• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz konuşmayan koca

dilek4488

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
439
108
123
O kadar bunaldım daraldım ki anlatamam 3senelik evliyim bi hafta sonu ne gezdim ne eglendim evde tikili kalip milletin gezme tozmasini facelerden goruyorum bi hafta sonu da eşim demiyorki gel cikalim gezelim o u gectm bi markete dahi gidelim demek yok hafta içi desen eve gelir bi hal hatır sormaz ben konusurum hoşgeldin vs derim bi kez bile sormadi sen naptn nasıl geçti günün diye çok skldm bu ilgisiz alaksz halinden annem de kaldm 4ay bi kez ne zaman geliceksin bile demedi beni hic önemsemiyor umrunda bile değilim sanki..

evlenmeden önce de böyle miydi eşiniz?
Biz görücü usulü evlendik çok gorusmedik zaten uzaktaydi is nedeniyle bana işiyle ilgili başka bi konu hakkında konusmazdi ben atiyorm kendi akrabam hakkında muhabbet olsun diye konuşursun bize ne vs geçirirdi hep y

Biz görücü usulü evlendik çok gorusmedik zaten uzaktaydi is nedeniyle bana işiyle ilgili başka bi konu hakkında konusmazdi ben atiyorm kendi akrabam hakkında muhabbet olsun diye konuşursun bize ne vs geçirirdi hep y
evlilik danışmanlarından destek alsanız gerçi adamın yapısı böyle olabilir ama belki verecekleri öneriler işe yarar zor bir durum 3 yıl iyi dayanmışsınız..

B
4 ay kaldiniz annenizde ve size gel demedi oylemi?
Siz severekmi evlendiniz?daha 3 senelik evlilikte bu ne bikkinliktir yahu:110:
Ben bi kez bile gel demedim dedim dedim diyor ama demedi görücü usulü oldu bi kez bile kendi ailesi ne laf ettrmez hic bi şey konusmayiz yer içer elinde telefon oturur

Gorucu usulu ve cokta iletisim kurmadan evlenmişsiniz yani evlenmek icin evlenmişsiniz. Boyle bir evlilikten fazla sey bekliyorsunuz siz.
Evlenmek için evlwnmedim kendi iki sene haber yolladi durdu sürekli nisanliyken geldiğinde boyle değildi zaten o süreçte ev esyasi vs konuşuyorduk kafada düğün telasi vs vardi blmiyorm ne degisti

B

Ben bi kez bile gel demedim dedim dedim diyor ama demedi görücü usulü oldu bi kez bile kendi ailesi ne laf ettrmez hic bi şey konusmayiz yer içer elinde telefon oturur
Peki ne yapmayi dusunuyorsun?
Bu sekilde nereye kadar dayanacaksin kuzum,al karsina bi konus dok icindekileri...oyle hemen bosanacam falanda deme lacka olmasin iyice iliskiniz,hos ortada iliski namina bisey de yok ama yinede denemis olursun en azindan,ardinda keskeler birakmamak icin...cok uzuldum gercekten,iste bak tanimadan etmeden,sevmeden evlenmenin boyle taraflarida var ne yazikki...

İlk sorum şu 4 ay gittiniz de kocanız cinsel olarak istek duyar diye hiç mi düşünmediniz. Yada duymuyor mu. Nasıl oluyor Yani bu. Valla ben hamileyim şohusalık 40 gün nasıl geçer ki diye alternatifler düşünüyoruz. Yani hiç mi istek Yok ikinizde de 4 ay. Şaşıyorum gerçekten
İkincisi eşin teklif etmiyor sen teklif etmeyi denedin mi. Mesela surata gidelim buraya gidelim plan yapsan. Bazıları emri vakiden anlar çünkü.
Birde eğer o Şen'inle konuşmuyorsa sen onunla konuşmaya çabalasan

Peki ne yapmayi dusunuyorsun?
Bu sekilde nereye kadar dayanacaksin kuzum,al karsina bi konus dok icindekileri...oyle hemen bosanacam falanda deme lacka olmasin iyice iliskiniz,hos ortada iliski namina bisey de yok ama yinede denemis olursun en azindan,ardinda keskeler birakmamak icin...cok uzuldum gercekten,iste bak tanimadan etmeden,sevmeden evlenmenin boyle taraflarida var ne yazikki...
Aldm karsima kaç kez konuştum neler söyledim aczini acip birşey demiyo bile bahanesi gitcek yer yok vs ya insan bi disarida yiyelim der ben bunaliyirm çocukla evde soylede demedim giyindm oglumla kendim cktm beklentim olmasın diye ama disarida bakiyorm.hafta sonu millet eşiyle geziyi ben tek bunlarda söyledim umrunda olsa ben demeden yapar zaten

Evlenmek için evlwnmedim kendi iki sene haber yolladi durdu sürekli nisanliyken geldiğinde boyle değildi zaten o süreçte ev esyasi vs konuşuyorduk kafada düğün telasi vs vardi blmiyorm ne degisti

Haber yollayip durdu demek... bu kadar haber yolladiysa buyuk aşktır. Hey Allahm ya. Aşk, sevgi haber yollamakla olmuyor canım. Evlenmek için evlenmis olma durumunuda degistirmiyor. Ben boyle dedigimde hayır ben severek evlendim diyemiyorsun mesela haber yolladi diyorsun. Evliligin cok bos beleş gorunuyor buradan. Dugun zamani o kadarinida konuşun bir zahmet o iletişim degil. Adamda seni sevmiyor zaten, sevse 4 ay boyunca arar, sorar, özlerdi.

İlk sorum şu 4 ay gittiniz de kocanız cinsel olarak istek duyar diye hiç mi düşünmediniz. Yada duymuyor mu. Nasıl oluyor Yani bu. Valla ben hamileyim şohusalık 40 gün nasıl geçer ki diye alternatifler düşünüyoruz. Yani hiç mi istek Yok ikinizde de 4 ay. Şaşıyorum gerçekten
İkincisi eşin teklif etmiyor sen teklif etmeyi denedin mi. Mesela surata gidelim buraya gidelim plan yapsan. Bazıları emri vakiden anlar çünkü.
Birde eğer o Şen'inle konuşmuyorsa sen onunla konuşmaya çabalasan
Zaten herşeye ben cabaliyirm e herşeyi ben soyliyim ben yapaym nereye kadar ben mi yoneticem onu sürekli zaten bu tavrlari beni ondan itiyo sürekli

Back
X