Kv kp zaten bambaşka bi boyut sabah 4-5 kere aradı kahvaltiya gelin diye.Esim de power hazırladı yedik demiyor yani.Gelmiycez dedi durdu.Power hazırladı yedik biz diye sert bir dille konuşursa bi daha aramazlardi diye düşünüyorumAy birde kayınvalide kayınpeder çekiyosun
Okurken ben bunaldım
Kaç kurtar kendini
Çok sabırlıymışsın ben olsam kriz geçirirdim herhalde
Eşiniz ne size yardımcı oluyor ne gezdiriyor ne vakit geçirip iki sohbet etmiyor bütün gün bilgisayar başında ergenler gibiKv kp zaten bambaşka bi boyut sabah 4-5 kere aradı kahvaltiya gelin diye.Esim de power hazırladı yedik demiyor yani.Gelmiycez dedi durdu.Power hazırladı yedik biz diye sert bir dille konuşursa bi daha aramazlardi diye düşünüyorum
Gerçekten anlamıyorum o kadar yoruldum ki artık hatta bazen şakayla karışık diyorum ki sen benimle değil oyun arkadaşlarınla evlisin gülüyor yok artık diyor geciyorEşiniz ne size yardımcı oluyor ne gezdiriyor ne vakit geçirip iki sohbet etmiyor bütün gün bilgisayar başında ergenler gibi
Üstelik büyüyememiş anne babasının alt katında oturtuyor karısını ve net tavrını koyamıyor
Bilemedim normalde boşan demem boşanmak kolay değil
Ama bu şartlarda evliliğe devam etmek mantıksız arkadaşım
Boşanma sebebinin illa ki aldatma,şiddet,içki,kumar olması gerekmiyor
Evliliğiniz beklentinizi karşılamıyorsa sizi üzüp yıpratıyorsa vaktinizi harcamayın
Yormayın kendiniziGerçekten anlamıyorum o kadar yoruldum ki artık hatta bazen şakayla karışık diyorum ki sen benimle değil oyun arkadaşlarınla evlisin gülüyor yok artık diyor geciyor
Bunu bi kere yaptım geçen de kaybediyorsun beni bu son şansın diye.Ama yok.Aksam yatana kadar oyun oynadı bi bucuga kadar.Odaya gittik bu sefer de telefonla uğraşti Sabah Uyandık günaydın bile demeden telefonun içine düştü resmenYormayın kendinizi
Boşanmayı düşünmüyorsanız ciddi ciddi konuşun gözünü Korkutun bu son şansın diyin
Aile danışmanına gitmenizi öneriyorum
Hiç biri işe yaramazsa en son tekmeyi basarsınız
Her hafta başka bi oyun oynuyor para da yatırıyor oyuna.Bi de arkadaşına mesajı yakaladım sen al oyunu benim hatun kızıyor demiş.Dusunun bi whatsapp grubunda arkadaşlarina beni şikayet etmiş resmen bi de benimle dalga geçmesine izin vermiş herkesinNe oyunu bu bu kadar ?
Her hafta başka bi oyun oynuyor para da yatırıyor oyuna.Bi de arkadaşına mesajı yakaladım sen al oyunu benim hatun kızıyor demiş.Dusunun bi whatsapp grubunda arkadaşlarina beni şikayet etmiş resmen bi de benimle dalga geçmesine izin vermiş herkesin
Ama benim arkamdan iş çeviriyor.Bana ne bi yardımı var ne de ilgisi.Onu da geçtim bana söz vermesine rağmen oyun almiycam para vermiycem diye ısrarla vermeye devam ediyor bi de yalan söylüyor vermedim diye.Bunlar bana gore büyük sorunlar.Oyundan başka bisey umrunda değil evliliğin sorumluluğunu alamadı herşeyi benden bekliyor.Defalarca konuştum oyunu azalticam diyip azaltmiyor.Gunde 7 saati buluyor oyun bazen 7 saati de geçiyor.Benim tek başıma çıkmama izin vermiyor ama benimle dışarı da çıkmiyor.Cok zor yani gerçekten bi oyun diyip geçmemek lazım.Bu şikayet değil.
Bence siz fazla alingan bir insansiniz.
Parmaginiz kesildiğinde de aynı alinganligi yapmışsınız.
Geçmiş olsun Mr sonucunuz ne oldu bilmiyorum umarım kötü bir şey çıkmaz. Bu konuda esinizden biraz ilgi ve destek beklemeniz gayet normal. Bekledjginizi alamayınca kirilmanizda doğal.
Oyuna fazla vakit ayirmasi yanlış.
Onun dışında bir şey bence yok. .
Doktora gitmeyi ailesi dahil hepimiz önerdik kabul etmedi.Simdi ailesi daha çok kışkırtıyor İki dk benimle otursa hadi sen oyun oyna diyolarbence bu adamın oyun ve anladığım kadarıyla şu an için zararsız görünen ufak çapta bir kumar bağımlılığı var. sorun aslında bağımlılık sorunu.
bunu basit önerilerle bizler halledemeyiz. kesinlikle tedavi olması gerek. beynini başka şeye yönlendiremiyor.
Daha ne bekliyorsunuz boşanmak için ?Doktora gitmeyi ailesi dahil hepimiz önerdik kabul etmedi.Simdi ailesi daha çok kışkırtıyor İki dk benimle otursa hadi sen oyun oyna diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?