- 13 Ocak 2015
- 257
- 140
- 103
- Konu Sahibi sailormercury
Akraba değiller x le ben yakinim bebeklikten beri birlikteyiz, o da çok kızıyor bu duruma.bu üniversiteli x kişisinin bu yengeyle yakınlığı nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akraba değiller x le ben yakinim bebeklikten beri birlikteyiz, o da çok kızıyor bu duruma.bu üniversiteli x kişisinin bu yengeyle yakınlığı nedir
Zaten düşmanın en yakınındakilerdir. Akrabaya güvenmem hiç uzak olmak en iyisi kafan rahat.Doğru ama şu akraba teyzeler kadrosu yok mu, insanı cildirtiyorlar.
Ya samimî değilim kadın 300 km den yetiyor banaZaten düşmanın en yakınındakilerdir. Akrabaya güvenmem hiç uzak olmak en iyisi kafan rahat.
Sen en iyisi her yerden engelle sil.Ya samimî değilim kadın 300 km den yetiyor bana![]()
Mantıklılaf arasında erken okuyup erken bitirince okulu çalışmak zor geliyor.yaşıtlarım x msela hala okuyor ne güzel.ben öğrenciliği daha çok seviyordum aslında.21 yaşındayım ama çok yoruluyorum vitamin mi alsam ki?gibi laflar edin bakalım
ya ne bileyim bizim akrabalar da 31 yaşıma geldim hala sen o kadar oldun mu aa ?25 duruyosun yok hala gözümüzde küçüksün falan derler.ne güzelmiş canım akrabalarım![]()
dimi ya 25 olunca yaşlanılmıyor 2 hafta sonra 25 oluyorum bende bir,rehavet çoktu üstüme ( konu dışı yazdım kusura bakmayın)Whatsapptan yazsana "kulagima boyle boyle geldi de ben xx.xx.xxxx dogumluyum bilmiyordun galiba daha yaslanmadim o kadar :)" diye.
Bu arada 25 yasli degil ya![]()
Kadın kendinden o kadar emin ki.
Anneannem çok sinirlenmiş onların apartmanına da yaymış hep. 70 yasında kadın ben takmasam da o takıyor. Her gördüğünde bunu tartisiyorlarmis. Yan apartmanında oturuyor.