1 yıldır konu açmadim. Cok sey yasadim yazmak istedim fakat yazmaya hic firsatim olmadi. Ozet gecerek anlatmak istiyorum. Esimle kacarak evlendik. Ailem sildi beni. Cok sukur 1 yil olmadan baristik. Suan 15 aylik olan bi oglumuz var. Esim sinir hastasi. Ters bisey duysa ortalığı birbirine katar. Bana da siddet uyguluyordu. Cok sukur vurmasi kirmasi kalmadi kendini torpuledi o konuda. Ocak ayinda esimin ailesiyle problemlerim oldu (bir yasiyoruz bu arada) evi terkettim. Babaanneme gittim. Yengem amcam abim annem herkes arkamda durdu ama evliliğimi bitirmemem gerektiğini oglum icin katlanmam gerektigini soylediler. Esimle kaynanamla konustum. Duymadigim seyleri duydum kaynanamdan. Oglunun psikolojisini bozmusum kendinde degilmis mutsuzmus. Aileme neler neler dediler. Ben planli bi sekilde hamile kalmadim. Ogrendigimde universiteye gitmeye hazirlaniyordum. Hamilelik olunca aldirmak dusurmek istedim. Dusurmek icin cabaladim. Aptalca seyler yaptim sonra sakince dusununce kabullendim hamileligimi okulumu erteledim. Kadin senin hakkindan daha fazla hakkim var bu cocukta sen istemedin dusurmeye calistin falan konustu. Ya gercekten samimi soyluyorum hic boyle biri degildir. Ilk kez boyle gordum onu. Cok severdim. Kocamdan cok deger verirdim. Neyse baya tartistik. Bir kac gun gitmedim evlerine. Esim geldi konustuk ayri eve cikalim 2 3 gun daha dur dedi. Bende actim agzimi. Icimde ne varsa doktum. En son yaza dogru ayri eve cikicaz diye anlastik. Dondum eve. Bir hafta çıkmadım odamdan yemek yemedim kreker falan yedim. Kimseyle konusmadim. Oyle boyle duzeldi bi sekilde evdekilerle aram. Sorun su; esim hala ilgisiz bana karsi. Gecen yil 14 şubatta dovmustu beni eski konulara bakabilirsiniz. Bu yilda hic bisey bile demedi. Eve geldi yatti uyudu. Hediye beklemedim. Neyse sonradan aldi gonlumu. Ama hala ilgisiz.
Neyse asil konumuz
Yaza kadar ayri ev dedik. Ama hic bi caba yok. Esya bakalim fiyat arastiralim odemeyi nasil yapmaliyiz konusalim diyorum hic yanasmiyo. Sonra diyo. Kaynanam en azindan camasir bulasik makinasi buz dolabi bisey alin simdiden odeyin bi anda yuklenmesin diyo. Ama adamda yok hic bisey. Gecen gun zor bela ikna ettim alisveris merkezine gittik beyaz esyalara bakiyorum bu boyleymis falan diyorum hadi gidelim cocuk durmuyo bilmem ne. Hep boyleydi. Bi yere gitsek birlikte hem kendine hem yanindakine eziyete donusturuyo o ani. Cocuk duruyodu normaldi. Sinirlendim donduk eve. Su ev konusuna cok takintiliyim. Ayri evimiz olsa duzelicez biliyorum esimle. Ailesinden cok etkileniyor. Ne yapmalıyım nasil biseyler icin teşvik etmeliyim esimi?
Fikirlerinizi bekliyorum uzun oldu kusura bakmayin.