Ay çok şükür böyle yardımlar isteyin işte kızlar ya..:) Çok doğru yoldasn aynen bu şekilde devam et !
Kaçan kovalanır felsefesi yıllardır uygulanan ve çalışan dünyanın en güzel felsefesidirAma aşırıya kaçarsan karşındaki insan sünepe bi tipe dönüşür bu sefer bu yüzden terk edersin:) bkz.Levvrek :)
Eğer sana beni itiyosun falan derse beni bu hale getiren sensin diyip kendini sorumlu hissetmesini sağla, içi içini kemirsin. Üzüyorum falan diye de üzülme sakın, onlar bizim gibi içten yaşamıyolar herşeyi. Yüzeysel yaratıklar.
İlişkinizi, yaşadıklarınızı vs. bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemiyorum ama doğru bişe yapıyosun hiç bi erkek gözyaşı, keder sevmez kaybetme korkusunu hissettrmek en güzeli!
dahada abartma bence, bakarsin kus ucuverir
hahahha tam da yerine gelmişim.
erkek arkadasım son günlerde biraz canımı sıkıyor, ben de aynı senin gibi ilgisiz davranıyorum. hatta sadece bir gün o da bugün ilgisiz davrandım. daha dogrusu onun bana her hafta ici yaptıgını ben ona hafta sonu sadece bi kere yaptım. saatlerce arayıp sormadım canım cicim demedim. Allah'ım dünyası kararmıs resmen.Oh olsun onlara Verdiğimiz değeri bazen farklı yönlere çekiyorlar özgüvenleri hep tavan. Ama her şey bi yere kadar Artık dengelerin değişme zamanı inş başımıza bi iş gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?