ilgisiz erkege tahamulum yok!

Aramiyor derken? Gittikten sonra 3 gun ses soluk cikmiyor mu anlamadim?

Iliskinizden siz emin degilsiniz gibi. Guvensizlikleriniz var anlasilan. Icinizdeki sesi dinleyin derim

Iliskinizden siz emin degilsiniz gibi. Guvensizlikleriniz var anlasilan. Icinizdeki sesi dinleyin derim
Yoo gittikten sonra

Yok mesajlasiyoruz filan ama daha soguk gibi

Uzun mesafe ilgiye engel degildir. Ilgili insan hersekilde ilgisini gosterir. Seciminiz dogru degil demek ki. Ayrica o kadar aglamak nedir ya sizin ondan once de bir hayatiniz vardi. Mutlulugu bir insana baglamayin bagimli olmayin.

7 saat yol gelip 7 saat gidiyor 14 saat bilemiyorum o kadar yola sıkıntıya degermi ya.Erkekleri anlamak mümkun dgil kizlar olabilirde kafam allak bullak

inanın bunu yapacak 1 milyon erkek bulabilirim size. değil 7 saat 10 saat bile giderler o şey için. her erkek aynıdır asla yapmayın vs demiyorum ama değecek insanla yapın, yanınızdan ayrılınca sizinle ilgilenmeyen insanla değil.

Is yerinde ne kadar yogun olursa olsun gün boyunca size kisa bir mesaj dahi atamiyorsa kesinlikle önceligini degilsiniz demektir. Sizinle birlikte gecirdigi günler ona yetiyor demekki.
Ayrica nasil bir iliski bu? Gercekten ask iliskisi yasadiginiza emin misiniz?
Genel olarak 3 gün agliyorsaniz, bu iliski size iyi gelmiyor demektir. Sizi mutlu eden, havalara ucuran adamlarla bilrikte olun. Size iyi gelmeyen, beklentilerinizi karsilamayanlara degil.
Bol sans!

Kardeşiniz bekar mı

Kardeşiniz bankacı mı:) Yalnız kız cidden şımarıkmış.

Yalnizliktan biktim...... Ilgisizde bi iliskiniz olmasi guzel, Ben çok boguluyorum beni olduruyor ve kiskanc kotu bir insana donusturuyor herkezi kiskaniyirum yukardaki kardesinizin iliskisini anlattigi iliskiyi bile kisjandim hic iyi degilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…