ilgisiz-miş gibi davranmak...

Generosa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
146
139
103
merhaba bayanlar, uzun uzun ne olduğunu anlatamayacağım çünkü yaz yaz bitmez. Kısaca özetlersem 2 yıllık ilişkim var ve fazla ilgiden her ilişkide olduğu gibi bizim ilişkimizde de dengeler değişti.Tabi daha büyük sorunlarımızda var. Biraz burnunu sürtmek istiyorum. Bir haftadır sürekli whatsapp ta ç.içi olduğum ve onunda gördüğünü bildiğim halde kesinlikle mesaj yazmıyorum. O yazıyor artık sürekli. O buluşmak istemeden buluşalım demiyorum ve işim var üzgünüm deyip erteliyorum buluşmak istersede. Kısa kısa cevaplar verip önceden sorduğum soruları tekrar tekrar soruyorum. Önceden sormuştun deyince öyle mi aaa unutmuşum diyorum.

Şimdiden eskisi gibi değilsin benden soğudun falan diyo bende mutlu oluyorum hissettirebildiğim için. Yani soğumadım tabiki ama onun öyle hissetmesini istiyorum.

Bazılarınız belki kendinden soğutursun böyle şeyler yapma diyecek haklı sebeplerim var ve istediğim cevapları alana kadar böyle davranacağım sonucu ne olursa olsun.

Sizden istediğim bu işi devam ettirmek ve biraz daha abartmak isteiyorum ne yapabilirim

Ay çok şükür böyle yardımlar isteyin işte kızlar ya..:) Çok doğru yoldasn aynen bu şekilde devam et !
Kaçan kovalanır felsefesi yıllardır uygulanan ve çalışan dünyanın en güzel felsefesidir Ama aşırıya kaçarsan karşındaki insan sünepe bi tipe dönüşür bu sefer bu yüzden terk edersin:) bkz.Levvrek :)
Eğer sana beni itiyosun falan derse beni bu hale getiren sensin diyip kendini sorumlu hissetmesini sağla, içi içini kemirsin. Üzüyorum falan diye de üzülme sakın, onlar bizim gibi içten yaşamıyolar herşeyi. Yüzeysel yaratıklar.
İlişkinizi, yaşadıklarınızı vs. bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemiyorum ama doğru bişe yapıyosun hiç bi erkek gözyaşı, keder sevmez kaybetme korkusunu hissettrmek en güzeli!

aynen öyle Kendisini sorumlu tutucam ve evet kaybetme korkusu..

iyi geceler demeden uyuyakalmış numarası işe yarayabilir..
bazen gün içinde sizi aradığı veya mesaj attığı uygun saatlerde telefon kapatılıp ayy dışardaydım şarjım bitmiş de uygulanabilirse güzel olabilir..

hahahha tam da yerine gelmişim.
erkek arkadasım son günlerde biraz canımı sıkıyor, ben de aynı senin gibi ilgisiz davranıyorum. hatta sadece bir gün o da bugün ilgisiz davrandım. daha dogrusu onun bana her hafta ici yaptıgını ben ona hafta sonu sadece bi kere yaptım. saatlerce arayıp sormadım canım cicim demedim. Allah'ım dünyası kararmıs resmen. Oh olsun onlara Verdiğimiz değeri bazen farklı yönlere çekiyorlar özgüvenleri hep tavan. Ama her şey bi yere kadar Artık dengelerin değişme zamanı inş başımıza bi iş gelmez

umarım birde canımı sıkan o kadar şey varken kalkmış bana diyor ki hergün mesaj atardın mutlaka şimdi ben yazmazam yazmıyorsun. Sadece mesaj konusunda değil her konuda benden bekliyor ve çok sinirleniyorum

Valla tebrik ederim ben yapamadim siz yapin

İki gun once erkek arkadasim beni de kizdirmisri bu konuda gerci hakli nedeni var onun kpssye calisiyor ve ders calisirken daliyorum diyor bende ozluyorum o yuzden hircinlasiyorum bide bana " cok kiskanma" beni deyince de afyonum patladi ben mesafe koyayim dedim bir gun mesafe koydum ikinci gun sesimi cikarmadim farketti heralde bir ilgi bir ilgi sonra da ben kiyamadim simdi hersey yolunda ama bazen boylee soguk davranip adam etmek istiyorum tek sorun hem severken yapamiyorum hemde kiyamiyorum nasil basariyorsunuz ne yapiyorsunuz mesela o zaman?

bence de doğru yoldasın ama soğutma bence yani o soğudun diyo ya onun yerine ilgisizleştin dedirtmeye çalış mesela ona karşı daha önce düzenli olarak yaptığın bişeyi azaltabilir ya da vazgeçebilirsin örn: sabahları yazdığın günaydın mesajları

Diyet yaparken bile hedefe ulaşmak için arada sarsmak gerek

Ben arada normal olduğumdan farklı bi'tutum sergiliyorum ki istediğim kıvama gelsin. Mesela iyi geceler demeden hiç uyumuyosam bi'güncük uyyakalıyorum, keyifsiz konuşuyorum vs. Gerçi ben genelde pat pat niye böylesin diye çemkirirken buluyorum kendimi

canım bence de dvm et ama abartmadan..yani mesela ilgisiz gibi ol ama canım cicimleri ihmal etme nasıl olcak dicen onun bile ilgisizce deneni var:)) yani formaliteden der gibi yaz yada söyle..onu sevmediğini düşünmesin ama ilginin azaldığını hissetsin..

Vur kaç mı diyorlar mı, ver kaç mı herneyse ondan yap.
Bir soğuk ol, bi yakınlaş.. Ne tam benden soğudu desin ya da diyemesin, işe yarıyor.
Bu taktiği çok yaparsan da kaybedersin hep soğuk soğuk aaa ama der çeker gider.

aynen dediğiniz gibi yapıyorum kızlar bir haftadır çok rahatım yani dediğim gibi sürekli ilgisiz davranmıyorum ama öyle birşey yapıyorum ki onu hissediyo meselabir gün buluşmaya karar verdik sonra geç çıkacağım için vazgeçtik. Ders iptal oldu ve kız arkadaşlarımla sinemaya gittik. Bana neden haber vermedin gelirdim dedi bende senin dersin var sanıyorum dedim. Tabiki dersi olmadığını biliyordum.yazmadığımda ise kendimi kötü hissediyorum sanki soğumuş gibi deyince de canım öyle şey olur mu bir daha yapmam diyorum. Sonra tekrar aynı şeyi yapıyorum.

Valla kusura bakmasın kimse hiç yaptıklarıma üzülemem biraz aklı başına gelsin o benim kadar üzülmüyor. Sizde deneyin valla bir haftadır yoğun ilgiden ölecem sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…