• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisi nasıl anlaşılır?

Bence de parasını versin, nolur nolmaz. @RIVAVIRA 'ya katılıyorum. Daha önceki yorumlarda birisi "Eşiniz çocuğunuzu geçindiriyorsunuz olmaz"lı bir şey söyle demişti, bence de o uygun. İsmini de "Ya isim neydi, bilmiyorum isminizle hitap edeyim" desin ve söyleyince de hemen X'ciğim olmasın X bey'li sürsün. Parmağına falan baksın, benim eski sevgilimin medeni durumunu anlamaya çalışırken ilk yapmaya çalıştığım şey shjdsj, ama sevgilisi varsa onu çoluk çocuk durumunu sormaktan ya da parmaktan anlayamaz.

Para uzattığında çocuk parayı almazsa çocuğuna bişi alırsın evliliğini düşün filan desin :KK53::KK48: Çocuk bekarsa zaten şok :oha:
Bekarım dersede aaa bende yaa bi gönlüme göre birini bulamadım filan yada sarjı bitmiş gibi yapsın annemi arıcam desin kendi telefonunu çaldırsın tüh açmadı desin ve sonra çocuğa yazsın :KK53:

Parayi almazsa alisveris etmem desin. Yani tanimadigi adam hangi sifatla kabul etmiyor.

Olur mu yabanci bir adamdan boyle bir sey kabul etmem mumkun degil desin ve senligi gorsun. :KK45:

Onun disinda erkek kiz iliskilerinde dusunmesi gereken erkektir. Belli ederse o etsin.

Tamam biraz eski kafaliyim ama hala calisiyor.:KK45:

Para uzattığında çocuk parayı almazsa çocuğuna bişi alırsın evliliğini düşün filan desin :KK53::KK48: Çocuk bekarsa zaten şok :oha:
sarjı bitmiş gibi yapsın annemi arıcam desin kendi telefonunu çaldırsın tüh açmadı desin ve sonra çocuğa yazsın :KK53:
orjinal fikirler geliyor :D

Hımm parasız alışveriş bence de hoş olmamış ama bunu şöyle kullanabilir: mesela güzel yaptığı kek börek filan varsa ondan yapıp götürsün sonra da desin ki "kaç defadır benden para almıyorsunuz ben de bu şekilde iyiliğinizin karşılığını odemek istedim" desin. Hem yeşil ışık yakmış olur hem de ne kadar hamarat olduğunu göstermiş olur :P

Bekarım dersede aaa bende yaa bi gönlüme göre birini bulamadım filan yada sarjı bitmiş gibi yapsın annemi arıcam desin kendi telefonunu çaldırsın tüh açmadı desin ve sonra çocuğa yazsın :KK53:
Telefon fikri önce başı bağlı mı öğrensin sonra şarjı bitsin güzeeeel (:

Hımm parasız alışveriş bence de hoş olmamış ama bunu şöyle kullanabilir: mesela güzel yaptığı kek börek filan varsa ondan yapıp götürsün sonra da desin ki "kaç defadır benden para almıyorsunuz ben de bu şekilde iyiliğinizin karşılığını odemek istedim" desin. Hem yeşil ışık yakmış olur hem de ne kadar hamarat olduğunu göstermiş olur :p
Fena değil aslında :) bu da olabilir (:

Parayı almazsanız bir daha alışveriş yapmam sizden desin , aldığı şeylerinde parasını mutlaka versin olmaz öyle.
Yukarda arkadaşın dediği gibi yapabilir , çoluk çocuktan girsin konuya bekarsa zaten bekarım der , evliyse koşarak uzaklaşsın:KK48:

Mutlaka parayı vermeli bence eğer çocuk almıyorsa esyalarida almasın derim ama çocuğun bi ilgisi olduğu bariz belli aman tam bekar olduğunu anlamadan adım atmasın başı
agrimasin sonradan haklarında hayırlısı olsun .

Çocuk para almadığı halde 3 defa daha mı gitmiş... Çok ilginç. Kimse kolay kolay yapmaz bunu. Büyük bi mesaj vermiş zaten adama.

Kız zaten bedava alışveriş yapacak kadar rahat oldugunu belli etmis mesajı vermis. Daha bir sey yapmasın adam hoslaniyorsa gözardı etmeyip mutlaka açılacaktır.

Son düzenleme:
Cocuk ilgisini kendince ucret almayarak belli ediyor bence. Sonucta para almiyorsa bir ima vardir bu iste. Zamanla zaten kendini iyice belli edecektir. Bekar diye umut ediyorum insallah oyledir. Arkadas ilgili gorunuyor. Hayirlisi olsun diyelim. Tezgaha gitmeye devam etmeli. Belkide guzellikler onu bekliyordur. Para almiyor diye tezgahi terketmesin derim. :))

Yani pazarci haftalarca bedava urun vermis kasabali kiz da kabul mu etmis arada hic bi samimiyet de olmadan allah allah cok ilginc

Yani pazarci haftalarca bedava urun vermis kasabali kiz da kabul mu etmis arada hic bi samimiyet de olmadan allah allah cok ilginc
Katiyen kabul etmemiş çocuk. Kız da ilgisinin olduğunu düşünüyor çocuğun. Zaten tavrını net bir şekilde koyacakmış bundan sonra

Cocuk ilgisini kendince ucret almayarak belli ediyor bence. Sonucta para almiyorsa bir ima vardir bu iste. Zamanla zaten kendini iyice belli edecektir. Bekar diye umut ediyorum insallah oyledir. Arkadas ilgili gorunuyor. Hayirlisi olsun diyelim. Tezgaha gitmeye devam etmeli. Belkide guzellikler onu bekliyordur. Para almiyor diye tezgahi terketmesin derim. :))
Teşekkürler canım :)

Katiyen kabul etmemiş çocuk. Kız da ilgisinin olduğunu düşünüyor çocuğun. Zaten tavrını net bir şekilde koyacakmış bundan sonra
Yani soyle, adamdan haz etmiyosan o urunu almazsin, haz ediyosan da neden para almiyosunuz ne alaka gibi bi sekilde muhabbete girip samimiyet kurarsin. Ki zaten adam da bunun icin veriyo, bedavaya kasabali kiz bos bos poseti alip eve donsun diye degil :d yani devir internet teknoloji devri ben koylere gittim kizlar bizden uyanikti oyle saf koylu yok artik. Bu senin akraba genel olarak saf mi biraz? Oyleyse dikkat etmek lazim, kandirilmaya da musait olabilir

Benim de eşimle tanışmadan önce; pazarcı Bi sevdiceğim olmuştu, kar altında mı beklemedim, haftalarca kilo kilo portakal almaktan annem artık sinir geçirdi, reçel yaptı da kurtulmuştuk.

Ah yıllar ah, üç ay her hafta gittim geldim, bakıyo ilgisi var ama açılmıyordu.

Bi gün alışverişte anneme ' anne' dedi. Hemen yazdım numaramı verdim. Aradı beni o akşam. Bir sene flört ettik, en sonunda aldattı, of amannnn ilk aşkımdı be M e g g M e g g , Bi tokat attım, ayrıldım, bir daha da görmedim.

şimdi evliyim çocuğum var.

Arkadaşına tavsiyem; kesinlikle ücret versin ama açılmasın , beklesin. Ağzı dili var eşşek değil ya , erkek olan o, Bi zahmet.

Back
X