ilgisiz erkege tahamulum yok!

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Ayrı şehirlerde yaşayan iki sevgiliyiz ve ayda bir buluşmalarımızın sonunda tek rar giden sevgilinin arkasından ağlayan ben ve 3 gün bunalım olan ben sevgilim olan kişiye diyorum ki gittikten sonraki ilgisizligini yanlış anlıyorum ve buluşmamızın akabindeki ilk 3 gün hassas oluyorum biraz anlayış ve ilgi istiyorum diye defalarca söyledim cunku biz onunla buluşmalarımizda herseyi yaşıyoruz o sanki gidince işi bitmiş gibi davranıyor yine arıyor ama banamı yetmiyor benmi kafamda takıntı yaptım çözemedim gitti delirecem valla magzacı kendisi bu arada pazar gunleri yogun oldugunu soyleyerek yine benimle ilgilenmedi ve benim canıma tak etti bitirdim bu sebeple yeter artık cünkü üzgün oldugumu biliyor yemek yemeye fırsatı var cay icmeye var beni aramaya niye yok fırsatı anlamadım ya gelip gidince bu uzak duruşu delirtti beni birde komleksli bir kadınım şuramımı begenmedi buramimi begenmedi offf sizde varmı böyle takıntılar?

görüşmeyin.. kendinizi neden ona mecburmuş gibi yaşıyorsunuz..

Hic yok boyle takintilar.Adamin umrunda degilsiniz.Yaninizda iken iyi sonra ne arama var ne sorma var vaktik yok lafida külliyen yalan.Aramak isteyen wc de bile arar.Biraz gururlu olun.Siz ustune dustukce cantada kekliksiniz onun icin.Ayrilmakla iyi etmissiniz.

Aynı şeyi dedim evet wc ye gitmedinmi hic iki dk arasaydın evet sanirim cok dustum ustune

Aynı şeyi dedim evet wc ye gitmedinmi hic iki dk arasaydın evet sanirim cok dustum ustune
Bırak o senin ne yaptığını merak etsin. Biz kadınların en büyük sorunu bu.. sevgilisi olan hayatında sadece sevgilisi varmış gibi davranıyor. Odak noktası o erkek oluyor. Hayatınıza devam edin. Sizin de bir sosyal hayatınız aileniz arkadaşlarınız var. Sadece bir kişinin etrafında döndüğünüz sürece her ilişkiniz böyle olacaktır.

Kardeşimin de böyle bir sevgilisi vardı .çocuk çok yoğun çalışıyor ,bazen yemek yemeye fırsatı olmuyor .sevgilisi de sürekli aranmak ve mesaj almak istiyormuş .bayagi bir idare etti onu ..hatta kız geldi iş yerinde gördü kardeşimin ne kadar yoğun olduğunu .müşteriyi yollar yollamaz telefondaki müşteriyle konuşuyor ,önündeki çayı sıcak içemiyor.kardeşimin kıza aldığı hediyeleri de çok kez gördüm .bir kere evi gül bahçesi olmuş , hediyeler ,dışarda yemekler ,kahveler falan hiçbişeyden kaçınmıyor .hatta bazen ben de soylerdim kardesime ,bak surda yeni bir mekan acilmis ,bilmem nesi cok iyi ,istersen kiz arkadaşınla gidileceğin güzel bir yer diye ..yani iş saati dışında gayet güzel ilgileniyor .yalnız hanımefendi doyumsuz çıktı .kardeşim de çok dayanamadı ve ayrılmak zorunda kaldı .

Diyeceğim o ki ,eğer gerçekten yoğun bir işi varsa darlama, o işin sonu yok .barissaniz da ayrilmaniz garanti .

Herşeyi dediğinizden kastınızla anladıgım dogruysa adam sizi basbaya o şey icin kullanıyor
Sevdigini de hic sanmıyorum sevilmek böyle hissettirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…