İlgisiz koca

Boşansam yeni evlendi niye boşandı niye evlendi olacak.Özelde çalışsam kocasını çiğneyen kadın olacağım ne yapayım kız kardeşim sen söyle
Ne yap biliyor musun hayata bir kez geldiğinin farkına var sevgisiz büyüyecek bi çocuk dünyaya getirme

aha senin gibi ilgisiz, evi sevmeyen kocaya bir hevesle cocuk yapmaya çabalayanlarin cocuklari ne diyor;
Eşim herhün 7 de işten çıkıp 9 a kadar takılıyor üstelik şoför gün içinde hep dışarda , çay bahçesinde oturuyor , kızım 4 yaşında babam bizi niye parka çıkarmıyor diye ağlıyor , komşu arkadaşlarımın babası akşamları erken geliyor benim babam niye geç geliyor diyor , akşam yemeğini asla beraber yiyemiyoruz , söylediğimde ise azar işitiyorum o zaman götürüp onu anneme bırakayım eve gelirken getirim diyor ( dışarı çıkarma anlayışı bu ) cumartesi 2 de çıkıyor akşam 7/8 evde pazar kahvaltıdan sonra çıkıyor , biz beraber gidince de bize ödül lütfediyormuş gibi davranıyor , arabamız yok , biz kendimiz çıkıyoruz bişey demiyor kendi çıkarı olduğu için ama onunla normal aile gibi vakit geçirmek istiyoruz , çocuğumda haliyle babasıyla beraber de çıkalım istiyor , bir avm gidiyoruz çocuklar babaları ile anne babam niye yok diyor , dışarısı için yuvamı dağıtmak istemiyorum ama dolu doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum

Kızlar ilgisiz kocalarımızı nasıl adam ettiniz? Sorsanız ilgisizlik değil bu "bireysel alana saygı" fakat adama tüm gün dokunmasam tüm gün bana mısın demez.Bugun ona dedim ki bu eve sadece para getirmek zorunda değilsin.Maddi sorumluluklar kadar manevi sorumluluklar da var.Karnımı doyurmak zorunda olduğun kadar ruhumu da doyurmak zorundasın.Alllah askına siz ne yapıyorsunuz

İlgilisiyle evlendim, niye elin oğlunu adam etmekle uğraşayım ki, birini adam etmek istesem doğurur eğitir onu adam ederim.
Kimse sonradan ADAM olmaz, kocaman kocaman insanlar eğitilmez, değişmez bunları bi cebe atın önce, sonra da böyle bir insanla
bir ömür geçirmek isteyip istemediğinizi düşünün ona göre aksiyon alın işte, hamile kalmaya çalışmak dışında tabii.
Sonuçta siz seçerek evlenmişsiniz, doğuracağınız çocuğunuzun seçim şansı da yok, ona yazık olur.
Keşke kadınlar kendine eş seçerken doğacak çocuklarına da baba seçtiğini idrak edebilse her şey daha kolay ve güzel olacak.

Back
X