İlginç ..

Yani enfeksiyon var ise bildiğim kadarı ile zaten spiral takılmaz
Fakat illa ki bir test yapılması gerekmiyor adam bakınca anlamıştır neticede kokunun kaynağını bu yüzden gerek görmemiştir.

Doktora gittim özele . Aynı şikayetleri söyledim . Spirali taktı enfeksiyon da yok dedi ama test yapmadı . Ben yinede öteki doktorun dediiği ilaçları aldm onlaır kullancam çünkü bu doktor ilaç filan vermedi . sadece yıkama jeli önerdi . Hangisi doğru diyo kafam karıştı açıkçası

3.doktora git sağlam olsun

Spiral kaydığı için bile enfeksiyon olabilir.enfeksiyon bitmeden çıkarılır mı bilmem. Ana enfeksiyon bitmeden yenisi takilmaz. Test yapmadan da ebfejsiyin3u anlayabilir bir kadın doğum uzmanı

valla bilmyrm artık enfeksiyon varsada doktorun verdiiği ilaçlara baktm reçetelerine geçirir diyo her türlü enfeksiyonu varsada artık geçer yani :) ama yoksa yokken kullanmak ne yapar onda tereddütlüyüm

Enfeksiyon var iken nasıl taktı anlamadım
E yoksada ne diye kullanacan onuda anlamadım
Sen en iyisi gerçekten 3.doktora git

ne enfeksiyonu, idrar yolları enfeksiyonu ise, size soracağı bir kaç soruyla da anlayabilir, illa teste gerek yok diye biliyorum.

Enfeksiyon var iken nasıl taktı anlamadım
E yoksada ne diye kullanacan onuda anlamadım
Sen en iyisi gerçekten 3.doktora git

Benimde kafam karıştı gerçekten . Doktor ilk önce ultrasonla baktı . Ultrasondan ne anlıyor neden bakmş olablr spirali takmadan önce onuda anlamadım . koku var dedim ilişkide olablr dedi . Öteki doktorda enfeksiyon var dedi ama yaırn gidip taktırablrsin demişti .

ne enfeksiyonu, idrar yolları enfeksiyonu ise, size soracağı bir kaç soruyla da anlayabilir, illa teste gerek yok diye biliyorum.

Ne enfeksiyonu bilmiyorumki olup olmadığınıda bilmiyorum 1.doktor var dedi ama yarın gidip spiral taktırablrsin dedi . 2.doktor da enfeksiyon yok dedi taktı .

Ne enfeksiyonu bilmiyorumki olup olmadığınıda bilmiyorum 1.doktor var dedi ama yarın gidip spiral taktırablrsin dedi . 2.doktor da enfeksiyon yok dedi taktı .
Yaptırabilirsiniz dediğine göre enfeksiyon yok demektir. Çünkü arkadaşımda enfeksiyon vardı doktor ısrarla spiral i cikart. Enfeksiyon geçene kadar takma dedi

Aa olur mu bizde öyledir. Ne kadar çok tahlil yaparsa o kadar iyi doktordur. Tahlilsiz, tetkiksiz teşhis koyana ağız burun bükülür genelde.

ultrasonda kist ve myomlarına bakmıştır o ayrıda
Akıntı şeylerinide gözlemlemiştir görsel olarak belki smear yapılabilirdi demek gerek görmemiş
Fakat siz genede 3.doktora görünün derim....

Yaptırabilirsiniz dediğine göre enfeksiyon yok demektir. Çünkü arkadaşımda enfeksiyon vardı doktor ısrarla spiral i cikart. Enfeksiyon geçene kadar takma dedi

Hmm . Anladım . Birde bende öyle kokulu akıntı yanma ya da ağrı vs. yok sadece ilşki sıraısnda koku oluyo o kdr Br de spiral ilk takıldığı zaman çok kanama oluyo ya benim bu 1 gn arayla çıkartılıp takıldı yine kan çok olurmu yeni takıldığı için yoksa vücudum alıştığı için olmazmı bi bilginz var mı ?

ultrasonda kist ve myomlarına bakmıştır o ayrıda
Akıntı şeylerinide gözlemlemiştir görsel olarak belki smear yapılabilirdi demek gerek görmemiş
Fakat siz genede 3.doktora görünün derim....

Doktorun verdiği antibiyotikle fitili kullansam birşey olurmu ki acaba 1.doktorun verdiklerini

Bende de spiral ve enfeksiyon vardı koku ve akıntı şilayetiyle gittim ultrasona baktı enfeksiyon var spiral durmamalı dedi çıkarttı ve hiç bir test istemeden ilaç yazdı kullandım bi haftayı bulmadan şikayetlerim kesildi ama ben tekrar spiral taktırmadığım içim devamını bilemşuvem ancak enfeksiyon test istemeden anlaşılır...

Hmm . Anladım . Birde bende öyle kokulu akıntı yanma ya da ağrı vs. yok sadece ilşki sıraısnda koku oluyo o kdr

Itahap ta yanma kaşıntı koku olur. Eğer memnun kalmadiysaniz başka doktora gidin ve test isteyin. Ayrıca nasıl bir devlet hastanesi ne gittiniz. Ben burda gidiyorum en son nezaman simir testi yaptın diye sordular4 yıl önce dedim. Doktor hemen1 yılı geçmiş simir alalım dedi

Doktorun verdiği antibiyotikle fitili kullansam birşey olurmu ki acaba 1.doktorun verdiklerini
vajinal ovul yazıyo samırımmfitilin üstümde enfeksiyon ilaçları aynı demekki bence spiral taktırdıysan üç gün kadar bekle yerine tam yerleşsin kullan..
Çünkü ben spiral varken de enfeksiyon için kullandım sorun yaşamadım

Bilemedim netice doktor vermiş istersen kullan zararlı birşey olacağını sanmıyorum
Sadece eğer yoksa boşa kullanma açısından dedim .o yukarıda yazıkların enfeksiyon için bende kullandım

Bilemedim netice doktor vermiş istersen kullan zararlı birşey olacağını sanmıyorum
Sadece eğer yoksa boşa kullanma açısından dedim .o yukarıda yazıkların enfeksiyon için bende kullandım

Anladm en iyisi adet bitince kullanaym ben onları varsada enfeksiyon geçer zaten herhalde . teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…