Ben sizin icin gercekten cok uzuldum! En kisa zamanda doktora gitmelisiniz ve kesinlikle cocugunuzla yalniz kalmamalisiniz! Anladigim kadariyla yalniz yasiyorsunuz bir sure imkaniniz varsa arkadaslarinizla ya da ailenizle kalin. O ADAM SIZI KESINLIKLE SEVMIYOR , SEVMIYECEK! Onun disinda odaklanabileceginiz ne varsa onlarla ugrasin, is bulun , kesinlikle bir seylerle ilgilenin. Nasil tanistiniz onunla?! Icimden bir ses internet diyor! BIRAKIN ONU HIC BIR SEY SIZDEN VE COCUGUNUZDAN DAHA DEGERLI DEGIL. Bir de su acidan bakin emin olun onunla sizi birakmasin diye cinsel iliskiye girseniz bile en sonunda belki ilk kez beraber oldugunuzda degil ama eninde sonunda sizi birakir ve simdi birakabilme sansiniz varken siz onu birakin inanin bana onsuz yasayabilirsiniz diger turlu daha cok pisman olursunuz ve gururunuz kirilir! Ve bence neden o uzun maillerinize cevap yazmiyor biliyor musunuz? Cunku buyuk ihtimalle onlari okumuyor bile! Aynaya bakin , artik yeter deyin , kendinize gelin. Bosandiniz, cocugunuzla kaldiniz , denize dustunuz diye yilana sarilmayin birakin kendinizi deryaya , dalgalara Rabbim yardimciniz olsun!