• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginç müezzin

Apartmanı okuyor, üflüyor bana göre.
Sonuçta giderken eşini evde bırakıyor, geldiğinde ise canı emanet.
Değişikmiş hakikaten.
hee dur apartmanını okuyup üflemiyor. binaya sadece bakıyor. evinin giriş kapısına geldiğinde sırtı kapısına dönük yüzü bahçe tarafına dönük sallana sallana hırlayıp ellerini yumruk yapıp hırrrlıyor

ayol gittiği yer yürüyerek 10 dk bile değil. cami yakın.
yada şöyle yazayım bana bu tür şeylerr saçma geliyor. sacma geldiği içinde mantıklı bir kalıba oturmak istiyorum ama yapamıyorum. dişi agrıyo ondan böyle deseler ok. bunu kabul edebilirim.
benim eşim gemiş kaptanı kışın gemi adamı yetiştiren bir okulda öğretmenli yapar yazları da gemi ile sefer çıkar. su an sefere gitti. çünkü denizcilik eğitimleri yaz sezonuna göre ayarlanır ve dersler bitti.

benim ki ne yapsın elini sallaya sallaya korkma bir şey olmaz korkmak iyidir diyip gitti öküzüm..
İnsanoğlu çeşit çeşit maalesef...
Okuyup üflediğini düşünmemin sebebi, eşim evden her dışarı çıkacağımız zaman tüm odaları açar, kontrol eder, dua ederek kapıyı kitler.
Eve geldiğimiz zaman da aynı ritüelle dua ede ede kapıyı açar ama alt tarafı birkaç saat bir yere gidiyoruzdur.
Hatta ben evdeyken kapıyı üzerime bile kitler.:rolleyes:
Canıma tak edecek de, neyse dua ediyor sonuçta deyip ses etmiyorum.
Ailede görülen, çocuklukta yerleşen şeyler varsa böyle, müezzin de ona uyuyordur bence.

İnsanoğlu çeşit çeşit maalesef...
Okuyup üflediğini düşünmemin sebebi, eşim evden her dışarı çıkacağımız zaman tüm odaları açar, kontrol eder, dua ederek kapıyı kitler.
Eve geldiğimiz zaman da aynı ritüelle dua ede ede kapıyı açar ama alt tarafı birkaç saat bir yere gidiyoruzdur.
Hatta ben evdeyken kapıyı üzerime bile kitler.:rolleyes:
Canıma tak edecek de, neyse dua ediyor sonuçta deyip ses etmiyorum.
Ailede görülen, çocuklukta yerleşen şeyler varsa böyle, müezzin de ona uyuyordur bence.
belki.
benimki de kapı mı acık pencere mi acık ışıklar mı acık hiç bakmaz. bir keresinde ben annemlere gitmiştim. oda yurtdışına cıkacaktı. 1 hafta sonra ben döndüm eve benim ki yok tabi. kapıyı kilitlememiş, balkon kapısını acık buldum

Yaa bu gece ben de yalnızım ve bir garip müezzin hüznü çöktü üstüme:KK61:
Bde meraktan ölücem acaba naapıyo bu adam.. Bacaklarıyla yaptğı hareketi de anlamadım :KK48:

belki.
benimki de kapı mı acık pencere mi acık ışıklar mı acık hiç bakmaz. bir keresinde ben annemlere gitmiştim. oda yurtdışına cıkacaktı. 1 hafta sonra ben döndüm eve benim ki yok tabi. kapıyı kilitlememiş, balkon kapısını acık buldum
Eşiniz de benim gibi rahat, oralı değil.
Varsa kaderde zaten çekeceğiz deyip, beyni boşa kurcalamamak.:-)
Ne güzel mükemmel dengesiniz.
Çiftlerden biri rahat, biri disiplinli ve tertipli olunca ilişkiler çok daha keyifli oluyor.
Tam bir elmanın iki yarısı modu yaşanıyor.
Mutluluğunuz daim olsun inşallah
Zaten bolca okunup üfleniyorsunuz bence, ekstra bir ilgi ve önleme gerek yok.:KK70:

Yaa bu gece ben de yalnızım ve bir garip müezzin hüznü çöktü üstüme:KK61:
Bde meraktan ölücem acaba naapıyo bu adam.. Bacaklarıyla yaptğı hareketi de anlamadım :KK48:
hmn anlatayım :) ayaklarını iki yana hafif ac. sag ayağının üzerine basarken solu hafif kaldır. sonra sola bas sağını kaldır. birde bedenini hafif salla...

Eşiniz de benim gibi rahat, oralı değil.
Varsa kaderde zaten çekeceğiz deyip, beyni boşa kurcalamamak.:-)
Ne güzel mükemmel dengesiniz.
Çiftlerden biri rahat, biri disiplinli ve tertipli olunca ilişkiler çok daha keyifli oluyor.
Tam bir elmanın iki yarısı modu yaşanıyor.
Mutluluğunuz daim olsun inşallah
Zaten bolca okunup üfleniyorsunuz bence, ekstra bir ilgi ve önleme gerek yok.:KK70:

teşekkür ederim. yeni yeni iyi anlaşıyoruz diyelim :D

görmeyeceğini bilsem ve etik bir durum olmadığı için izinsiz asla yapamam böyle birşeyi videoya çekerdim de olmaz yapamam.
öğretmen olsaydı mutlaka gerekli mercilere söylerdim bu durumu. öğrenciler çocuklar korunmalı. camidekileri kendini koruyabilirler.
tabii sapık mı ruh saglıgı mı bozuk bunu bilmiorum. ve Allah var hiç sapıklığını görmedim, sezmedim de... ama arada güzel bayan görürse affetmiyor, bakıyor. ona denk geldim.

