- 5 Eylül 2013
- 146
- 139
- 103
merhaba bayanlar, uzun uzun ne olduğunu anlatamayacağım çünkü yaz yaz bitmez. Kısaca özetlersem 2 yıllık ilişkim var ve fazla ilgiden her ilişkide olduğu gibi bizim ilişkimizde de dengeler değişti.Tabi daha büyük sorunlarımızda var. Biraz burnunu sürtmek istiyorum. Bir haftadır sürekli whatsapp ta ç.içi olduğum ve onunda gördüğünü bildiğim halde kesinlikle mesaj yazmıyorum. O yazıyor artık sürekli. O buluşmak istemeden buluşalım demiyorum ve işim var üzgünüm deyip erteliyorum buluşmak istersede. Kısa kısa cevaplar verip önceden sorduğum soruları tekrar tekrar soruyorum. Önceden sormuştun deyince öyle mi aaa unutmuşum
diyorum.
Şimdiden eskisi gibi değilsin benden soğudun falan diyo bende mutlu oluyorum hissettirebildiğim için. Yani soğumadım tabiki ama onun öyle hissetmesini istiyorum.
Bazılarınız belki kendinden soğutursun böyle şeyler yapma diyecek haklı sebeplerim var ve istediğim cevapları alana kadar böyle davranacağım sonucu ne olursa olsun.
Sizden istediğim bu işi devam ettirmek ve biraz daha abartmak isteiyorum ne yapabilirim

Şimdiden eskisi gibi değilsin benden soğudun falan diyo bende mutlu oluyorum hissettirebildiğim için. Yani soğumadım tabiki ama onun öyle hissetmesini istiyorum.

Bazılarınız belki kendinden soğutursun böyle şeyler yapma diyecek haklı sebeplerim var ve istediğim cevapları alana kadar böyle davranacağım sonucu ne olursa olsun.
Sizden istediğim bu işi devam ettirmek ve biraz daha abartmak isteiyorum ne yapabilirim