- 4 Nisan 2015
- 562
- 633
- 103
Valla yok benim tercihim gutmek değil hem ilgisizliğine katlanıp hem de annesigilin çenesini dinliyorum.İddaa oynamadığına emin değilim.Ve derdime de ortak olmuyoray benim ki düdüklü patladı elim kolum yandı yerinden kımıldamadı.ne oldu demedi buz koy geçer dedi.zamanla yonttum yontabildiğim kadar birbirimize uyum sağladık çok şükür.yani ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin benim tercihim gütmekti
İşin kötüsü su ben surat assam ilgilenmiyor oyun oynuyor sadece diye o daha cok kapris yapıyor banabütün oyun oynayabileceği mazemeleri imha et sesini çıkarmaya kalkarsa kapıyı göster git dïşarda oyna ve birdaha gözüme gözükme
benim evim benim kurallarım seninki daha iyi olmadığı sürece diyebilmelisin
at oyuncaklarinida akli basina gelsinİşin kötüsü su ben surat assam ilgilenmiyor oyun oynuyor sadece diye o daha cok kapris yapıyor bana
Bi insan bu kadar sorumsuz olamaz zaten.Sinavi var aralıkta çalışmıyor sınava filan.Surekli oyun oyun valla abartmiyorum işten yıllık izin aldı iki gunluk oyun oynadi durdu bayram geçti malum 9 gün pc başındaydıat oyuncaklarinida akli basina gelsin
ne demek evli sorumluluk sahibi birinin bu kadar sorumsuzca davranmasi bazen dominant karekter iyidir
ben olsam oyuncaklariyla kapiya koyardim
Konuştuk hem de defalarca.Yapma etme beni susturma bak susarsam biter dedim içimde bi şeyler kırılıyor dedim he tamam diyo sonra yok okuyorum ben universitedeyimGüzelce konus bence. Sonrada yoluna bak. Çalışıyomusun bilmiyorum. Kölemi tuttu seni o eve.
benim bildigim adam en azindan telefonunu bulup bir sover diYa iki kere bunun konusu açıldı bosanalim filan ben sensiz yapamam darmadağın olurum diyor.Ama yok yani gerçekten çok yoruldum.Varsa yoksa oyunu arkadaşlari.Normalde çok kiskaniyorum der abuk subuk şeylerden kıskanır.Bugun eski sevgilim mesaj attı seni çok seviyorum filan diye faceden sil engelle dedi geçti yine oyuna devam.Hani gitsin dövsun demiyorum tabi ama eski sevgili olacak şahıs taa eşime kadar mesaj attı beni sevdiğine dair hiç tepki yok
Sorununuz gercekten üzücü ama su mesajiniza cok takildim. eski sevgiliniz evli oldugunuzu bile bile size sizi sevdigini soyleyen mesaj atiyor ve esiniz de deyim yerindeyse bunu onemsemiyor mu?Ya iki kere bunun konusu açıldı bosanalim filan ben sensiz yapamam darmadağın olurum diyor.Ama yok yani gerçekten çok yoruldum.Varsa yoksa oyunu arkadaşlari.Normalde çok kiskaniyorum der abuk subuk şeylerden kıskanır.Bugun eski sevgilim mesaj attı seni çok seviyorum filan diye faceden sil engelle dedi geçti yine oyuna devam.Hani gitsin dövsun demiyorum tabi ama eski sevgili olacak şahıs taa eşime kadar mesaj attı beni sevdiğine dair hiç tepki yok
Bence son kez konuşun.. düzeliyorsan düzel bana yardımcı ol destek ol benimle vakit geçir böyle evlilik olmaz diyinDışarı çıkmak istemiyor kesinlikle.Filografi kursuna gidiyoruz beraber ama orda da bana ustunluk kurmaya çalışıyor gerçekten sabah akşam oyun oynuyor.ben okula da gidiyorum ailesi de ust katimizda onlarla da anlatamıyorum bunu da biliyor ama hiç ama hiç destek olmuyor.Bi kere regl sancisindan kıvranıyorum ağladım hüngür hüngür acimdan.Yine de oyunu bırakıp neyin var demedi
Ne oyunu oynuyor ya bu kadar bu adam? Siz evlenmeden once farkinda degil miydiniz oyun bagimlisi oldugundan? Sevgiliyken bile sorunlar cikariyor bu bagimlilik genelde.Bi insan bu kadar sorumsuz olamaz zaten.Sinavi var aralıkta çalışmıyor sınava filan.Surekli oyun oyun valla abartmiyorum işten yıllık izin aldı iki gunluk oyun oynadi durdu bayram geçti malum 9 gün pc başındaydı
Evet aynen öyle.Esime bile mesaj attı ama yorum yapmadıSorununuz gercekten üzücü ama su mesajiniza cok takildim. eski sevgiliniz evli oldugunuzu bile bile size sizi sevdigini soyleyen mesaj atiyor ve esiniz de deyim yerindeyse bunu onemsemiyor mu?
