- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
Evet kv bile daha çok ilgili yandigim bu .dogumumda yanimdaydi dua edip agıiyordu annemse evde tv izıiyorduNegatif duygularla beslenen kurban psikolojisinde ! Hayır diğer kardeşlerine başka sana başka davranıyor, sen anne çok düşkünsün ve annen bunun farkında veya farkında diil. O yüzden annele ciddi bir konuşma yapıcaksın. Bir şey derse dicen bende senin yüzünden depresyona girdim şimdi napıcaz? Konuşmayı deneme direkt konuş .
Evet kv bile daha çok ilgili yandigim bu .dogumumda yanimdaydi dua edip agıiyordu annemse evde tv izıiyordu
Evey aynen öyıeyim çok kirginim babam sag olsaydi böyle olmazsi arardi sorardi meıek gibi. Biriydi.Sen çok kırılmışsın kıyamam sana , yazdıklarından hissediyorum şuan üzülme ya Allah inş. bir çözüm sunacaktır.
Ah be kuzum ya evladın büyüsün o zaman daha iyi anlarsın diye düşünüyorum. Yerden bitmedin ya sen karnında taşımış büyütmüş on yedi yaşına kadar çocuk esirgeme kurumundamiydin sen.Yersiz bir hüzün seninkisi.Bana hiçbişey yapmamiş ki ne hep bana?? İstedigim sadece ilgi.hicyoksa arasin sorsun kizim nasiısin bir derdin varmi yokmu diye?başja umdugum bişey yok
Evey aynen öyıeyim çok kirginim babam sag olsaydi böyle olmazsi arardi sorardi meıek gibi. Biriydi.çok aglarim hep aklima geldiginde
Hayir yersiz oldugunu dusunmuyorum.benim ona çok ihtiyacim var ama o bunu anlamiyor hic sarilmadi bana mesela.gözlerimi kaybedebilirim anneminde payi çok var bunda. Şimdi herkesin gozunde sorun var boşver dedi hep hic zamaninda doktora goturseydi bu duruma gelmezdim şimdi.boyle .Ah be kuzum ya evladın büyüsün o zaman daha iyi anlarsın diye düşünüyorum. Yerden bitmedin ya sen karnında taşımış büyütmüş on yedi yaşına kadar çocuk esirgeme kurumundamiydin sen.Yersiz bir hüzün seninkisi.
Vicdaninin sizlayacagi birşey yok.kendimi gercekten çok yalniz hissediyorum kimsem yokmuş gibiSen yinehissediyorumneni böyle kabul edicen yani ne ilgi beklersen o kadar ilgisiz davranır bence onun vicdanına oynican ki anlasın vicdanını sızlatman gerekiyor.
Vicdaninin sizlayacagi birşey yok.kendimi gercekten çok yalniz hissediyorum kimsem yokmuş gibi
Ben evladimi günde kaç kere öpüp koklarken annem nasil özlemez beni?bir anne evlafina nefen der keşke dogmasaydiniz hemde güıerek
Var evet nebileyim kirilmiş?artik kalbimAnnenin okuma yazması var mı ? varsa içinde ne var ne yok bir güzel yaz ona ver.
Var evet nebileyim kirilmiş?artik kalbim
Demek ki sadece size değil.Diğerlerine de söylenmiş bu laf.Anne sevgisine herzaman muhtac insan.lakin ben o sevgiyi gormedim ne şimdi ne öncesinde.babam 11yil önce vefat etti o öldükden sonra başi dara düşdükce hep keşke siz dogmasaydiniz derdi sık sık.hic kizim yavrum diye okşamadi.hiç ama hiç!
Evet az önce dpktordan geldim bi aramdi nasil gecti iyimisin falan sanki kizi degilim.gözlerim ameliyyat olacak ama annemin umrunda. DegilKırgınlıklarını güzelce dile getir , belki annen bile farkında diildir. Bazen her şey yolunda gibi duruyor biz öyle sanıyoruz. O yüzden onun anlamasını bekleme. Mektubunda onu suçlayıcı şeyler yazma daha çok ne kadar kırıldığını ilgisine sevgisine muhtaç olduğunu dile getir. Annenin ban telline dokun. Çok üzüldüm senin için.
Evet az önce dpktordan geldim bi aramdi nasil gecti iyimisin falan sanki kizi degilim.gözlerim ameliyyat olacak ama annemin umrunda. Degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?