• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz konuşmayan koca

Ben kendinde problem olduğunu düşünüp psikologa gittim artık o kadar sinirliyimki bana sürekli sinirli oldugumu bahane etti gittim Dr ilaç verdi ama yine ayni sonuç umursamiyom diyorm ama inanin olmuyor

Olucak gibi değil ki yanlış anlamayın ama sizinde psikolojinizi bozar zamanla
Oturup konuştuğunuzda ne diyor peki bahanesi yada açıklaması varmı

Biraz sert olacak belki ama söylemem lazım. Eşiniz sizi sevmiyor malesef. Muhtemelen siz de sevmiyorsunuz. Gerçekten burdan bakınca evlenmek için evlenmiş gibi duruyorsunuz ikiniz de. Arada sevginin olmadığı bir evlilikten de fazla şeyler bekliyorsunuz. Eşinizin yapısı da pek ilgi göstermeye müsait görünmüyor. İkinize de yazık olmuş.

Zaten herşeye ben cabaliyirm e herşeyi ben soyliyim ben yapaym nereye kadar ben mi yoneticem onu sürekli zaten bu tavrlari beni ondan itiyo sürekli
Bi düzen oturana kadar söyle ne olacak ki. Sonuçta söylemediğin zaman üzülen sensin adam değil ki. Bende eşime bazı seyleri kırk kere söylüyorum.herkesin karakteri aynı değil ki. Bazı evlilikte ortamı ayarlayan plan yapan kadın olur

Haber yollayip durdu demek... bu kadar haber yolladiysa buyuk aşktır. Hey Allahm ya. Aşk, sevgi haber yollamakla olmuyor canım. Evlenmek için evlenmis olma durumunuda degistirmiyor. Ben boyle dedigimde hayır ben severek evlendim diyemiyorsun mesela haber yolladi diyorsun. Evliligin cok bos beleş gorunuyor buradan. Dugun zamani o kadarinida konuşun bir zahmet o iletişim degil. Adamda seni sevmiyor zaten, sevse 4 ay boyunca arar, sorar, özlerdi.
Bende Sevmiştim ama şuan keşke diyirm

Ama bana kalırsa sorun çok farklı yerlerde. Sana önemsiz gibi gelebilir ama 4 ay evinden ayrı kalıp sende de kocanda da hiç bi cinsel istek olmadıysa burda bi sıkıntı var. Bence bu konuyu atlama

Sürekli bagirip kavga ediyorsaniz hic bulasmayayim deyip susuyordur.konustugunda hic azarlamayin elestirmeyin belki değişir.hafta sonunu siz planlayin.bi aksam disarida yemek yiyip kahve icip dönersiniz eve. Yada hafta sonu avm gezersiniz hem esinize hem size yada cocuga giyecek bakarsiniz.yavas yavas alistirin.6yillik evliyim hala ben plan yspmasam evde oturuyoruz.cok agladim üzüldüm kavgalar ettim ne çare adamim odun çıktı.ben yonlendiriyorum artik

Merhaba malesef herşeyi kadın planliyacak kadın düşünecek kadın yönlendirecek. Bu kadınların işi zor......

Hiç kaçan kovalanır'ı oynamayı düşündünüz mü? mesela evde çocuğunuzla cıvıl cıvıl neşeli olsanız müzik açıp dans etseniz gülseniz şarkı mırıldansanız ve bunları kendi kendinize yapsanız ve ona asla pas vermeseniz...küsmek değil ama umursamamak yani. adamın dikkatini çekmez mi böylesi bir kadın, taş olsa çatlar yahu.

Hiç kaçan kovalanır'ı oynamayı düşündünüz mü? mesela evde çocuğunuzla cıvıl cıvıl neşeli olsanız müzik açıp dans etseniz gülseniz şarkı mırıldansanız ve bunları kendi kendinize yapsanız ve ona asla pas vermeseniz...küsmek değil ama umursamamak yani. adamın dikkatini çekmez mi böylesi bir kadın, taş olsa çatlar yahu.
Hahayt ayni ben:KK48:benimki surat astiginda ben oyle yapiyorum adam daha da cileden cikiyor:KK70:sonra bi bakmisiz oda bize uymus :KK30:gercekten asik surata (tabi onur kirici bir durum yoksa )asik suratla karsilik verildigi zaman icinden cikilmaz bir hal alir ve uzar gider,araya sogukluk girer...

