İlgisiz nişanlım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela arıyor cevap vermezsem o gün artık konuşmamız çok zor illa onun aradığı anda cevaplayacağım. Bir gün cevap vermeyişimi bahane edip bir daha aramiyor
Bak, yukarda da yazılmış, evlenince daha iyi olmayacak. Yok aynı evde olacaz, malum aktiviteler falan; bunlara bel bağlamayın. Asıl, nasılsa nikahı bastım, aynı eve girdik diye salıyorlar. Evlenince ne pis huyu varsa beş katı oluyor bunların.

Ortak kararımızdı aslında nişanlanmak kendisi de istiyordu ciddi bir şeyler olmasını. Sevgiliyken bu tür sorunlar olunca nişanlanalım geçecek daha iyi olacak her şey diye avutuyordu nişanlandık artık bu konudaki konuşmaların etki de etmiyor. Şimdi de evlenelim yanyana olalım düzelecek diye mesafelere bağlıyor.

Aslında ben yalnız yaşıyorum ailemden uzakta, fazla şey mi istediğim bilmiyorum ama bekliyorum ki o arasın nasılsın desin.
Aradığı zamanlar akşam 8, işten eve dönerken yoldayken. Böyle olunca da boş zamanını değerlendiriyor diye düşünüyorum vakit ayırmak yerine.

Şu an o da tatilde ailesiyle Konuşamıyoruz neredeyse. Sebebi ailesiyle oluşu🤦‍♀️
Oha. Adam senle muhatap olmamak için resmen bahane üstüne bahane üretiyor. Zorla mı nişanlandın canım sen bu adamla? Uyan huuuu, adamın senin sesini duyası yok. Seven adam tam tersini yapıyor senin nişanlının yaptıklarının, haberin olsun. Düğün fotoğraflarından bile anlar oldum, kim sevdiğinden, kim öylesine yaşım geldi diye evlenmiş.

Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz:KK12:Benim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var:KK34:

Daha bi kaç ay ince mezuniyet törenim oldu ona gekmesini cok istedim bekledim ama ona bile gelmedi..
Size asla ilgi göstermemiş ki hep siz koşmuşsunuz peşinden. Tabirimi mazur görün, adama yapışmışsınız bırakmamışsınız dünyada tek erkek oymuş gibi.
Merhaba hanımlar. Sevgilim istanbulda üniversite okuyor ve son senesi.
Geçen sene bir sebepten Facebook şifresini almıştım. Aradan bir süre geçtikten sonra arama geçmişinde bir kızı aradigini gördüm. Anlattığına göre kız sınıfta sürekli buna bakıyormuş. Neyse iyi düşünmeye çalıştım konu unutuldu gitti... Aradan bi kaç ay geçti sevgilim o kıza mesaj attığını söyledi. Kıza, eğer aklinda böyle bişey varsa benim sevgilim var demiş. Mesajlarını ben de okudum. Ama kız asla böyle bişey yaptigini kabul etmiyor. Sevgilimi ne tanıyor ne de ismini biliyor. Sevgilime göre kız bayağı bayağı bakıyormuş, eminmiş.

Ben konu kapandı sanırken sevgilimin tekrar tekrar kızın profiline baktığını gördüm. Hem de defalarca üzüldüğümü görmesine rağmen..
Ya bu kız gerçekten bakıyor, dikkat çekiyor. Ya da sevgilim kıza karşı bir şeyler hissediyor da ben ayakta uyuyorum... Fikirleriniz benim icin önemli, cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Bu konuda da sevgilinizin kıza ilgisi varmış. Kıza fake atmış ama kız yememiş. Kızlar ona ilgi göstermeyince de size mecburen katlanmış.

Kenarda bir sevgilim var mı var, hem de memur. E yaşım da geldi, evleneyim.
Nişanlınızın kafa yapısı bu.
Ya sıfır beklentiyle evlenip, devam edeceksiniz ya da vaz geçeceksiniz.

Açıkçası ben artık arayıp kendimi zorla hatırlatmak istemiyorum. Bekliyorum ki o düşünsün hatırlasın.

O zaman erkekleri kulübünde nişanlıyı da dinlemek lazım

Aradı, uygun değilsen sen sonra döner ararsın

Tekrar araması beklenmez, o nereden bilsin senin işinin bittiğini

20 yıldır böyle yaşıyoruz, sıkıntı çıkmadı

Aradığımda meşgul ya da şimdi işim var dedi o zaman kapatırım ve karşıdaki ilk uygun zamanında arar

diyelim ki bu sefer de ben meşgulüm, söylerim ve işim bitince ben ararım

karşımdaki her kim olursa olsun, benim işimin bittiğini nereden bilsin

İkili ilişkilerde de ilgi karşılıklıdır, hep erkekten beklenmez

Evlenmeli miyiz acaba?' ki nin cevaplarini evlenmeden onceki son kopru nisanlilikta bulursunuz. Nisanin amaci budur zaten. Sevgiliyken sahmıs nisanlaninca sahbaz olmus nisanliniz.
Acik acik cekmedigim dertler cile kalmadi ya dogru yol aliyorsunuz ailenizle konusup hemen atin bu nisanı geleceginiz icin.

