Ilgisiz erkek sevmeyen erkek midir ?

Selam KK'nin güzel bayanları sorun yine nişanlım :kızgın:biliyorum eski konumu bilenler linç edecek beni burda ayrıl dedik sana diye :110:ama ayrılamadım işte yine karşınızdayım lütfen kırmadan yorum yapın akıl verin bana evet ilgisizlikle cebellesiyorum artık beni cidden bunalttı gündüzleri hiç aramaz yazmaz isim var çok yoğunum diyor işimi bırakıp sana mi yazayım diyor başlarda ona hak veriyordum sonuçta çalışıyor diyerekten ama farkettim ki bana yoğunum dediği zamanlarda okey oynuyor acıyor film izliyor geçen biliyorum çok işin var ama seni çok özlüyorum gibisinden mesaj yazdım 5 saat cevap vermedi bana sonra messenger da baktım bi arkadaşı yazmış onu cevaplamış tabi ben çok kızdım bana isim var diyosun ona yazabiliyorsun dedim oda o isimle ilgili önemli birşeydi iki saniye yazip çıktım dedi hayır madem o telefonu eline alıyorsun banada iki saniyeni ayırıp bende özledim demek gerçekten zor biseymi konuşsak gece konuşuruz oda 20 dakka olur uykum geldi kapatalım der cidden kızıyorum kendisine ama yoruluyorum napabilirim diyor bana kızlar lütfen bir akıl fikir verin ona cepte olmadığımı nasıl hissettirebilirim bende ona karşı nasıl ilgisiz olabilirim şimdiden teşekkürler 🙁
Bu evlenince daha beter bir hal alıcak biliyorsunuz değil mi

Biliyorum napacagimi bilmiyorum
Bize bitir demesi kolay biliyorum insan sevince herşeyin Farkında oluyo ama gidemiyo işte çok iyi anlıyorum ama zorlayın kendinizi biraz böyle erkekler biz Kadınları haketmiyo şimdi daha kolay atlatırsınız İnanın evlenince çok daha zor 🙁

Anladığım kadarı ile sen ne derse tamam diyen bir yapıya sahipsin ve bunu kullanıyor. Seninle ve ailen ile birkez konusucam sonrasina karışmam diyeceksin. Düğüne kalmış surda 1.5 ay yüzünü goren sesini duyan cennet lik neyin tribindesin neyin egosu bu benden daha önemli nasıl bir iş 'mis bitmek bilmedi bir türlü. Ya beni gor beni duy artık yada bütün yollar senin güle güle diceksin. Donucen ailesine durum bundan bundan ibaret ben diyeceklerimi dedim birde sizin konuşun ama bilin ki degismezse kimse olacaklardan beni sorumlu tutmasin!!! Net ol biraz ya sesin çıksın arkadaşım her soyleneni kabul edersen ooohooo sen böyle yaşamaya devam edersin. Sırf seviyorsun diye uğraş diyorum ama benim fikrim değmez hiç uğraşmaya

Selam KK'nin güzel bayanları sorun yine nişanlım :kızgın:biliyorum eski konumu bilenler linç edecek beni burda ayrıl dedik sana diye :110:ama ayrılamadım işte yine karşınızdayım lütfen kırmadan yorum yapın akıl verin bana evet ilgisizlikle cebellesiyorum artık beni cidden bunalttı gündüzleri hiç aramaz yazmaz isim var çok yoğunum diyor işimi bırakıp sana mi yazayım diyor başlarda ona hak veriyordum sonuçta çalışıyor diyerekten ama farkettim ki bana yoğunum dediği zamanlarda okey oynuyor acıyor film izliyor geçen biliyorum çok işin var ama seni çok özlüyorum gibisinden mesaj yazdım 5 saat cevap vermedi bana sonra messenger da baktım bi arkadaşı yazmış onu cevaplamış tabi ben çok kızdım bana isim var diyosun ona yazabiliyorsun dedim oda o isimle ilgili önemli birşeydi iki saniye yazip çıktım dedi hayır madem o telefonu eline alıyorsun banada iki saniyeni ayırıp bende özledim demek gerçekten zor biseymi konuşsak gece konuşuruz oda 20 dakka olur uykum geldi kapatalım der cidden kızıyorum kendisine ama yoruluyorum napabilirim diyor bana kızlar lütfen bir akıl fikir verin ona cepte olmadığımı nasıl hissettirebilirim bende ona karşı nasıl ilgisiz olabilirim şimdiden teşekkürler 🙁

Daha nişanlıyken böyleyse , evliyken yüzünüze bakmaz kusura bakmayın.

Güzel kardeşim, neden bu andavallıyı kendine layık görüyorsun. Sen annenin babanın hepsini geçtim, seni yaradanın en sevgili kulusun, kendine bu tavrı layık görme, ben çok yoğunum bahanesine asla inanamam, insan wc de otururken 2 sn yazar
:KK48: dimi sonucta wc de bile oyun oynayanlar var..

Düğün 1.5 ay sonraya düşünüyorlar böyle az zaman kalmışken napabilirim ben:KK43:

Tahmin edeyim, bide evlendikten sonra kayinvalide ile altli üstlümü oturacaksiniz?

Su konuya bakarsak, ikinizde halen ergen kafalisiniz. Evlilige hazir degilsiniz. Sen fazla ilgi pesindesin, adam ise iliskiyi yürütmeyi bilmiyor. Beraber bir dügün bile yapamiyorsunuz, gününe karar veremiyorsunuz. Herseyi anne babanizdan bekliyorsunuz.

Bence evlenmeyin yani.

Tahmin edeyim, bide evlendikten sonra kayinvalide ile altli üstlümü oturacaksiniz?

Su konuya bakarsak, ikinizde halen ergen kafalisiniz. Evlilige hazir degilsiniz. Sen fazla ilgi pesindesin, adam ise iliskiyi yürütmeyi bilmiyor. Beraber bir dügün bile yapamiyorsunuz, gününe karar veremiyorsunuz. Herseyi anne babanizdan bekliyorsunuz.

Bence evlenmeyin yani.
Evet karşı karşıya oturacağız

İlgiden ilgiye değişebilir bu durum adamın mizacında olmayabilir sevse de ama sizin sevgiliniz sizi net sevmiyor.
Cepte hissedilmek istemiyorsanız 2 gram ilgi veren adama özledim, konuşalım diye peşinde dolanmayın. Bir gün kendinizi meşgul edin ve telefonu almayın elinize. Merak edip de soruyorsa da o kıymetli egosu onu sürekli ilgiye boğacak kişiyi aradığındandır sevdiğinden değil.
sevmiyorsa neden nişanlanmış ozaman konu sahibiyle, neden hala ayrılmıyor adam :110:

zamanım öyle kısıtlı ki şuan, ama iki kelam etmessem içim rahat etmeyecek. Öyle sıkıntılı bşr evlilik bekliyor ki sizi.....

Çook konuların olur burda....yol yakınken aklını başına al. Özgürlüğün elindeyken bataklık gibi bir evliliğe düşme..çırpınırsın ama kurtulman ya çok zor olur ya hiç olmayabilir de

''Bir abla nasihati''

Back
X