Ilgisiz eş :((

Bu arada üstte biri söylemiş ya , aynen öyle erkeklerin sevgi anlayışları baya bir farklı.
Arkadaşıma terapiye gelen bir çift vardı.
Kadın da ilgisizlikten şikayetçiydi.

Adama karını seviyor musun diye sorduklarında , "Her akşam eve geliyorum ya" demişti

Güzelim üzerine düşmeyin.. siz üzerine düştükçe bunalıp, sıkılır sizden. Her şeyine müdahale etmeyin.. yemek yesin, televizyona baksın, uyusun..
Niye konuşmuyorsun, hiç sohbet etmiyorsun, ilgilenmiyorsun, dediğiniz zaman dahada geri durur.. sizi dahada sıkıcı bulur..
Size evde sıkılıyorsunuz geldi zaman ilgi Sevgi istiyorsunuz. Iki çift güzel söz... hepsi minimuma düşer.. elbette sizi seviyordur..
Kendinizi oylayacak birşeyler bulun.. kaçan kovalanır.. eşiniz kaçıyor siz kovalıyorsunuz.. bırakın kendisi yaklaşsın size..

inan onu da denedim hiç konuşmadım o napiyorsa aynısını yaptım kahvemi aldım tv karşısına geçtim hiç farkına bile varmadi sırf bu sebepten boşanmak da istemem tabi ama canım çok yanıyor

Hepimiz filmlerdeki gibi olacağız sanıyoruz evlilikte. Öyle yemek yaparken kadın seksi bir şekilde dans etmiyor, adam da tutkuyla mutfak masasına yatırmıyor
Evden işe işten eve ise, kazandığını seninle harcıyorsa, kavga dövüş yoksa, seviyeler aşağı inmiyorsa, bir sofrada iki kelam muhabbet varsa, işte iyi evlilik bu benim gözümde. Bütün erkekler evde pijama terlik kumanda modundalar, öyle olmayanların gözü dışarda ya da eve gelmiyorlar zaten. Üçüncü bir opsiyon da yüzde 1 anca vardır, hani çok ağzının içine düşüp de çıkamayan koca tarzı. Ona da rastlamak çok zor

Bizim kadınlar olarak yaptığımız hata karşımızdakilerin de bizim gibi düşünüp aynı şeyleri hissettiğini sanmak.

Eşim işten turşu gibi gelirdi,ben tabii akşama kadar bebekle evdeyim.

O gelir gelmez beni neşelendirsin,yorgunluğumu bir iki sözle unuttursun hatta çıkalım gezelim isterdim.

Eşimin tek düşündüğü üstünü çıkarıp tv karşısına serilmek olurdu.

O dinlenmek ister ben dinlenmek isterim,beklentilerimize karşılık bulamayınca aramızdaki gerginlik bir türlü bitmedi.

Şimdi kızıma annem bakıyor ben çalışıyorum.Çok ağır,yoğun bir işim yok.

İnan annem ayyyynı benim eşime davrandığım gibi davranıyor.

Akşama kadar sıkıldığı için gelir gelmez beni çeneye boğuyor.Ne pişirmiş,Nasıl doğramış,doğrarkem sular kesilmiş,çocuk bugün 2 kere kaka yapmış,çamaşır katlamış,siyah makara bitmiş,alt komşular mutfağı yaptırıyormuş,karşı komşular tatile çıkmış......

Boğuluyorum..........!

Ne kadar hatalı davrandığımı anladım.

İşten çıkıyorum 1 saat trafik çekiyorum.Gürültülü bir işim var.Eve gelince 1 saat mal gibi yatmadan kendime gelemiyorum.Ama annem kafamı boşaltmama izin vermiyor.

Bazen bişeyleri bahane edip gidip sessizce arabada oturuyorum.

İnsan işten çok yorgun geliyordur,lütfen eşinizinbaşını şişirmeyin.Ona bir saat Zaman verin kendisine gelsin.

Her gün Can'ım cicim olmaz hafta sonları az ama kaliteli Zaman geçirin.Benden size tavsiye.

aynen canım harfi harfine katılıyorum sana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben reklam için geldim, günlerdir sitede reklam yapıyorum, bir daha yapmayacağım, reklam rekabet yönetmeliğine aykırı olarak haksız tesirle örtülü ticari reklam yaptığım için özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durumdayım sizle. Benim eşimde çok çalışıyor günde 2 saat anca birbirimizi görüyoruz bi bakıyorum neşeli bi süre sonra tvye bakıyo ama başka derin derin düşüncelerde gibi. Ben sürekli konusup sohbet etmeye çalışıyorum. Ama yok. İnsan karşısında biraz sevgiyle bakan adam bekliyo. Ben artık güzel sözü sarılıp öpmeyi geçtim. Sevgiyle bakan adam yok . Süslenip püsleniyorum dikkatini bile çekmiyo. Biyere gitsek zorla kavga dövüş istemeyerek. Fotograf ble çekilmiyo benle. Bende cirkinlestim tabi nedense. Yüzüm felan kötüleşti. Begenmiyor artık. o değilde düşünüyorum yapı meselesi desem bu adam bekarken böyle değildi başkasıyla sevgili olduğu hallerini de gördüm hiç böyle değildi.

Konu açılalı neredeyse 9 ay olmuş değişme var mı ?
Bende gün içinde çok yoruluyorum bence hafta içini çok takma eğer hafta sonu da aynıysa o zaman durumu değerlendir .

Çok yoruluyordur işinde . Enerjisi bitiyordur normal yani

emin ol hepimizin eşi öyle :)
yani hiç bişey dizilerde göründüğü gibi değil.
benim eşimde 8 de gelir yemek yer biraz birlikte uzanırız otururuz sonra bilgisayara oturur oyun oynar yatağa gelir uyur.
eskiden bende kıyametleri koparırdım işte sohbetimiz yok evde misin değil misin belli değil bir sürü şey.
ben eşimin bana aşık olduğundan çok eminim ve bu yüzden rahat bırakıyorum.
eğer sende sevgisinden aşkında şüphe etmiyorsan farklı konulardan dolayı sana böyle davranmadığını düşünüyorsan üsteleme derim
yani artık durum öyle bir hal alıyor ki adam bana gelio vakit geçirmeye allah aşkına git oyun falan oyna rahat bırak diyorum

Amaaan hepsi ilgisiz boşverin, kendinizle ilgilenin :) minimum beklenti minimum sinir :))

dizilerde oynayanlar dizidekı gibimi...turkan şoray gecende bır konusmasında su oynadıgım filmlerdekı gibi hiç mum ısııgnda yemek yemedım normal hayatımda demıştı

valla her kadının yapısı bir degil her erkegın yapısıda bir degil...kimi kadın işvelı cilvelı kımısı degil...aynı sey erkek ıcınde gecerli...siz kendinize ılgı alanı bulun...takmayın kafanıza...eşimin ılgisi hoşuma gider ama ılgisizligıde bende cok buyuk bir etkı yaratmaz...

dizilerde oynayanlar dizidekı gibimi...turkan şoray gecende bır konusmasında su oynadıgım filmlerdekı gibi hiç mum ısııgnda yemek yemedım normal hayatımda demıştı
tabi canım öyle zaten. bunlar hepsi özendirici hareketler :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…