Hahayt ayni ben:KK48:benimki surat astiginda ben oyle yapiyorum adam daha da cileden cikiyor:KK70:sonra bi bakmisiz oda bize uymus :KK30:gercekten asik surata (tabi onur kirici bir durum yoksa )asik suratla karsilik verildigi zaman icinden cikilmaz bir hal alir ve uzar gider,araya sogukluk girer...
Hhahahha sen de iyi eğleniyosun be nanelimonum, allah neşeni daim etsin. :KK6: ben erkek olsam aynı böyle kadın severim güler yüzlü olicik eninde sonunda gider eteğine yapışırdım :KK4:

görücü evliliği bile bile lades:olamaz:

Demeyin öyle bence genellememek lazım :kahve:
Esimle (aileler biz doğmadan beri samimi) biz tanışmıyoduk babası ben küçükken büyüde seni ogluma alıcam dermiş ve ilk fırsatta defalarca kez istedi kısmet oldu nişanlandık. Hiç tanışmıyoduk ama nişanlılığmız sevgili boyutunda geçti sadece 6 ay sürdüğü halde.
Çok şükür bu durumun hiç bi sıkıntısını çekmedik. Severek evlenipte zerre kadar tanımıyomuşum meğer diyende çok. Kısmet bu işler gerçekten hiç belli olmuyor hiç :KK31:

Demeyin öyle bence genellememek lazım :kahve:
Esimle (aileler biz doğmadan beri samimi) biz tanışmıyoduk babası ben küçükken büyüde seni ogluma alıcam dermiş ve ilk fırsatta defalarca kez istedi kısmet oldu nişanlandık. Hiç tanışmıyoduk ama nişanlılığmız sevgili boyutunda geçti sadece 6 ay sürdüğü halde.
Çok şükür bu durumun hiç bi sıkıntısını çekmedik. Severek evlenipte zerre kadar tanımıyomuşum meğer diyende çok. Kısmet bu işler gerçekten hiç belli olmuyor hiç :KK31:

evet ama oranı az sizin gibi olanların. şans olmuş sizinki bence. tanıyarak evlenenler bile tanımadıkları huylar görürken tanımadan evlenmek kumar gibi geliyor bana.

evet ama oranı az sizin gibi olanların. şans olmuş sizinki bence. tanıyarak evlenenler bile tanımadıkları huylar görürken tanımadan evlenmek kumar gibi geliyor bana.

Kumar demek doğru olmaz ki cnim yıllarca sevgili olup evlenip bin pişman olan çok burdada görüyoruz.. Aslında evliliğin kendisi başlı başına şans desek daha doğru :stop:
Tabi bende yeterince tanımadan bişeyler paylaşmadan evlenmeyi doğru bulmuyorum en azından nişanlılık faslını gerektiği şekilde yaşamak lazım

Adam gelmiyorsa sen tek başına çık evi mi bekleyip duracaksın böyle yok ona da izin vermiyor diyorsan eşinde sorun var demektir
Konuşmaması için çözüm bulamadım :)

4 ay nasıl özlemez aramaz şaşirdim acıkcası. ozaman cinsel hayatınızda kötü. acıkcası cekılmez bir evlilik. ev arkdaşı gibi birşey boşanın düzelmıyorsa

O kadar bunaldım daraldım ki anlatamam 3senelik evliyim bi hafta sonu ne gezdim ne eglendim evde tikili kalip milletin gezme tozmasini facelerden goruyorum bi hafta sonu da eşim demiyorki gel cikalim gezelim o u gectm bi markete dahi gidelim demek yok hafta içi desen eve gelir bi hal hatır sormaz ben konusurum hoşgeldin vs derim bi kez bile sormadi sen naptn nasıl geçti günün diye çok skldm bu ilgisiz alaksz halinden annem de kaldm 4ay bi kez ne zaman geliceksin bile demedi beni hic önemsemiyor umrunda bile değilim sanki..
Ayni benim kocam. Ne yaparsam yapaim bir duzelme yok. Pazar gunleri kahvaltiyi yapip disari cikar biz evde bekleyelim. Bahanesi de ayni 'gezecek yer yok' bu kadar millet buluyoda biz bulamiyoruz gezecek yer. Kavgada etsem birakip gitsemde 2 gun duEliyo 3.gun yine ayni. Naparsan yap degismez. En iyisi sen al cocugunu gez ben oyle yapiyorum artik

Back
X