Evet kızlar bu ara erkeklerde kesinlikle bir şey var artık Merkür müdür Satürn müdür ben anlamam ama bi şeyden etkilendi bunlar bence

havalarin ısınmasının hormonları etkiliyor olmasından da olabilir acele karar vermemek lazım.
Konu sahibi sana gelince İnşallah mesaj yazmamışsindir. Şu an biraz yalnız kalmaya ihtiyacı olabilir, bu senden tamamen soğuduğu ya da ilgisinin başkasına kaydığı anlamına gelmez. Spora falan gidince biraz havalanmis seninki anlaşılan. Durup durup aynada kaslarını kontrol ediyordur kesin:)
Eğer ilgisizlik dışında başka bir problem yoksa, sen bu adamı seviyorsan ve hayatını onunla geçirmek İstediğine eminsen neden pes ediyorsun hemen? Şu ara ne uzun ne kısa, sakın ilgisizliğinden yakındığın bir mesaj atma. Sessiz kal, o bir ilgisizse sen 10 ilgisiz ol

onsuz aktivitelerde bulun. Arkadaşlarınla falan gez, gezmesen bile geziyor süsü ver(beyaz yalanlar

) konuşurken huysuzluk ederse duygusala bağlamak yerine; "of yeter gerçekten daraltiyorsun beni" gibi laflarla tersleyip o havalanan ozguvenine biraz yer yüzü göster onun
Ben genelde böyle yapıyorum ve ise yaramadığı olmadı henüz