- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Beni rapor edeni buldum….Kızım ha bire gri oluyorsun, Mune'den rica edelim de senin rengini kalıcı olarak gri yapsın. Alıştın nasıl olsa.
Az uslu dursan diyorum.![]()
Bittin sen sosyete gülü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni rapor edeni buldum….Kızım ha bire gri oluyorsun, Mune'den rica edelim de senin rengini kalıcı olarak gri yapsın. Alıştın nasıl olsa.
Az uslu dursan diyorum.![]()
Aaa kuru iftira!Beni rapor edeni buldum….
Bittin sen sosyete gülü.
Daha bombası var
Soy adını unuttum djjdjdjd ve güvenlikkkevli oldğunuza emin misiniz ? Dedi.
Yok metresiyim dedimdumur oldu hdjejdhdj
Tüm kk ile djjejsdAaa kuru iftira!
Kimle tersleştiysen ondan şüphelen bence.
Zorla vermek istemediler ben aldımZorla mı evlendirdiler seni ne yaptılar ilahi
![]()
Ahahah işte zorla güzellik olmaz diye boşuna dememişlerZorla vermek istemediler ben aldımalınca da beğenmedim ama elde kaldı zjjsjdjd AYHHH YİNE BOŞANASIM TUTTU BEAA :S
27Adam sizinle evlenmek için evlenecek bence. Yaşı kaç?
Uzağa gidince ilgisizlestiHep böyle ilgisiz miydi yoksa nişanlanınca mı ilgisizleşti. Bir de nasıl tanıştınız?
Görücü usulu sayilr biliyor dogum günümu arayip kutalamakla yetindigörücü usulü mü tanıştınız? belki adam doğum tarihinizi bilmiyor.
Neden pekiBen dahil bazılarımız böyleyiz karşımızdakini sevmediğimizden değil böyle şeyleri gereksiz gördüğümüzdendir
En azından ben böyleyim
o zaman ses etmeyip devam ediceksin. kendini düşünmüyosan biz sana ne diyelim? huylu huyundan vazgeçmez adamın bariz gönlü yok seven adam böyle olmaz. oyala kendini sen de kızımseviyorum
başka bir çaresi yokmu ayrılıktan başka
Başka biri olabilir mi?Uzağa gidince ilgisizlesti
Yaşı geç bir yaş değil. Uzağa gidince ilgisizlesmesi bana pek hayra alamet gibi gelmedi ama zaten hayırlı bir iş yok ortada. Ben nişanlılık döneminin böyle ilgisiz geçip, evlilikte tam tersi olduğunu hiç görmedim.
Uzağa gidince ilgisizlesti
Nedeni yokNeden peki
Sen pek insan sevmiyorsun diye tahmin ediyorum. Öyle herkese çok değer vermiyorsun. Birkaç yorumunu da görmüştüm önceden bu gözlemi yaptım. Bilmem doğru mudur?Nedeni yok
Yaradılış belki
Huyum bu
Geçen arkadaşım hediye bakıyor hayırdır dedim
Tanışma yıldönümümüz dedi
Neyyyyy deyiverdim
Arkadaş bayağı güldü
Kabotaj bayramını kutlayan adam var benim gibi odunlarda var
Yapacak birşey yok
Gülün dikeni deyip katlanacaksın yada ben gül sevmem deyip gideceksin
Peki onunla neden evleneceksin? Evlilikten beklediğin nedir?nişanlım çok ilgisiz aramasam aramz düzgün yazmasam yazmaz sadece günaydın ve durum bildirimi olark iletişime geçiyor dün doğum günümdü hiçbirşekilde birşey yapmadı bir çiçek dahi almadı bu zamana kadr hiçbir özel günde ilgili alakalı olmasını istiyorum ne yapmalıyım