Ilgisiz Koca ne Kadar makbul?

Evlenmeden önce Istanbul'da yasiyordum. Şimdi Kocaeli'deyim. Ilk seneler haftada 1 kere gider kalır dönerdim. Arabamız yoktu. Sabah 7 de evden çıksam yazahaneye gitmesi,servisi,otobüsü,minibusu derken 11 de annemlerde olabiliyordum ancak. Akşamına da dönmek istemiyordum bi kaç saat için. Ilk zamanlar eşimle beraber gidiyorduk. Dönüşte de annemlere gidelim diyodu. :KK48: Bi onlar bi biz derken bakiyodum evde durdugumuz sayılı. En son dedim herkes kendi annesine gitsin. Arada da beraber gidelim. Neyse ki yoluna girdi işler. Ben tek gittikçe eşimle iyi anlasmamiza rağmen eve döndüğümde kendimi daha mutlu hissettigimi farkettim. Bence eşleri her iki tarafın da mıç mıç sıkmamasi lazım. Veya ben mıç mıç ilişki sevmediğim için öyle hissediyorum. Şu an hamileyim pek iyi olmadigimdan annemde kalıyorum. Bazen günde 1 kere arar, bazen 3 kere. Yalnız bende arama huyu yok pek. O arar. Siz de aramayın bence. :KK55:

Merhaba Arkadaslar,
Ben 1.5 yillik evliyim, evdeyken esimle hicbir problemim yok ilgi durumu gayet normal ama ben ne zaman ailemin yanina gelsem evden uzaklassam. Ciddi anlamda bir ilgisizlik durumu olusuyor. Ben 3 gun mesaj atmasam atmaz o derecede. Ben atinca, geri donuyor oda 1-2 saat sonra atiyor bazenn hic cevaplamiyor yada ters cevap veriyor. Simdi diyeceksinizki adam mesajlasmayi sevmiyordur? -E o zaman bu telefonlarin arama ozelligide var. Diyeceksinizki telefon elinde yazmaya useniyordur? Telefon surekli elinde "Bizim Ciftlik sahil, topeleven, torwnship" vs. Baģimlisi oldugu oyunlar var oynadiğı. Ben ona mesaj attikcada. Bana resmen " surekli mesaj atip mesajlasmak istiyorsun ama ben oyundan surekli cikip sana cevap veremem. Bilerek mesaj atiyorsun, beni mesgul etmek icin cunku aklin hep bende napiyor acaba vs. Dedi resmen. Bu mesaj atmama durumu, aramama durumu beni çok boguyor daha 1.5 yillik evliyim acaba bi 10yil sonra nolurki bu durum?
tipik bana güvenmiyosun sendromu:KK14:

Annemde aynisini soyledi dun oglen 3den beridir hic yazmadim iyi geceler bile demedim. Bugun bana kendisi cok guzel ginaydin mesaji atmis :))

Her mesajına Gec cevap verın; Sorun yokmus gıbı davranın Surat asmayın ama bana ilgi göster diye gözüne sokmayın.. Hıc tesırı olmazsa bu durumunda baska seylerı sorgulamanın zamanı gelmıstır.

Aynen cnm ya nolucak bizim bu kocalarin durumu. Benimkide bilgisyardan kalkmaz resmen hastalik olmus. Hayir aldatmasindan yana suphem yok Allah korusunda tabki. Ama 5 yasinda cocuk gibi tam bir oyun bagimlisi ben uyarmasam ne yemek yemeye kalkar nede uyumaya. Hayat duruyor onuj icin o oyun oynamaya baslaynca.
Bizde onları öyle kabul edelim napalim canim huylu huyundan vazgeçmiyor,yarın oburgun çocuk olunca ancak o zaman görürüz degisiyorlarmi degismiyorlarmi :KK24:

Ben eşim yokken anneme gitmeyi seviyorum. Eşim de gidebilir yıllayacak değil ya. Bence eşlere iyi bile geliyor. Geçen eşimin arkadaşı beş günlüğüne başka ile işe gitti. Eşi de memleketine gitti ki uzak uçakla gitti ha diyince gidilen bir yer değil. Kadın eşinin döndüğü güne bilet almış. Arkadaşı da ben geliyorum diye dönüyo bi gün bile yalnız kalabileceğimi düşünmüyor vs demiş. Ki birbirlerini çok severler. Konuya gelirsek de siz de onu aramayın gezin dolaşın fotonuzu çekip whatsup a falan koyun kesin aramalar başlar

Ben eşim yokken anneme gitmeyi seviyorum. Eşim de gidebilir yıllayacak değil ya. Bence eşlere iyi bile geliyor. Geçen eşimin arkadaşı beş günlüğüne başka ile işe gitti. Eşi de memleketine gitti ki uzak uçakla gitti ha diyince gidilen bir yer değil. Kadın eşinin döndüğü güne bilet almış. Arkadaşı da ben geliyorum diye dönüyo bi gün bile yalnız kalabileceğimi düşünmüyor vs demiş. Ki birbirlerini çok severler. Konuya gelirsek de siz de onu aramayın gezin dolaşın fotonuzu çekip whatsup a falan koyun kesin aramalar başlar
Taktik iyi aslinda ben yazmaynca yazmaya basladiysa resimler cekip yukleyince kimblir nolur :))

In
Her mesajına Gec cevap verın; Sorun yokmus gıbı davranın Surat asmayın ama bana ilgi göster diye gözüne sokmayın.. Hıc tesırı olmazsa bu durumunda baska seylerı sorgulamanın zamanı gelmıstır.
inan ciddi anlamda tesiri oluyor ben gec yazdikca ve ustune dusmedikce bugunden beri hic susmadi :))) demekki cok ustune dusmemek lazimmis

In

inan ciddi anlamda tesiri oluyor ben gec yazdikca ve ustune dusmedikce bugunden beri hic susmadi :))) demekki cok ustune dusmemek lazimmis

sureklı beklentı ıcınde oldugunu gosterıp, bısey yapmasına fırsat vermezsen normal.. Demekki fazla bunaltmıssınız ..Sizde dikkat edin bence..

Back
X