• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginç mutfak ürünler :)

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
kızlar merhaba :) mutfak eksiklerimin büyükleri bitti şükür.
şimdi böyle cıvıl cıvıl ufak tefek günlük şeyler kaldı.. oklavası kupası renkli sos tencereleri çatal kaşıklar , mutfak önlükleri vs....
bunlarıda netten almak istiyorum tek tük :) önerebilceğiniz siteler var mı?
mudo bonvago evmanya hariç:=)

yine ceza alıcam konu dışı olduğu için ama ozaman bi çare bulun baska yere sorun açılınca cevap alamıyoruz sadece burada alabiliyoruz. :19::19: varsın ceza alıyımmm önerilerinizi alıyım ama önce :1::1:

Son düzenleme:
Canım markafoni, limango, trendyol, morhipo da filan da çıkıyor bu tarz kampanyalar, onun dışında evim.net filan var benim bildiğim. :34:

kızlar merhaba :) mutfak eksiklerimin büyükleri bitti şükür.
şimdi böyle cıvıl cıvıl ufak tefek günlük şeyler kaldı.. oklavası kupası renkli sos tencereleri çatal kaşıklar , mutfak önlükleri vs....
bunlarıda netten almak istiyorum tek tük :) önerebilceğiniz siteler var mı?
mudo bonvago evmanya hariç:=)

yine ceza alıcam konu dışı olduğu için ama ozaman bi çare bulun baska yere sorun açılınca cevap alamıyoruz sadece burada alabiliyoruz. :19::19: varsın ceza alıyımmm önerilerinizi alıyım ama önce :1::1:

canım ben tamamladım alışverişlerimi ama internetten almadım ufak tefek şeyleri.. örn renkli sos tenceremi carrefourdan aldım, okalva vs olanları buralarda salı pazarı - 1 milyoncu tabiri ile yerler var oaralardan aldım.

nehir can canan çay kaşıkları

chico deco life ev ikili anahtarlık

kanca ev ürünleri

bonbonmarket ürünleri

yine gürallar ın gelin damat bardakları şeker & peker serisi kaya & maya serisi porland, üstünde harf işli havlular aklıma ilk gelenler :)

nehir can canan çay kaşıkları

chico deco life ev ikili anahtarlık

kanca ev ürünleri

bonbonmarket ürünleri

yine gürallar ın gelin damat bardakları şeker & peker serisi kaya & maya serisi porland, üstünde harf işli havlular aklıma ilk gelenler :)

çok teşekkür ettim ay çok hoşlar hepsi :)))) bakıyorum

Simdiden hayirli olsun,mutfak gereclerinin kucuk bir kismi kalmis sadece internetten alacagina carsiya cik sosyete pazari gibi yerlerden al derim pazarda bile cok guzel urunler var cesit cesit hemde daha hesapli olur butceni sarsmaz.

ben de internetten almayı sevmiyorum. özellikle bilmedik markalar olunca tam bir fiyasko olabiliyor.

bir de ben hala klasik alış verişçiyim AVM ye dalacağım dolaş dolaş.. her şey var orada. Bernardo, Esse, Linens.

Mesela en son Linens ten çok güzel bir saat aldım. anlatamam harika daha önce Evim.net vs baktım çok alaturka. fiyatı da çok uygundu 40 TL.

bence görerek al.

ben de internetten almayı sevmiyorum. özellikle bilmedik markalar olunca tam bir fiyasko olabiliyor.

bir de ben hala klasik alış verişçiyim AVM ye dalacağım dolaş dolaş.. her şey var orada. Bernardo, Esse, Linens.

Mesela en son Linens ten çok güzel bir saat aldım. anlatamam harika daha önce Evim.net vs baktım çok alaturka. fiyatı da çok uygundu 40 TL.

bence görerek al.

görerek alcaklarıımı aldım canım :) öyle olsa zaten bu konuyu açmazdım:)

Back
X