- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
herseyi yaşıyoruz
görüşmeyin.. kendinizi neden ona mecburmuş gibi yaşıyorsunuz..sevgilim olan kişiye diyorum ki gittikten sonraki ilgisizligini yanlış anlıyorum ve buluşmamızın akabindeki ilk 3 gün hassas oluyorum biraz anlayış ve ilgi istiyorum diye defalarca söyledim cunku biz onunla buluşmalarımizda herseyi yaşıyoruz o sanki gidince işi bitmiş gibi davranıyor
Degilimseven insan böyle yapmaz, seni sevdiğinden eminmisin bu adamın
Benim sıkıntım bu işte rahatsızmiyim ben acaba niye mecbur hissediyorum bilmiyorum beni unutmasindan benden soğmasindan cok korkuyorumgörüşmeyin.. kendinizi neden ona mecburmuş gibi yaşıyorsunuz..
birde komleksli bir kadınım
Aynı şeyi dedim evet wc ye gitmedinmi hic iki dk arasaydın evet sanirim cok dustum ustuneHic yok boyle takintilar.Adamin umrunda degilsiniz.Yaninizda iken iyi sonra ne arama var ne sorma var vaktik yok lafida külliyen yalan.Aramak isteyen wc de bile arar.Biraz gururlu olun.Siz ustune dustukce cantada kekliksiniz onun icin.Ayrilmakla iyi etmissiniz.
Öncelikleri cok evetAdamin onceligi baska demekki.. herseyi yapmamayi dene bakalim
Bırak o senin ne yaptığını merak etsin. Biz kadınların en büyük sorunu bu.. sevgilisi olan hayatında sadece sevgilisi varmış gibi davranıyor. Odak noktası o erkek oluyor. Hayatınıza devam edin. Sizin de bir sosyal hayatınız aileniz arkadaşlarınız var. Sadece bir kişinin etrafında döndüğünüz sürece her ilişkiniz böyle olacaktır.Aynı şeyi dedim evet wc ye gitmedinmi hic iki dk arasaydın evet sanirim cok dustum ustune
şey iştene gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?