Sevgiliyken akşam pek mesaj atmazdi bana.Aksam zaten ben de ders çalışırdim öyle olunca pek umursamazdim.Bu boyutta olduğunu bilmiyodum.Bana 11 de yatiyorum derdi yorgunum filan benim de okulum erkendi olur yatalim derdim.Ama evlenince öğrendim ki bana uyuyorum dedikten sonra hep oyun oynamış yalan söylemiş bana daNe oyunu oynuyor ya bu kadar bu adam? Siz evlenmeden once farkinda degil miydiniz oyun bagimlisi oldugundan? Sevgiliyken bile sorunlar cikariyor bu bagimlilik genelde.
Evlenmeden önce akşamları benim ders çalışmam gerekiyodu.O da pek mesaj atmazdi ders çalış sen derdi.Ben de ne biliyim suphelenmezdimevlenmeden once de mı boyleydı merak ettm
Evlenmeden önce akşamları benim ders çalışmam gerekiyodu.O da pek mesaj atmazdi ders çalış sen derdi.Ben de ne biliyim suphelenmezdimevlenmeden once de mı boyleydı merak ettm
Gerçekten bu evlilik benim için yorucu olmaya başladı zaten bi üst katimizda durmadan arayan kahvaltiya aksam yemeğine herseyine çağıran bi kv ve kp var.Bi de ustune sabah akşam oyun oynayan koca tuz biber oluyor yaniBence son kez konuşun.. düzeliyorsan düzel bana yardımcı ol destek ol benimle vakit geçir böyle evlilik olmaz diyin
Gerekirse aile danışmanına gidin yardım alın..
Olmuyorsa boşanın çekilecek yeri Yok
Bir erkek eşiyle vakit geçirmiyorsa ev işlerinde yardımcı olmuyorsa hastalıkta bakmıyorsa ondan koca olmaz
Şakın çocuk yapmayın bu adam size ne hamilelikte ne de Doğumdan sonra Bebek bakmaya yardım eder..
sizinle ve bebeğinizle ilgilenmez sizi gezdirmez psikolojiniz daha da bozulur...
Bütün gün bilgisayar başında ne zevk alıyorsa?
İnsan karısıyla gezip tozmak istemez mi ya.
Hiç çekmeyin hayat kısa zaten kendinizi mutsuz eden bir evlilikte gençliğinizi çürütmeyin
Eğer boşanırsanız rabbim iyi birini çıkarırsa karşınıza evliliğin güzelliklerini görüp tadını çıkarırsınız..özendiğiniz gibi kocanızla güzel vakitler geçirirsiniz..
Dünya da tek erkek o değil sonuçta sizi daha mutlu edecek insanlar var
Ay birde kayınvalide kayınpeder çekiyosunGerçekten bu evlilik benim için yorucu olmaya başladı zaten bi üst katimizda durmadan arayan kahvaltiya aksam yemeğine herseyine çağıran bi kv ve kp var.Bi de ustune sabah akşam oyun oynayan koca tuz biber oluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?