- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi champagneshimmer
Ay çok ilginçmiş.
Ben korkardım sanırım.
Ben korkardım sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baska birsey olsa inan 2 seneden beri 1000 kere sormuatum. Ama bu tur seyler oyke zort sorulmuyor. Ben cok istedim sorayim. İlerisini sonrasini dusunup nasil sormam gerektigini bulamadim. Gelecek olan cevaba gore spontan bir cevap karsilik mi vereyim? Himm mi diyeyim, ben boyle birsey yapmiyorum uyduruyorsun derse, uzerime saldirirsa?Eminimki açıklaması olacaktır bununka ilgili. Y da açık açık bunların bir anlamı var mı çok merak ettim de diyin :)
Ne geldi ne geldimimosa11 .!.:Aklima cok kotu seyler geldi![]()
Sağır duymaz uydurur, sen gözünle görüyorsun. Onu gördüğün an sor. Öyle bir şey değil derse. Korktucu görünüyorsunuz de içeri kaç. Hazır cevap ol biraz yahu. Neden saldırsın sana adam :)))Baska birsey olsa inan 2 seneden beri 1000 kere sormuatum. Ama bu tur seyler oyke zort sorulmuyor. Ben cok istedim sorayim. İlerisini sonrasini dusunup nasil sormam gerektigini bulamadim. Gelecek olan cevaba gore spontan bir cevap karsilik mi vereyim? Himm mi diyeyim, ben boyle birsey yapmiyorum uyduruyorsun derse, uzerime saldirirsa?
Belki sordugumda ohh herkes gormus biliyormus alanen yapayim dese ki mumkun.
Engel olmak? Ayol artik cami kapiyi acarken bahceme cikarken temkinli davraniyorum. Eger orada isevtorenini bitirmesini bekleyip ondan sonra cikiyorum. Ve ben bundan urktugum ve dile getirmek iatedigim icin adama mani mi olmus oluyorumNeden insanları rahat bırakmıyorsunuz ki ? Yani en kötü ne olabilir ? Adam diyelim ki satanist gibi ekstrem ve bilinmeyen bir din mensubu olsun da onun ritüelini yapıyor olsun. Eee ? Nolcak ? Ya ne zararı var ki size neden insanlar birbirini sevmiyor küçük bir kasabada bile adamın rahatça hareket edebilmesine engel birileri çıkıyor.
Bizim muezzini tenzi ederek yaziyorum. Satanist diyip gecme. Bunlar sadece ruh hastasidir. Aldiklari uyusturucu maddeler ile onlara inandiklari sey herne ise gorevler verilir. Kedi keserler kurban, yarin bu sapkin ruhlular kedi az gelir kiyun o da az gelir veya insan.Neden insanları rahat bırakmıyorsunuz ki ? Yani en kötü ne olabilir ? Adam diyelim ki satanist gibi ekstrem ve bilinmeyen bir din mensubu olsun da onun ritüelini yapıyor olsun. Eee ? Nolcak ? Ya ne zararı var ki size neden insanlar birbirini sevmiyor küçük bir kasabada bile adamın rahatça hareket edebilmesine engel birileri çıkıyor.
Hah bu da iyiymus...o teyze ya cicegi kurusun yada defolup gitsinler buradan die dua ediyordur...her sabah 6 da kalkıyorum.ilk iş balkonumun kapısını açıyorum yaz kış farketmiyor.annem derdi ilk aç kapını camını içeri nur yağsın işin rast gitsin takıntılıyım yani 15 senedir.her sabah aynı manzara.tam kapı komşum biz teyzede her sabah elinde bir bardak bahçesinde mır mır bbirşeyler söyler ve o bardaktakini yan komşusunun bahçesine döker.birkaçkere sokağa döktüğünüde gördüm.korkuyorum ondan.slm dışında hiç muhatap olmam.
bende senin gibi düşünüyorum...
hahaha birgun böyle çığırayım adamcağıza
okb ne ?
görmen lazımburada da tarif edemedim zaten iki ayağının saga sola sallanırken az havaya kaldır düşecek gibi. dişlerini sık ve ama dişlerin görünsün. sonra da hırr mırr gibi sesler çıkar. heee ellerini de yumruk yapıp sıkıyor...
Dua ediyorsa hiiiiccc sorun degil. Benim tarafada okusun ufkesinBizim iş yerinin bina görevlisi de sabahları ve akşamları binanın sağına soluna gider ellerini göğe kaldırır dua edermiş hep.
Ben bir kere denk geldim akşam ama hergün yaptığı söylenir. Evine de okurmuş güvenceye aldığını düşünüyor. Bana tuhaf gelmedi. Ben içimden nasıl okuyorsam o da dışından belli ederek okuyor demek ki.
sizin ki dişini sıkıyor falan demişsin. Bazı hocalar dişlerini açmadan dua ediyorlar sebebini bilmiyorum. O şekilde okuyorsa hırıltı gibi algılıyorsunuzdur belki.
Ya da haklısınız totem vari bir ritüeli var adamın.
Boşverin nasıl yaptıgını niyet önemli![]()
Müezzin dediğiniz için duadır diye düşündüm. Ayrıca dini inancı farklı da olsa inanç şekline yorum yapmak bana hoş gelmiyor.Dua ediyorsa hiiiiccc sorun degil. Benim tarafada okusun ufkesin
Hah bu da iyiymus...o teyze ya cicegi kurusun yada defolup gitsinler buradan die dua ediyordur...
Müezzin dediğiniz için duadır diye düşündüm. Ayrıca dini inancı farklı da olsa inanç şekline yorum yapmak bana hoş gelmiyor.
Bize tuhaf gelsede onun inancı sonuçta. Çok rahatsız oluyorsanız sorun bi cevap verecektir elbet sizde rahatlamış olursunuz.
Ooo bu fena.. Kimi insan yaptigi dedigi ile adam oldurur bilirim. Beddua birgun gelir onu da bulur.bardaktakini döktüğü yan komşuyla kavgalılarmış yıllarca.ben gelin geldiğimde konuşmuyorlardı.yıllarca yaptı bu yazdıklarımı.gören sadece ben de değilim bir kaç komşumuzda biliyor.sonra o yan komşusu kaza geçirdiler ailecek iki kızı damatları bebeğe ve damatların burnu bile kanamadı ama aile fertleri ölümlerden döndü yoğun bakımlar felç kaldı baba büyük kızın yani bebeğin annesinin iç organları fırlamış o derece çok şükür ölen olmadı ama kaç sene geçti hala toparlanamıyorlar.valla ne yalan söyliyeyim bende komşularımda bu kadının okyduğunu düşünüyoruz.korkmam ondan.
Bu hastaligin adini yeni duydugunuza göre demek ki hic benzer bir durum yasamamissiniz. Vallahi imrendim. Ben herkes hayatinin bi döneminde yasiyor zannediyordum. Ne guzel laObsesif kompulsif bozukluk ..bu rahatsızlığın adını bilmiyoırdum öğrendim saolun. inşaalah budur adamın rahatsızlığı değilse mıçtık :)