• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz konuşmayan koca

Ayni benim kocam. Ne yaparsam yapaim bir duzelme yok. Pazar gunleri kahvaltiyi yapip disari cikar biz evde bekleyelim. Bahanesi de ayni 'gezecek yer yok' bu kadar millet buluyoda biz bulamiyoruz gezecek yer. Kavgada etsem birakip gitsemde 2 gun duEliyo 3.gun yine ayni. Naparsan yap degismez. En iyisi sen al cocugunu gez ben oyle yapiyorum artik

tamamda buda evlılık değilki. insan bir cokık cıcugunu alıp gezmedıkten sonra. bak şu an eşim ıkı cocukla dişarda ben evdeyim. cocuk içinde iyi degilki. anne baba ortak birşeyler yapmalı.

tamamda buda evlılık değilki. insan bir cokık cıcugunu alıp gezmedıkten sonra. bak şu an eşim ıkı cocukla dişarda ben evdeyim. cocuk içinde iyi degilki. anne baba ortak birşeyler yapmalı.
Bunu bende biliyoeum ama anlatamadikdan sonra. Bosanmak aklimda ama 7 aylik hamileyim. Dogumu bekliyorum yinede duzelmezse bitircem artik 4 yildir yetti.

Hhahahha sen de iyi eğleniyosun be nanelimonum, allah neşeni daim etsin. :KK6: ben erkek olsam aynı böyle kadın severim güler yüzlü olicik eninde sonunda gider eteğine yapışırdım :KK4:
Eee oyle ama kuzum degermi su 3 gunluk dunyada amaaannn:21:
Benimkide inat ama,baslarda baya bi diretiyor ama sonra bakiyorum alttan alttan caktirmadan guluyor:KK48:haa diyorum operasyon tamamdir:KK53:degmiyor tatlim inanki kendimizi yiprattigimizla kaliyoruz o yuzden bosverrr:KK54:

keşke cocugu yapmasaydınız madem güya boşancaksınız. cekersiniz artık ömrunun sonuna kadar bunu.
Ilki isteyeerek oldu ikincisi korundugum halde oldu. Omrumun sonuna ladar cekerim diye birseyde yok cok sukur calismasamda gelirim var arkamda dag gibi babam var. Su dakika gitsem neden geldin demez. Ama hemen bitirmek yerine elimden geleni yapip bitirmek istiyorum. Keskeler kalmasn icimde

Ilki isteyeerek oldu ikincisi korundugum halde oldu. Omrumun sonuna ladar cekerim diye birseyde yok cok sukur calismasamda gelirim var arkamda dag gibi babam var. Su dakika gitsem neden geldin demez. Ama hemen bitirmek yerine elimden geleni yapip bitirmek istiyorum. Keskeler kalmasn icimde
yani cinsel anlamda ilgisiz degıl. sadece gezme tozma

Aldm karsima kaç kez konuştum neler söyledim aczini acip birşey demiyo bile bahanesi gitcek yer yok vs ya insan bi disarida yiyelim der ben bunaliyirm çocukla evde soylede demedim giyindm oglumla kendim cktm beklentim olmasın diye ama disarida bakiyorm.hafta sonu millet eşiyle geziyi ben tek bunlarda söyledim umrunda olsa ben demeden yapar zaten
Benim eşimde ilgisiz ama ben tepeşinden inmem oda konuşmaz ilgilenmez ama ben konuşurum oynarım saçmalarım bi sürü o gitmezse bi yere ben plan yapar götürürüm yaparım işte bi sürü şey. Bide sen telefonuna bak bence ne var ne yok

O kadar bunaldım daraldım ki anlatamam 3senelik evliyim bi hafta sonu ne gezdim ne eglendim evde tikili kalip milletin gezme tozmasini facelerden goruyorum bi hafta sonu da eşim demiyorki gel cikalim gezelim o u gectm bi markete dahi gidelim demek yok hafta içi desen eve gelir bi hal hatır sormaz ben konusurum hoşgeldin vs derim bi kez bile sormadi sen naptn nasıl geçti günün diye çok skldm bu ilgisiz alaksz halinden annem de kaldm 4ay bi kez ne zaman geliceksin bile demedi beni hic önemsemiyor umrunda bile değilim sanki..
Cnm benim esimde oyledi onceleri kendi kendime bi kosede oturur ona bakardim konusursa konus konusmasa konusmazdim bazen bu duruma sinirlenir kavga ederdim yorgunum derdi iste o kadar insanla ugrastiktan sonra halim kalmiyo konusmaya gulmeye derdi. Sonra ben bu duruma alistim.bi gun teyzemlere gidicektim onlarda sehir disindalar,gidisimin 2 gunu bu adam beni bi ariyo yoklugun zormus falan fistan evde konusmayan adam telde satlerce konusmaya basladii. Eve geldigimde her tarafta guzel notlar falan adam o gunlerden sonra degisti. Sanada yap diycem ama sen 4 ay kalmissinn... bi sorunu olabilirmi ki? acaba bu arada uzun oldu ozurrr...

Hiç bir şey paylaşılmıyorsa evlilik neden sürdürülür?

4 ay kaldıktan sonra niye döndünüz?

Bu adamın yapısı bu sorun sen de değil kendini suçlama asla.Kiminle evlenirse evlensin böyle bu adam değişmez.
Bu tür adamların kendilerini bi mağaraya kapatıp ölmeyi beklemeleri gerek diye düşünüyorum baba ve koca olmaya hakları yok.
Konu sahibi boşanamam maddi özgürlüğüm yok diyorsan mutlu olmaya çalış her hafta şart koş mutlaka bi yere gidilecek diye mesela.
Akşamları da al telefonu elinden kucağına çocuğu da ver biraz babalık yapsın.
Ama yok çekemiyorum boşanırım diyorsan da bi ailenle konuş iş falan ara derim ben sana kendini garantiye almadan boşanma.

Canım belki ilgilenir ilgisi artar diye bu adamdan çocuk yapmamalıydin. Sakın 2. Bir çocuk düşünme. Boşandıktan sonra ailen arkanda durur mu sen çalışırken çocuğuna annen bakar mi eğer öyle ise boşan gitsin boyleleri ile ömür tükenmez

Senin bu anlattıklarına tıpa tıp uyan bir komşum var adam 4. Eşi aldı hepsini kaçırdı :KK11: yani kendinde kusur arama. Bunun modeli bu arızalı.

belli ki bi uyuşmazlık var daha yolun başındasınız doğru kararı bulmalısınız allah hayırlısı ne ise onu göstersin canım

Yazdıkların dan sana aşık değilmiş gibi geldi ...Üzgünüm. ..:KK43:

Erkekleri anlamak ne mümkün gerçekten! çok bişeyde istemiyorsun oysaki. Sen yinede bir anda galyana gelip hemen ayrılma kararı alma derim ben. Biraz düşün ve bizzat kendisini al karşına derdin anlat. Yine br şekilde dinlemez ya da cevap vermezse ozaman yapacak birşey yok. Ama öncelikle böyle bir durumun olduğunu hangi konuda muzdarip olduğunu anlatmalısın kocana. Unutma ki en önemliside birey olarak mutlu olman. Mutlu olursun umarım.

Back
X