Özellikle stresli olduğum dönemlerde beni deliler gibi sevdiğini düşündüğüm insanı kabul etmeyerek yanlış mı yaptım diyorum..
Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler..
Bazı arkadaşların soruları olmuş, onlara cevap vereyim..Hem nasıl dünyanın en güzel insanı hissettirip hem de ilgisi yetersiz olabilir denilmiş.. Beraberken, zaman onunla güzel geçer, edebiyatı kuvvetlidir, güzel şeyler söyler, gönlümü almasını bilir, eğlencelidir..Anlaşırız, ruh ikizim gibi düşünürüm onu..Ama yanımda olmadığı zamanlarda, yani buluşmadığımız günlerde ne gündüz aklına gelirim, ne telefon eder ne msj atar..Hadi hafta içi ikimizde çalışıyoruz vakit yok gündüz diyelim, ki mazaret değil bu bence..Haftasonu pazar günü görüşmüyorsak, o gün, gün boyunca ben aramasam hiç bir şekilde aranmayacağımı bilirim.. Genelde ben ararım,arada bir deniyorum arayacak mı diye, ama bir kere bile aramadı düşünün yani..Büyük ihtimal, sen ararsın ondan bekleme diyeceksiniz ama, bu garibime gidiyor,bazen de rahatsızlık veriyor..
Kavga gürültü olmayan ilişki mi olur, anormallik var diyen arkadaş olmuş, yani yok derken anlaşamadığımız konular tabiki olur ama o beni alttan alır, ben onu alttan alırım, çiçek alır falan, kavgaya dönüşmeden çözülür..İkimiz de sakin tabiatlıyız..Benim regl dönemi öncesi sinirim olur, o dönemide atlatmaya çalışırız..
Aramıyorsa sen ara,sen hareket kat, sen davet et diyen arkadaşlar olmuş..Yaptım, çarşıda işim olduğu zamanlar çağırıyordum, beraber yürüyerek eve dönüyorduk, pastanede çay içiyorduk..Pazar günleri arada bir hadi beni gezdir canım sıkıldı dediğim oluyordu..Ama bu bir kaç ay kadar sürdü, sonra bununla ilgili bir olay oldu,kalbim kırıldı, ondan sonra çağırmıyorum ve 3 ay geçmesine rağmen aklıma geldikçe sinir oluyorum..
Yani biz beraber olduğumuz zamanlarda yoğun yaşıyoruz ama diğer zamanlar hiç yok bişey
Ya benim korkum daha çok evlilikten sonrası ile ilişkili..Erkeklerin en ilgili oldukları, bayanların üzerine düştükleri dönem nişanlılık diyorlar..Bu dönemde bu böyleyse, evlenince daha da mı azalacak, tamamen ilgisiz odun bir şey mi olacak diyorum..
Onunla bu meseleyi konuşmaya gelince 1. dönem telefonda konuşmamızla ilgili rahatsızlık duymuştum..Anlattım durumu, bu sefer de ben dedim diye hergün akşam aynı saatte konuşmaya başladık..Yani dediğimi eksiksizyapıyor, ama daha fazlasını yapmıyor..Yani yürümeyi öğrenen çocuklara hadi adımını at dersin atar, ama sonra diğer adımını atmaz, bu da öyle..Adımını at diyorum sağ adımını atıyor,ama ben söylemedim diye sol adımını atmıyor..Atmak mı istemiyor yoksa adım atmak mı aklına gelmiyor, karar veremiyorum.. Ben buzdolabının üstüne alışveriş listesi yapar gibi yapması gereken şeyleri ona anlatmalı mıyım..Ben söyledikten sonra zaten kıymeti kalmıyor yapmasının.. Herkes içinden geldiği gibi davransın istiyorum, birbirimizi değiştirmeyelim, müdahaleci olmayalım istiyorum, ama o zaman da mutlu olamıyorum sanki..
Yoksa ben buluşmalarımız az geliyor desem hadi 3.e çıkaralım yada 4.e çıkaralım diyecek, ama hemen peşinden hangi günler olsun diye düşünecek..Yani bugün hadi görüşelim, hava güzel tarzı birşey olmayacak..
Ondan önce birisi ciddi anlamda benden hoşlanmıştı, akşam dönerken denk getirir, aynı otobüse binmeye çalışırdı, müdür yoksa okulda, dersten bir bahaneyle çıkar, benim boş dersimde gelir halimi hatrımı sorardı, ilgilendiğinii hisseerdim, sevdiğini de hissederdim..ama nişanlım, her akşam arayıp beni sevdiğini, özlediğini söylesede, yanındayken dünyanın en mutlu insanı olsam da kalbimde hep bir şüphe var..Özellikle regl dönemiöncesinde bu vesveseler daha da artıyor..Özellikle stresli olduğum dönemlerde beni deliler gibi sevdiğini düşündüğüm insanı kabul etmeyerek yanlış mı yaptım diyorum..Tek emin olduğum, onu çok sevdiğim..Olayı daha da dallandırıp budaklandırıyorum, ama bu içimdeki düşünceleri annemle bile paylaşmadım..Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?