- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
şey işte
ne diyim :)
şey işte
Yoo gittikten sonraAramiyor derken? Gittikten sonra 3 gun ses soluk cikmiyor mu anlamadim?
Iliskinizden siz emin degilsiniz gibi. Guvensizlikleriniz var anlasilan. Icinizdeki sesi dinleyin derim
Yok mesajlasiyoruz filan ama daha soguk gibiAramiyor derken? Gittikten sonra 3 gun ses soluk cikmiyor mu anlamadim?
Iliskinizden siz emin degilsiniz gibi. Guvensizlikleriniz var anlasilan. Icinizdeki sesi dinleyin derim
7 saat yol gelip 7 saat gidiyor 14 saat bilemiyorum o kadar yola sıkıntıya degermi ya.Erkekleri anlamak mümkun dgil kizlar olabilirde kafam allak bullakevet ama saçma değil mi. sırf o şey için geliyor olmasın.
7 saat yol gelip 7 saat gidiyor 14 saat bilemiyorum o kadar yola sıkıntıya degermi ya.Erkekleri anlamak mümkun dgil kizlar olabilirde kafam allak bullak
sacmalikkk tabikide canim tabi herkesin gorusune saygim war ama bekarken yapilirsa yanlis bence wede bunun icin geldigini bile bile hala dewam eden bir iliskievet ama saçma değil mi. sırf o şey için geliyor olmasın.
Kardeşiniz bekar mıKardeşimin de böyle bir sevgilisi vardı .çocuk çok yoğun çalışıyor ,bazen yemek yemeye fırsatı olmuyor .sevgilisi de sürekli aranmak ve mesaj almak istiyormuş .bayagi bir idare etti onu ..hatta kız geldi iş yerinde gördü kardeşimin ne kadar yoğun olduğunu .müşteriyi yollar yollamaz telefondaki müşteriyle konuşuyor ,önündeki çayı sıcak içemiyor.kardeşimin kıza aldığı hediyeleri de çok kez gördüm .bir kere evi gül bahçesi olmuş , hediyeler ,dışarda yemekler ,kahveler falan hiçbişeyden kaçınmıyor .hatta bazen ben de soylerdim kardesime ,bak surda yeni bir mekan acilmis ,bilmem nesi cok iyi ,istersen kiz arkadaşınla gidileceğin güzel bir yer diye ..yani iş saati dışında gayet güzel ilgileniyor .yalnız hanımefendi doyumsuz çıktı .kardeşim de çok dayanamadı ve ayrılmak zorunda kaldı .
Diyeceğim o ki ,eğer gerçekten yoğun bir işi varsa darlama, o işin sonu yok .barissaniz da ayrilmaniz garanti .
Kardeşimin de böyle bir sevgilisi vardı .çocuk çok yoğun çalışıyor ,bazen yemek yemeye fırsatı olmuyor .sevgilisi de sürekli aranmak ve mesaj almak istiyormuş .bayagi bir idare etti onu ..hatta kız geldi iş yerinde gördü kardeşimin ne kadar yoğun olduğunu .müşteriyi yollar yollamaz telefondaki müşteriyle konuşuyor ,önündeki çayı sıcak içemiyor.kardeşimin kıza aldığı hediyeleri de çok kez gördüm .bir kere evi gül bahçesi olmuş , hediyeler ,dışarda yemekler ,kahveler falan hiçbişeyden kaçınmıyor .hatta bazen ben de soylerdim kardesime ,bak surda yeni bir mekan acilmis ,bilmem nesi cok iyi ,istersen kiz arkadaşınla gidileceğin güzel bir yer diye ..yani iş saati dışında gayet güzel ilgileniyor .yalnız hanımefendi doyumsuz çıktı .kardeşim de çok dayanamadı ve ayrılmak zorunda kaldı .
Diyeceğim o ki ,eğer gerçekten yoğun bir işi varsa darlama, o işin sonu yok .barissaniz da ayrilmaniz garanti .
Ee yani ,yeni bir ilişkiden çıktıKardeşiniz bekar mı
Bankacı ne alaka :))) bambaşka bir meslek ..Kardeşiniz bankacı mı:) Yalnız kız cidden şımarıkmış.
Çok üzüldüm, teselli istemez mi djxjdkEe yani ,yeni bir ilişkiden çıktı
Yok :) bu ara başını kaşıyacak vakti yok .yurt dışı müşterileri mal bekliyo ,gece 02:00 de anca eve geliyo .Çok üzüldüm, teselli istemez mi djxjdk
Üzdünüz.. Çok iyi yenge görümce olurduk oysa kiYok :) bu ara başını kaşıyacak vakti yok .yurt dışı müşterileri mal bekliyo ,gece 02:00 de anca eve geliyo .
Sonra trip atarsın kardeşime ,aramiyo sormuyo diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?