İlginç yenge, çözemedim.

laf arasında erken okuyup erken bitirince okulu çalışmak zor geliyor.yaşıtlarım x msela hala okuyor ne güzel.ben öğrenciliği daha çok seviyordum aslında.21 yaşındayım ama çok yoruluyorum vitamin mi alsam ki?gibi laflar edin bakalım

bizim akraba çevresinde yaş saklamak imkansız. Hemen başlıyorlar filancanın çocuğu ile kırkı karışmıştı okadar olamaz daha büyük yada daha küçük muhabbetlerine:KK53:sizin akrabalarınızda illaki biliyordur yaşınızı,aranızda 3 yaş olmasına rağmen sizin çalışmaya başlamanız ,kendisinin ise evde çoluk çocukla uğraşmasını dert etmiştir.

ya ne bileyim bizim akrabalar da 31 yaşıma geldim hala sen o kadar oldun mu aa ?25 duruyosun yok hala gözümüzde küçüksün falan derler.ne güzelmiş canım akrabalarım:KK68::KK68:

ben olsaydım ona açık açık derdim ya da yazardım.mesela,
böyle bişey duydum, sen yaşımla alakalı birşeyler diyormuşsun.ben tabii ki inanmadım, sen zan altında kalma diye yüzleştireceğim sizi...
zaten rezil olacağını bildiği için, onun nasıl kıvaracağını bir güzel izlerdim

Akrabaların filan" bu hatun böyle böyle diyor dediğin de yoh artık ufalsında cebime girsin de :D Senin kulagına nasıl gelıyorsa bu yas muhabbetı senın muhabbetınde onun kulagına gıder boylelıklen

Bence senle derdi yok

Ama sen hızlı girmişsin öbürüne kötü gözle bakılır sınıfta kalmış sınavı kazanamamış imajı olur diye onu küçük göstermeye çalışıyor

Yalnız anneanne vs buna neden üzülüyor yani kadın sen büyüksün deyince büyük mü oluyorsun

Değmeyecek insanları umursuyorsunuz onlar da kendilerini önemli sanıyor

ya ne bileyim bizim akrabalar da 31 yaşıma geldim hala sen o kadar oldun mu aa ?25 duruyosun yok hala gözümüzde küçüksün falan derler.ne güzelmiş canım akrabalarım:KK68::KK68:

Benzer bir şeyi babaannem yapmıştı

Onlar küçük daha vs diyordu okuyorlar falan muhabbeti sonra 23 yaşında olduğumu öğrenince yoksunuz o kadar demişti de bayılmıştık gülmekten

Whatsapptan yazsana "kulagima boyle boyle geldi de ben xx.xx.xxxx dogumluyum bilmiyordun galiba daha yaslanmadim o kadar :)" diye.

Bu arada 25 yasli degil ya :KK43:
dimi ya 25 olunca yaşlanılmıyor 2 hafta sonra 25 oluyorum bende bir,rehavet çoktu üstüme ( konu dışı yazdım kusura bakmayın)

Amaan bosver isine bak. İssizlikten. Olmadı vatsptan söyle .

Hahaha anneanne çok şeker. Canım anneannene nufuk cüzdanını fotokopisini ver gerisini o halleder. Sen de kadını engelle.
.
Kadın kendinden o kadar emin ki.:KK34:
Anneannem çok sinirlenmiş onların apartmanına da yaymış hep. 70 yasında kadın ben takmasam da o takıyor. Her gördüğünde bunu tartisiyorlarmis. Yan apartmanında oturuyor.

valla uzak dur. 21 yaşindaki kıza 25 demiş kadin yaşini uydurmuş.. okumuşsun atanmişsin deli gibi kıskaniyor seni..

Back
X