olmamı dolu var :1: Öncelikle iğneden aşırı derecede korkarım, doktora gitmek istemem.Kediden, kuştan,köpekten çok korkarım.Peynirin ne poşetine ne tabağına parmağımın ucuyla bile dokunamam hatta yeni peynir yemiş olan birinden uzak dururum kendi ailemde dahil olmak üzere..Yükseklik korkum var offf ne sorunlu kızım :27:

bende yemek yerken yorulduğundan yemek yiyemeyeni gördüm...

2 tur atıp gelip devam ediyordu yemeğine...

yemek yiycek kadar sabrı yoktu yani...:31:

Bu bana çok benziyor ya genelde iştahsızım ama bazen öyle had safhada oluyor ki yemek yemekten yoruluyorum kalkıp duruyorum sofradan bahaneler bulup :)

Olmamı dolu var :1: Öncelikle iğneden aşırı derecede korkarım, doktora gitmek istemem.Kediden, kuştan,köpekten çok korkarım.Peynirin ne poşetine ne tabağına parmağımın ucuyla bile dokunamam hatta yeni peynir yemiş olan birinden uzak dururum kendi ailemde dahil olmak üzere..Yükseklik korkum var offf ne sorunlu kızım :27:
:27::27::27:
sende de yok yok....
bende bi duş olayı vardı bide geçen hafta ayağımın üstünden fare geçti :27: anlık şoktan sonraa kendime yeni bir fobi ilan ettim
FARE.....:52:

toplum önünde konuşma korkum var
herkes toplum önünde konuşmaktan korkar ama benimki hat safhada
dizlerim titriyor kalbim deli gibi çarpıyor sesim çıkmıyor bayılcak gibi oluyorum. sırf sunum yapmaktan korktuğum için ilk dönem en kolay dersten kaldım :14::14:
allahım bana yardım etsin

dizlerim titriyor kalbim deli gibi çarpıyor sesim çıkmıyor bayılcak gibi oluyorum. sırf sunum yapmaktan korktuğum için ilk dönem en kolay dersten kaldım :14::14:

Destek almayı düşünmedin mi hiç?

Üstüne gitmelisin.
Aynı durum bende de vardı ama üstüne gittim. Gitmek zorunda kaldım. Sunum yapmak zorundaydım.
Yendim diyemem ama bayılma tehlikesi geçirmiyorum en azından artık :1:

evet baya zor olsa gerek....ama eminim ki çoğumuzda vardır ...yani bir topluluğa karşı konuş deseler kaçımız becerebilir?

ben beceremem eminim...ama sanırım bunu atlatman kolay olabilir yardımla...

:27::27::27:
sende de yok yok....
bende bi duş olayı vardı bide geçen hafta ayağımın üstünden fare geçti :27: anlık şoktan sonraa kendime yeni bir fobi ilan ettim
FARE.....:52:

Ahahahahaaaa ne güldümm :1::1: ben olsam ağlardım bütün günnn dolmadan taş çıktı diye iki saat hüngür hüngür ağlamış bi kızım :43::1:

Back
X