Nisanli kizlarda olusan nisan atarsam sorunlu biri gibi algilanirim kalibina sakin dusmeyin. Yil olmus 2021 bunlar bitti 3 defa nisan atip 4. De mutlu evlilik yapmis arkadasim var. Nasip bu isler.

Kendi ayaklariniz ustunde de duruyorsunuz oh mis gelecege odaklanin. :)

Bence evlenmek istemiyor hatta üzgünüm ama bence sizi sevmiyor da. Yarı yolda bırakmak istememiş sorumluluk hissetmiş gibi. Bence evlenmeyin

Olivia özet geçmiş bunların hepsi doğru mu 😳 aldıklarını kaybetmeleri fln, e bu çocuk seni sevmiyor ki... aramadigina göre günlük hayatına devam ediyor belki de başka kişilerle, sense hazırda ego tatmini... bunca yılını nasıl buna verdin hiç mi kendine saygın yok? Olayların hiçbirinde anlamadım mi gerçekten sana ozenmedigini bu yazılanlar doğruysa?

Iyi geceler herkese 🙂 benim merak ettiğim bir Konu var arkadaşlar.
Nişanlı olanlar ya da sevgilisi olanlar her gün sevdiğiyle konuşmuyor mu? Yanı olması gereken bu değil mi
Biz nişanlımla 7 yıldır görüşüyoruz son 6 aydır da Nişanlıyız. Ama nişanlandığımıźdan beri eskisinden daha ilgisiz. Aramıyor sormuyor ne yapıyorsun nasılsın diye. Üstelik ayrı şehirlerdeyiz iş sebebiyle. Çok sıkıştırmak istemiyorum bazen dayanamayıp söyleyince tamam bundan sonra daha ilgili olurum diye geçiştirip bir süre sonra aynı duruma geliyor.
Sebebini sorunca konuşacak bir şey yok diyor ama bizim yaza düğünümüz olacak daha bu konularda Hiç ciddi anlamda konuşmadık.
Düğün nasıl olacak ev eşya konularını açınca da bir an önce geçiştiriyor.

Merak ediyorum nişanlanmanin doğal bi sonucu mu bu yoksa bizde bir şeyler mi eksik😪
Bir şeyler eksik ve yaza kadar o eksiği bulmalisin.Nisanlin heyecanını kaybetmiş birde böyle evlilik hayatınızı düşün.

tanıdığı bildiği insansın diye evleniyor.
ne demek konuşacak şey yok yahu..

Bu evlilikten sizin için iyi bir şey çıkacağını sanmıyorum. Adam sevgiliysen iyi değilmiş, nişan olunca rahat edip daha da kötülemiş, evlenince muhtemelen size “evlilik Budur, ne sanıyordun” diyecek. Yılların verdiği alışkanlıktan dolayı evlenmeyin. En azından sorgulayın durumunuzu. Ve sizi mutlu etmiyorsa durum, evlenmeyin.

Biz aynı şehirde burun buruna olduğumuz halde günde 10 defa arardı.Siz bir de farklı şehirdesiniz,ne demek konuşacak bir şey yok!Şimdiden 40 yıllık evli,ilgisiz adamlara dönmüş bile.

Siz bunca şeye rağmen evleneceksiniz değil mi? Sırf evlenmiş olmak için ve başkasını bulamam diye... peki boşanmak daha zor olmayacak mı? Geleceğiniz yok çünkü

Siz bunca şeye rağmen evleneceksiniz değil mi? Sırf evlenmiş olmak için ve başkasını bulamam diye... peki boşanmak daha zor olmayacak mı? Geleceğiniz yok çünkü
Boşanacağını da nerden çıkardın? Hep bi motivasyonu olacak, nişanlı iken bir motivasyonu var, evlenince bin olacak.

İş nedeniyle her gün telefonda arama olmasa bile mesajlaşma olmalı. Çünkü insan özler,merak eder ne yapıyor diye. Normal degil ne yazik ki

Evliliğe pek gönlü olmayabilir mi acaba? Nişan sonrası bir soğuma yaşamış gibi

Kac kurtar kendini sizin sonunuz yok. Nissnliyken 7 24 konusurduk... isteyken bile yazardi ki bizim zamanimizda bukadar imkanda yoktu whatsp vb. Yurtdisinda yasadigi halde buldugu her firsatts yanima turkiyeye gelirdi.... gercekden sizi takmiyor sevmiyirda hatta umrunda bile degilsiniz malesef... yazik etmeyin kendinize daha siz kendi kiymetinizi bilmiyorken o hic bilmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X