Gece gece yapılan muhabbete bak hele hele ögretmen olamadı müezzin olmuş algısı kapalı bilmem ne .Müezzinlik imamlık sınavları oldukça zordur.Belli ki adam hasta mesleğiyle ne alakası var ??
şöyle ilgisi var.
adam göründüğü gibi cok saf değil. bunları düşünüp sınavları halletigine göre.
öğretmen olsaydı ve bu hastalık ise çocukların böyle birine emanet edilmesine ben karşıyım. bu yüzden durumu bir yerlere bildirirdim.
eger adama benden aldığınız merdiveni kapıya bırakın dediysem suratıma bön bön baktıysa ve sonra merdiveni en üst kat komşusunun kapısına bırakırsa algılarında bir problem var diye düşünürüm.

görmeyeceğini bilsem ve etik bir durum olmadığı için izinsiz asla yapamam böyle birşeyi videoya çekerdim de olmaz yapamam.
öğretmen olsaydı mutlaka gerekli mercilere söylerdim bu durumu. öğrenciler çocuklar korunmalı. camidekileri kendini koruyabilirler.
tabii sapık mı ruh saglıgı mı bozuk bunu bilmiorum. ve Allah var hiç sapıklığını görmedim, sezmedim de... ama arada güzel bayan görürse affetmiyor, bakıyor. ona denk geldim.
Amma çok gozlemliyorsunuz adamı. İlk başta iyi niyetle yaklaştım ama dua ve dini ve hatta muezzini delilikle bagdastiriyorsunuz gibi gözüküyor artık. Ta en başından adamın psikolojik rahatsızlığı var demiştim hala da öyle dusunuyorum. Başka yerlere sundurup bu konuyu da dalgaya alanlara malzeme verip durmayin lutfen...

Madem korktunuz direk ele dümdük karısına sorun da rahatlayin. Gece de çamaşır asmayin. :KK47:

Bence böyle bir müezzin yok.:stop:

Gece gece yapılan muhabbete bak hele hele ögretmen olamadı müezzin olmuş algısı kapalı bilmem ne .Müezzinlik imamlık sınavları oldukça zordur.Belli ki adam hasta mesleğiyle ne alakası var ??
öğretmen olamadı da değil. atamaları gec çıkıyor hemen işim olsun diye müezzin olmuş.

Amma çok gozlemliyorsunuz adamı. İlk başta iyi niyetle yaklaştım ama dua ve dini ve hatta muezzini delilikle bagdastiriyorsunuz gibi gözüküyor artık. Ta en başından adamın psikolojik rahatsızlığı var demiştim hala da öyle dusunuyorum. Başka yerlere sundurup bu konuyu da dalgaya alanlara malzeme verip durmayin lutfen...

Madem korktunuz direk ele dümdük karısına sorun da rahatlayin. Gece de çamaşır asmayin. :KK47:

hayır delilikle bağdaştırmıyorum. adamı da gözlemlemiyorum. aynı saatlerde sadece denk geliyoruz.
benim kafam değişik çalışır. bana ele avuca sığan mantıklı bir şey suınulması ve anlatılması lazım. eger bunun sebebi dini ise açıklama tam olması lazım.
hastalıksa ki bunun değerlendirmesini ben yapamam. eğitimim bu yönde değil.
konu ile ilgili dalga geçmek ise cok da garip bir şey değil. herkesten full ciddiyet beklenemez. bu saatte de dünyayı biz kurtaramayacağımıza göre az gülümsemek iyi gelir.
hayatımda kimsenin dini için mezhebi için şekli ırkı için ne ayrım yaptım ne dalga geçtim.i
evet benim inançlarım hafiftir ama saygısız asla olmadım.

böyle bir müezzin yok derken ? ben uydurdum mu demek istediniz ? yada ne demek istediniz anlayamadım?

hayır delilikle bağdaştırmıyorum. adamı da gözlemlemiyorum. aynı saatlerde sadece denk geliyoruz.
benim kafam değişik çalışır. bana ele avuca sığan mantıklı bir şey suınulması ve anlatılması lazım. eger bunun sebebi dini ise açıklama tam olması lazım.
hastalıksa ki bunun değerlendirmesini ben yapamam. eğitimim bu yönde değil.
konu ile ilgili dalga geçmek ise cok da garip bir şey değil. herkesten full ciddiyet beklenemez. bu saatte de dünyayı biz kurtaramayacağımıza göre az gülümsemek iyi gelir.
hayatımda kimsenin dini için mezhebi için şekli ırkı için ne ayrım yaptım ne dalga geçtim.i
evet benim inançlarım hafiftir ama saygısız asla olmadım.
O zaman şöyle söyleyeyim yok böyle rituel yapan bir tarikat İslam'da. Hatta İslam'da tarikat da yoktur. Çok sonraları insanları bir araya toplamak amaçlı ortaya çıkmış ancak günümüzde de suyu çıkmıştır.

Back
X