ilgisiz nişanlı

Valla biz ailece böyle şeylere çok önem veririz. Doğum günlerinde, özel günlerde hediyeleşiriz. Bir şeyi kutluyorsak en azından bir pasta keseriz. Ben böyle büyüdüğüm için, böyle alıştım. Ve çok severim böyle şeyleri. Sevgilimden, nişanlımdan ya da kocamdan da aynısını beklerim. Birini mutlu etmek gereksiz bir şey olabilir mi ya?
En son özenle hediye seçtim aileden birine, güzelce paketledim. Doğum günü bile değildi, çok şaşırdı, mutlu oldu.
Kimisinin para gidecek diye ödü kopar. Ben çok takmam, gitsin ne olacak, yine kazanılır kafasındayım.
Cimrilik alameti de olabilir, dikkat edin. Cimri kocayla ömür geçmez.
Bana düşeydin yanardın :D kimsenin doğum gününü hatırlamam , kimse de beni hatırlasın istemem :D kocam hariç. O günler onla özellikle kavga ederim uzbdhdhhshshd

Oncelikle yeni yasiniz hayirli olsun.
Azcik odunmus diyecegim kusura bakmayin, hediyeyi gectim telefonla, mesajla biraz sicak bir kutlama da yeterdi...
Bir de bir hediye alamayacak kadar mali sorunlar icinde biriyle nasil evlenebileceksiniz, zor olmaz mi evi kurmak??
teleefonla aradı kutlama yaptı onda sıkınıtı yok

Bence çoğu kadın bunu düşünüp evlenince nasılsa aynı evde oluruz aramız düzelir diye düşünüyor ama evlilikte daha beter sorunlar sevgisizlikler ortaya çıkıyor…
işte evlenince ben düzeltirim kafasıyla evlenince olmuyor düzeltmesinler bıraksınlar kendileri düzelsin ya da öyle kabul edecek ama yok üstüne birde üzülüyorlar

Yani maddi sorunlar diye belirtmiş ama hep böyleymiş zaten. İlgiye de aç kalmışsınız kim istemez ki küçük bir sürprizi... İlgisiz birisi olduğunu dile getirin, bir şans verin bakın. Ama hiç sanmıyorum insan yedisinde neyse yetmişinde de o oluyor.

Bana düşeydin yanardın :KK70: kimsenin doğum gününü hatırlamam , kimse de beni hatırlasın istemem :KK70: kocam hariç. O günler onla özellikle kavga ederim uzbdhdhhshshd
:) Ya benim de hafızam müthiş değildir. Ama gerekirse hatırlatıcıya not alırım.
Çok müthiş bir doğum günüm oldu şimdiye kadar. Yakın arkadaşım planlamıştı. Kaç sene geçti üstünden unutamadım.
Dere kenarında piknik hazırlamış, baş başa kutlamıştık. Deli herif, balıkçı sandalyeleri bile ayarlamış, yere oturmayayım diye. Ne güzel bir anıydı, o günü yaşadığım için çok şanslı hissediyorum kendimi.

nişanlım çok ilgisiz aramasam aramz düzgün yazmasam yazmaz sadece günaydın ve durum bildirimi olark iletişime geçiyor dün doğum günümdü hiçbirşekilde birşey yapmadı bir çiçek dahi almadı bu zamana kadr hiçbir özel günde ilgili alakalı olmasını istiyorum ne yapmalıyım
Ayrilin

nişanlım çok ilgisiz aramasam aramz düzgün yazmasam yazmaz sadece günaydın ve durum bildirimi olark iletişime geçiyor dün doğum günümdü hiçbirşekilde birşey yapmadı bir çiçek dahi almadı bu zamana kadr hiçbir özel günde ilgili alakalı olmasını istiyorum ne yapmalıyım
Adam sizinle evlenmek için evlenecek bence. Yaşı kaç?

Hep böyle ilgisiz miydi yoksa nişanlanınca mı ilgisizleşti. Bir de nasıl tanıştınız?

Ilgisizlik=sevgisizlik.

Seven adam özellikle ilgilenir değil, seven adam zaten meraktadır ,aramak sormak, sevdiğini mutlu etmek içinden gelir. Bunu doğal olarak yapar. Zorla değil. Gayriihtiyari mutlu etmeye çabalar. Sevmek budur çünkü.

Ilgisiz erkek yoktur. Sevmeyen erkek vardır. Net.

Son düzenleme:
Nişanlıyken böyle olan adam evlenince salon bitkisi gibi yaşar gider. Hani bitkiler yine çiçek miçek açıyor insanin gönlünü hoş ediyor da erkeğin bitki olanı hiç çekilmez var olan enerjiyi sömürür. Konuşmayla tavır koymayla ilgi kazanamazsiniz. Kaybetme korkusu yoksa, sevmiyorsa ilgi göstermez. Seven erkek şart surt tanımaz o ilgiyi mutlaka gösterir. Tek taraflı sevgi de karın doyurmaz evlilik karşılıklı sevgi yoksa yürümüyor. Yani yürür de işte zombi gibi yürür yürümek denirse.
Ciddi bir şekilde tavır koyacaksınız kaybetme korkusu varsa düzelecek, düzelmez de düzelmiş gibi yaparsa evlenince düzelir sandım, çocuk yapınca düzelir sandım demezsiniz umarım. Bdv'deki konuların çoğu bu cümleleri ve pişmanlığı içeriyor. Nişanlılık zaten birbirinizi ölçüp tartmak için var. Kararınızı ona göre vereceksiniz.

:) Ya benim de hafızam müthiş değildir. Ama gerekirse hatırlatıcıya not alırım.
Çok müthiş bir doğum günüm oldu şimdiye kadar. Yakın arkadaşım planlamıştı. Kaç sene geçti üstünden unutamadım.
Dere kenarında piknik hazırlamış, baş başa kutlamıştık. Deli herif, balıkçı sandalyeleri bile ayarlamış, yere oturmayayım diye. Ne güzel bir anıydı, o günü yaşadığım için çok şanslı hissediyorum kendimi.
Bana da çok yaptılar ama ben kimseye yapmayınca atarlı giderli durumlar attılar zhjsjdjshd

Bana da çok yaptılar ama ben kimseye yapmayınca atarlı giderli durumlar attılar zhjsjdjshd
İlahi 😆😆 ben de hiç hatirlayamam özel gün falan. Hatta evlenme yıldönümünü bile unutmuşum. Eşim de unutmuş, idareyle bir işim vardı evlilik tarihi lazım oldu eşimi aradim dakikalarca düşündük neydi bu diye 🙈🙈 tabii memur iptal bunlar numune mi diye bir süre hata verdi o ayrı 😆😆

İlahi 😆😆 ben de hiç hatirlayamam özel gün falan. Hatta evlenme yıldönümünü bile unutmuşum. Eşim de unutmuş, idareyle bir işim vardı evlilik tarihi lazım oldu eşimi aradim dakikalarca düşündük neydi bu diye 🙈🙈 tabii memur iptal bunlar numune mi diye bir süre hata verdi o ayrı 😆😆
Daha bombası var :D
Soy adını unuttum djjdjdjd ve güvenlikkk :D evli oldğunuza emin misiniz ? Dedi.
Yok metresiyim dedim :D dumur oldu hdjejdhdj

Back
X