- Konu Sahibi _Aquarius_
Arkadaşlar herkese iyi geceler aranıza yeni katıldım:)benim bir sorunum var ve çok çaresiz hissediyorum kendimi
2 yıla yakın süren bir ilişkim var.erkek arkadaşım şubatta askere gidicek,ben izmirde yaşıyorum o ise bursada.yaklaşık bir hafta önce izmire hem beni görmeye hem de akrabalarını görmeye geldi.sadece 2 gün görüşebildik,finallerim oldugu için ve akrabalarıyla görüşmek zorunda oldugu için sık konusamıyoruz bugünlerde...neyse ben esas konuma geleyim,2 gün önce bana eğer müsaitsem(sınavım yoksa)görüşebileceğimizi,beni görmek istediğini söyledi,ve bugun için belki görüşecektik fakat bi bahane buldu ve bugun aramadı ben de üstüne düşmedim gecenin ilerleyen saatlerinde ise pazar günü dönücem diyor,benim de pazar gününden önce görüşmem imkansız
((diretiyor gibi geldi bana ben de güçlü olup gelmezsen gelme demeye getiriyorum ama askere de gidicek kıyamıyorum da nasıl özlemiyor beni
ya da öyle gösteriyor
kalbim çok kırılıyor
beni sevdiğini nasıl deger verdiğini bile bile kuruntu yapıyorum.pazar günü gitmeden göremez mi beni
neden bu şekilde davranıyor olabilir,son görüşmemizde biraz takışmıstık ama düzeldi(tam anlamıyla olmasa da).nasıl davranacağımı bilemiyorum artık çok şaşkına döndüm
deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

Son düzenleme: