- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Yani enfeksiyon var ise bildiğim kadarı ile zaten spiral takılmaz
Fakat illa ki bir test yapılması gerekmiyor adam bakınca anlamıştır neticede kokunun kaynağını bu yüzden gerek görmemiştir.
Doktora gittim özele . Aynı şikayetleri söyledim . Spirali taktı enfeksiyon da yok dedi ama test yapmadı . Ben yinede öteki doktorun dediiği ilaçları aldm onlaır kullancam çünkü bu doktor ilaç filan vermedi . sadece yıkama jeli önerdi . Hangisi doğru diyo kafam karıştı açıkçası
3.doktora git sağlam olsun
Sabah polikliniğe gitmiştim sivilcelerim için . sivilceler için gitmişken kadın doğumada gideyim dedim .
Neyse bi koku vardı onun için gittim doktor hiç bi test vs.yapmadan anlattıklarıma göre enfeksiyn vardır dedi ilaç yazdı . Bi test ya da bişiy yapması gerekmezmiydi ben mi yanlış düşünüyorum ?
Birdde spiral ile korunuyorum doktor ultrasonla baktı spiral kaymış dedi çıkarttı .
Bende yarın özel hastaneden randevu aldm tekrar spiral taktırmak için ve bu koku olayoını sormak için ?
Yarın doktor spirali takar mı yoksa ilk önce bu enfeksiyonmudur nedir ona bakıp o iyileşmeden takmaz mı ?
Çok tereddütlyüm ya moralim bzuldu benim çok . Enfeksiyonsa bu ne enfeksiyonu yani bi test yapmadan ilaç yazması bana acayip geldi açıkçası Yksa yarn spirali taktırdıktan sonra doktora kokuyu söylemeyip spirali taktırdıktan sonra mı ilaçları alıp kullansam .? Bilen varsa yardm bekliyorum
valla bilmyrm artık enfeksiyon varsada doktorun verdiiği ilaçlara baktm reçetelerine geçirir diyo her türlü enfeksiyonu varsada artık geçer yani :) ama yoksa yokken kullanmak ne yapar onda tereddütlüyüm
Enfeksiyon var iken nasıl taktı anlamadım
E yoksada ne diye kullanacan onuda anlamadım
Sen en iyisi gerçekten 3.doktora git
Spiral kaydığı için bile enfeksiyon olabilir.enfeksiyon bitmeden çıkarılır mı bilmem. Ana enfeksiyon bitmeden yenisi takilmaz. Test yapmadan da ebfejsiyin3u anlayabilir bir kadın doğum uzmanı
ne enfeksiyonu, idrar yolları enfeksiyonu ise, size soracağı bir kaç soruyla da anlayabilir, illa teste gerek yok diye biliyorum.
Yaptırabilirsiniz dediğine göre enfeksiyon yok demektir. Çünkü arkadaşımda enfeksiyon vardı doktor ısrarla spiral i cikart. Enfeksiyon geçene kadar takma dediNe enfeksiyonu bilmiyorumki olup olmadığınıda bilmiyorum 1.doktor var dedi ama yarın gidip spiral taktırablrsin dedi . 2.doktor da enfeksiyon yok dedi taktı .
Aa olur mu bizde öyledir. Ne kadar çok tahlil yaparsa o kadar iyi doktordur. Tahlilsiz, tetkiksiz teşhis koyana ağız burun bükülür genelde.Geniş spektrumlu antibiyotik veriyorlar. Sikayetinize uygun bunu gormus doktor. Çok özel bir enfeksiyon olmadıkça zaten ilaç bu. Gereksiz tahlil ve tetkik konusunda Türkiye dünya çapında 1 numaradir büyük ihtimalle. Kolum ağrıyor diyene Mr ister, başım agriyor diyene tomografi çekerler. Bence doktorunuz sizi yipratmadan gereksiz teste maruz bırakmadan karar vermis, şanslısınız.
Gidin görünün tabi. Zaten spiral takılacakmış içiniz rahat etsin.
Gideceğiniz doktoru tenzih ederim, ama sırf içiniz rahat etsin diye size tahlil yapması da diğer doktoru kötü yapmaz. İnsanları kolay harcamayın.
Benimde kafam karıştı gerçekten . Doktor ilk önce ultrasonla baktı . Ultrasondan ne anlıyor neden bakmş olablr spirali takmadan önce onuda anlamadım . koku var dedim ilişkide olablr dedi . Öteki doktorda enfeksiyon var dedi ama yaırn gidip taktırablrsin demişti .
Yaptırabilirsiniz dediğine göre enfeksiyon yok demektir. Çünkü arkadaşımda enfeksiyon vardı doktor ısrarla spiral i cikart. Enfeksiyon geçene kadar takma dedi
ultrasonda kist ve myomlarına bakmıştır o ayrıda
Akıntı şeylerinide gözlemlemiştir görsel olarak belki smear yapılabilirdi demek gerek görmemiş
Fakat siz genede 3.doktora görünün derim....
Hmm . Anladım . Birde bende öyle kokulu akıntı yanma ya da ağrı vs. yok sadece ilşki sıraısnda koku oluyo o kdr
vajinal ovul yazıyo samırımmfitilin üstümde enfeksiyon ilaçları aynı demekki bence spiral taktırdıysan üç gün kadar bekle yerine tam yerleşsin kullan..Doktorun verdiği antibiyotikle fitili kullansam birşey olurmu ki acaba 1.doktorun verdiklerini
vajinal ovul yazıyo samırımmfitilin üstümde enfeksiyon ilaçları aynı demekki bence spiral taktırdıysan üç gün kadar bekle yerine tam yerleşsin kullan..
Çünkü ben spiral varken de enfeksiyon için kullandım sorun yaşamadım
Doktorun verdiği antibiyotikle fitili kullansam birşey olurmu ki acaba 1.doktorun verdiklerini
Bilemedim netice doktor vermiş istersen kullan zararlı birşey olacağını sanmıyorum
Sadece eğer yoksa boşa kullanma açısından dedim .o yukarıda yazıkların enfeksiyon için bende kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?