İlgisiz koca

Ona bağımlı olmamamdan da korkuyor bacım.Bekarken çalışırken bana hep evlenince çalışma en ufak kafan estiğinde ayrılırsın benden derdi.Dönüştürdüğü kadını beğenmiyor şimdi
Bu sabahki konunuzda 3 aylık evli olduğunuzu söylemişsiniz. 3 ay gibi kısa bir sürede ne kadar değişmiş olabilirsiniz ki ?

Eşinizle ilişkiniz bir düzene oturmadan hamile kalmaya çalışmanız doğru mu sizce ?

Hemşireymişsiniz. Mesleğinizi ve çalışmayı kendi isteğinizle mi bıraktınız; eşinizin zoruyla mı ?

Bu sabahki konunuzda 3 aylık evli olduğunuzu söylemişsiniz. 3 ay gibi kısa bir sürede ne kadar değişmiş olabilirsiniz ki ?

Eşinizle ilişkiniz bir düzene oturmadan hamile kalmaya çalışmanız doğru mu sizce ?

Hemşireymişsiniz. Mesleğinizi ve çalışmayı kendi isteğinizle mi bıraktınız; eşinizin zoruyla mı ?
Nişanlılık 1 yıl sürdü çalışıyordum son aylara kadar bir sey demiyordu.Çalışmıyorım özelde olunca aldığın paraya değmez it olursun diye küçümsüyor

Anne olma isteğim tüm bu olanları "yalnız" kalma korkusunu bile geçiyor çünkü:(
Çocuğu da kendimle birlikte telef edeyim, ilgisiz, sevgisiz, moktan bir babaya mahkum edeyim niye, çünkü anne olmak istiyorum. Dünyanın en bencil insanısınız.

Nişanlılık 1 yıl sürdü çalışıyordum son aylara kadar bir sey demiyordu.Çalışmıyorım özelde olunca aldığın paraya değmez it olursun diye küçümsüyor
Peki eşiniz her ay size küçümsediği maaşı verip, üstüne sigortanızı da ödüyor mu ?

Yalnız kalmamak için evladını da yalnizliğa mahkum edeceksin. Git bak şu konuya, o çocuklar sonra ne oluyor bı düşün. Eşimin dışarı takntısı

Sonu belli olan bı ilişkide çocuğu kurtarıcı olarak görmekten vazgeçin artık. O çocuklar boğuluyor farkında değil misiniz, bencillik yapmayın.
Saygisizin teki o adam, evliliğine de sana da saygısı yok. Zorla babalikla sereflendirecegim diye uğraşma, çocuğuna kendin bakacaksin onunla da ilgilenmeyeck.

Bahsettiğiniz kişi ilgisiz değil ki mö gillerden.
Kadını al, eve tık, sen kafana göre takıl.
Keşke baştan kabul etmeseydiniz ama olan olmuş.
Bebek yalnızlığınızı almaz, o da baba ilgisi olmadan büyüyecek belki de, günah ona da.
Sizin kendi hayatınız olmalı. Hobi, kurs vs vs

Yorumları da okudum fikrimi yazıyorum. İlgiyi geçtim saygı yok ki ilişkinizde.. Adam belli ki bencil,umursamaz,üstten bakan bi tip. Erkekmiş. Öyle işten gelip tv karşısına geçip eşten yemek aş temizlik beklemekle bi sevgi ilgi göstermeden kömüş gibi yatmakla adam olunmuyor maalesef. 3 aydan bahsetmişler gerçekten 3 aylık evlilikte böyle yalnız hissediyorsan durup bi düşünmüyor musun bu ne, bu nasıl evlilik diye? Ve bu kadar kısa sürede bu adamdan çocuk mu yapmaya çalışıyorsun. Üstelik sen bu kadar isterken anladığım kadarıyla psikolojik olarak da adamdan destek görmüyorsun bebek konusunda. Şaka mısın lütfen kendine gel. Önce şu bebek konusunu bi ertele, sonra da “özsaygı”nı lütfen edin. Belki sonra eşin de biraz adamlık öğrenmeye başlar….

Ben 30 o 40..yapamıyorum ya da yapmak için atanmayı bekliyorum.Belki de eşimi sandığım kadar sevmiyorum
Sizin atanmayı beklemeye ihtiyacınız yok ki. Hemşirelikte çok fazla sirkülasyon ve iş ilanı yok mu ? Evde durup, körelmenin ve eşinize maddi manevi bağımlı olmanın size ne faydası olacak?

Sizin atanmayı beklemeye ihtiyacınız yok ki. Hemşirelikte çok fazla sirkülasyon ve iş ilanı yok mu ? Evde durup, körelmenin ve eşinize maddi manevi bağımlı olmanın size ne faydası olacak?
Ben özelde 8 yıl çalıştım.İnanın ki alıştım özel sektöre şu an girsem hiç zorlanmam.Ama eşim o kadar küçümsüyor ki senin özelde aldığını devlette hizmetli almıyor diyor.

Hamile değilsiniz şuan sanırım. Ama ihtimaliniz var. O ihtimal gerçekleşmezse bir çılgınlık yapıp en azından korunmayı deneyin.

Sabah niye hamile kalamıyorum diye dertlenip akşama bu konuyu açmanız da enteresan. Sabaha bunları unutup hamilelik belirtileri peşine düşersiniz gibi duruyor.

Ben özelde 8 yıl çalıştım.İnanın ki alıştım özel sektöre şu an girsem hiç zorlanmam.Ama eşim o kadar küçümsüyor ki senin özelde aldığını devlette hizmetli almıyor diyor.
Kendisi çok mı iyi kazanıyor? Velev ki kazansa bile size saygısı olsa küçümseme aldığınız parayı.

Ona bağımlı olmamamdan da korkuyor bacım.Bekarken çalışırken bana hep evlenince çalışma en ufak kafan estiğinde ayrılırsın benden derdi.Dönüştürdüğü kadını beğenmiyor şimdi
Bunu diyen bir adamla evlenmissiniz. Ne bekliyordunuz. Nasil musade ettiniz. 3 aylık bir evlilikte cocuk istemenizin gercekten amacı ne. Hic mi beraber şunu yapalım, soyle keyifli zamanlar geçirelim diye amacınız yok. Evlendim tamam siradaki cocuk mantığı mi. Yoksa bu ilgisiz kocayı cocukla eve bağlarım çabası mi. Cidden anlayamıyorum. Daha bir düzen oturmamış oturacak mi belli değil. Yine de illa çocuk olmalı. Bu ilgisizliği dahil edilmeli.
Ne desek boş biliyorum. Ben bununla nasıl ömür gecirecegim niye gecirecegim demek yerine nasıl adam ederim derdindesiniz. Çünkü dünyadaki tek erkek tanesi kocanız.

Back
X