- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
- Konu Sahibi champagneshimmer
sebebini bilmem ama ödüm patlar o kesin.çok pis korkarım ayy.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman müstakil olmaz ki :)Konuyu pek takip etmedim konu sahibini de tanimiyorum ama 2-3 katli bir evdir belki de oturdugu yer. Onlar da mustakil sayilmaz mi? Kucuk bir kasaba falan demis, olur yani oralarda bu tarz yapilar.
hahahahainsallah bi gun bana denk gelmez, korkarim yahu
Duani et gec iste ne hırlıyon dayı![]()
arkadaş zaten cevap vermiş ama ben yeniden yazıyımKonuyu pek takip etmedim konu sahibini de tanimiyorum ama 2-3 katli bir evdir belki de oturdugu yer. Onlar da mustakil sayilmaz mi? Kucuk bir kasaba falan demis, olur yani oralarda bu tarz yapilar.
İyi de eşiniz gitsin camide imama falan sorsun, böyle böyle hareketleri var nedir ne değildir diye. Muhakkak öğrenirsiniz. İlla müezzin diye mükemmel olacak diye bir şey yok. İnsanoğlu nefsine yenik düşebilir ama birini öldürdüğünü sanmam, psikolojik sorunları vardır büyük ihtimalle.hanımlar bu konuyu ben acmıştım.
fakat dun ve bugun haberlerde duydugum şey yüzünden konuyu yeniden hortlatmak istiyorum.
kısa bir acıklama yapayım : meslegi görevi dini dili ne olursa olsun kimse ile dalga gecmek, karalamak vb. vs. niyetinde degilim. sadece endişe ediyorum. çünkü bu insan garip. 3. yıl olacak komşum ve her gecen gün daha garipleşiyor.
haberlerde gördügüm ve muıtlaka sizinde izlediginiz, düşündüğüm bir adamın evlendigi karısnın cocugunu keserle öldürüp kuyuya atma olayı.
cevreme ve dunyaya duyarlı bir insanım ve korktugum endişe ettigim birşeyi önceden fark edip susmak bana göre degil. ama bunca yıl sabırla sustum. ben ne yapmalıyım ? bu adamın bir eşi var. kadın nerdeyse hiç dışarı cıkmıyor. arada merak ediyorum. seslenemiyorum da. bir ara camda görürsem ohh diyorum kadın yaşıyor...
beni din adamına saygısızlıkla filan da suclamayın. maksadım onun meslegine karalama yapmak da degil. sorun adamın kendi.
bu aralarda bolll bolllll bisikletinin tekerlegini döndürüp döndürüp duruyor. yere çömelip fırrrr fırrrıııı benim köpekde havlıyor içeri alayım adam rahatca ritüelini yapsın diyorum kapıyı acınca yerden ya kalkıyor yada orada yokmuş gibi taş kesilip duruyor.... korkuyomm leeenmnnnn....
Sizofren yada okb si vardir.Camide tuhafliklari varmiymis.Ne yapmaniz gerektiginide bilmiyorum ama hastanelere akil hastasi olabilir tehlikeli imsan ne yapabilirim diye danisin.hanımlar bu konuyu ben acmıştım.
fakat dun ve bugun haberlerde duydugum şey yüzünden konuyu yeniden hortlatmak istiyorum.
kısa bir acıklama yapayım : meslegi görevi dini dili ne olursa olsun kimse ile dalga gecmek, karalamak vb. vs. niyetinde degilim. sadece endişe ediyorum. çünkü bu insan garip. 3. yıl olacak komşum ve her gecen gün daha garipleşiyor.
haberlerde gördügüm ve muıtlaka sizinde izlediginiz, düşündüğüm bir adamın evlendigi karısnın cocugunu keserle öldürüp kuyuya atma olayı.
cevreme ve dunyaya duyarlı bir insanım ve korktugum endişe ettigim birşeyi önceden fark edip susmak bana göre degil. ama bunca yıl sabırla sustum. ben ne yapmalıyım ? bu adamın bir eşi var. kadın nerdeyse hiç dışarı cıkmıyor. arada merak ediyorum. seslenemiyorum da. bir ara camda görürsem ohh diyorum kadın yaşıyor...
beni din adamına saygısızlıkla filan da suclamayın. maksadım onun meslegine karalama yapmak da degil. sorun adamın kendi.
bu aralarda bolll bolllll bisikletinin tekerlegini döndürüp döndürüp duruyor. yere çömelip fırrrr fırrrıııı benim köpekde havlıyor içeri alayım adam rahatca ritüelini yapsın diyorum kapıyı acınca yerden ya kalkıyor yada orada yokmuş gibi taş kesilip duruyor.... korkuyomm leeenmnnnn....
heh işte gene aynı noktaya döndük. arkadaşım halden anla. 7-24 adamı neden gözetleyeyim... 3 yıl boyunca sen komşun ile hiç karşılaşmıyor musun ?sen adamı 7 24 takip ettiğin için bu kadar tanık olmuşsun korkutmuşssun kendini , komşuların sadece tuhaf adam deyip geçmişler . sana evine ailene bi zararı yoksa bu kadar insanların halleriyle ilgilenmek asıl garip olan. işiniz gücünüzmü yok allah aşkına kendinize daha faydalı hobiler edinin
eşim iş dolayısı ile burada degil ama o burada olsa da sormaz.İyi de eşiniz gitsin camide imama falan sorsun, böyle böyle hareketleri var nedir ne değildir diye. Muhakkak öğrenirsiniz. İlla müezzin diye mükemmel olacak diye bir şey yok. İnsanoğlu nefsine yenik düşebilir ama birini öldürdüğünü sanmam, psikolojik sorunları vardır büyük ihtimalle.
Bence abartılacak bir şey yok. Siz eşiniz olmadığı için kuruntu yapmışsınız bence.eşim iş dolayısı ile burada degil ama o burada olsa da sormaz.
canım karşılaşmak farklı senin ayrıntısına kadar tarif ettiğin halleri görmen için sürekli onu gözetim altında tutmuş olman lazım , diğer komşuların görmüyorda sen niye görüyorsun bu kadar ayrıntılı , neyse meraklı bir kişiliğin varsa yada böyle saçma şeyleri takip edecek kadar boş vaktin varsa oda senle alakalı bişey diyemicemheh işte gene aynı noktaya döndük. arkadaşım halden anla. 7-24 adamı neden gözetleyeyim... 3 yıl boyunca sen komşun ile hiç karşılaşmıyor musun ?
gercekten beni hobisiz anlamaz bilmez tartmaz biri gibi görüyorsunuz ve ben buna cok üzüldüm.sen adamı 7 24 takip ettiğin için bu kadar tanık olmuşsun korkutmuşssun kendini , komşuların sadece tuhaf adam deyip geçmişler . sana evine ailene bi zararı yoksa bu kadar insanların halleriyle ilgilenmek asıl garip olan. işiniz gücünüzmü yok allah aşkına kendinize daha faydalı hobiler edinin
öldürdü demiyorum. ama kadını uzun bir ara camda balkonda camaşır asarken filan görmeyince merak ediyorum...İyi de eşiniz gitsin camide imama falan sorsun, böyle böyle hareketleri var nedir ne değildir diye. Muhakkak öğrenirsiniz. İlla müezzin diye mükemmel olacak diye bir şey yok. İnsanoğlu nefsine yenik düşebilir ama birini öldürdüğünü sanmam, psikolojik sorunları vardır büyük ihtimalle.