- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi champagneshimmer
komşu yazsaydın anormal olmayacaktı diyelim tatlıya bağlayalım.Nalbur yazsaydim normal olacakti denek ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
komşu yazsaydın anormal olmayacaktı diyelim tatlıya bağlayalım.Nalbur yazsaydim normal olacakti denek ki..
Saol :)kardeş bilmiyorum diyorsun ya bende sana öğretiyorum işte öyle bir AYİN ,RİTÜEL ,MERASİM ,İBADET yok sıkıntı yok yani adam HASTA.
O zaman o hırrrr hırrr hırrrlama değildir yaKimi dua eden diskerinin arasindan edebilirmis diyen cikti. O da hirkama gibi olabilir dendi. Cokda mantiksiz degil...
Anam seninde habire aklina birsey geliyor. 2 seneden beri ben hastalik mi ibadetsel mi diyeden oteye gidemedim : ) ne geldi aklinsAllah karısına yardım etsin
Gece hırlasa insan tırsar yani
Töbe töbe
Bildiğimiz hırlama di mi
Hani boğaz gıcıklanması değil yani ?
Hırrr hırrr şey gibi , ay yazmayayım
Aklıma bişey dhaa geldi![]()
Ben duyduguma gore oyle bir hirhirdan ses olarak az daha faxlasi. Daha yuksek bir sesle. Tabii adamda kinse yok diye yukses tonda dua edebilir..O zaman o hırrrr hırrr hırrrlama değildir ya
Diş arasından çıkan ses kadar az ise..
Yazsam yanlış anlarlarAnam seninde habire aklina birsey geliyor. 2 seneden beri ben hastalik mi ibadetsel mi diyeden oteye gidemedim : ) ne geldi aklins
Hee yok yok oyle degil...Yazsam yanlış anlarlar
Yine meslekten sanacaklar ama imamlara gıcığım yok, severim hatta bol dua isterim askere polise
Sadece şey yani bazısı çok dua etmekten mi nedir üçlülere daha yakınmış ya
Hırlama deyince aklıma üç harflilerin köpeği geldi , görüyo mu
Ay belki üçlülerin köpeği yoktur, hayal gücü işte
Töbe töbe
Çarpılmazsam iyidir![]()
başlıkla konunun hiç bir alakası yokNalbur yazsaydim normal olacakti denek ki..
Eskiden 3 takıntısı bendede vardı. Hatta soylemeyi aşıp bir eşikten3 kere girmeye kadar abartıp sonra3 ün katlarına çıktım 9 dan sonrasını hatırlamıyorum. Bıraktım çok şükürbence de dua değil de takıntı olabilir.
kimi kişilerin o tarz ritüelleri vardır dediğiniz gibi.
bir ara ben de söylediğim her şeyi içimden üçlerdim. Sanırım şu mevlütlerde falan bazı şeyleri 3 kez söyletiyorlar ya, oradan kafama girdi bu düşünce.
valla kafayı sıyıracakmışım herhalde ben de, az kalmış.
konulara böyle yazınca aklıma geliyor bazı yaptıklarım.
Takinti olarak adlandirmadim hissettigimi ama disaridan boyle gorulebilir. Ki goruluyor demek ki.başlıkla konunun hiç bir alakası yok
adamın müezzin olduğunu yazmanız çok saçma olmuş.
ben de başlığı okuyunca ezanı farklı okuyor falan zanettim. yani mesleğiyle ilgili bişey sandım.
nalbur olsa da yazmanız saçma olurdu.
ayrıca adam bi doktora gitsin ama siz de bu kadar takıntı yapmışsınız, sizinki de hiç normal değil. bence siz de bir doktora görünün
Muezzin olması bana ayetel kürsi okuduğunu düşündürdü. Yani ne bileyim kötüler in uzak olması için dua ederken kötüler e karşı bir honurdanma belkikendine sormayı cok düşündüm ki normalde birşeyleri sormaktan hiç çekinmem. ama bunu soramadım. üst yan komşularda bir anormallik sezmişler ama benim gibisini görmemişler sanırım hiç bahsetmediler![]()
algıda seçicilik diye bir şey var.Takinti olarak adlandirmadim hissettigimi ama disaridan boyle gorulebilir. Ki goruluyor demek ki.
Normal bir insan olarak camimi.kapimi acip bakma havalandirma bahcede oturma vs. Yaparim.
Biri birseyler seyler yapiyor diye eger ben kapimi acmaya cekiniyorsam bunda sikinti var.
Bu da benim takintili oldugumu
gostermiyor gibi..
Kendisi şaman rahibi mi acababir konu da benden :)
komşum olur. fakat adam birazcık garip. yaşı cok değil yeni evli sayılır. fakat eve girmeden önce binanın etrafında döner, evinin kapısının önünde saga sola saallanarak dişlerini sıkar hırrhımm diye sesler çıkarır evine öyle girer. tabii bunu yatsıdan döndüğünde yada sabah ezanına giderken yapıyor. etrafta kimse yokken.
etrafta birileri varsa gündüz ise binanın etrafında bir iki tur atar saga sola bakar, kapısının önünde durur ve içeri girer.
ben bunları nasıl görüyorum komple tesadüf. gece cok sık uyanırım balkona filan çıkarım saga sola bakarım, çamaşır asarken filan görüyorum. bir kaç kerede eşim seyahat için cok erken havaalanına gitti kapıyı açtığımız gibi adamla yüzyüze geldik.
şimdi de ben hem ürküyorum hemde utanıyorum. kapıyı pencereyi acarken dikkat etmeye başladım.
resmen adamın ritüeli benim yüzünden eksik kalıyorbirgun kapıma gelip kafama vuracak "ritüelimi bozuyoırsun yeter len " diyecek gibime geliyor.
sizce bu nedir? eşim dua ediyordur filan dedi ama böyle hırrlaya hırrlaya dişlerini sıka sıka dua mı olur dedim hımm dedi..